2009 Ekim Anneleri

Baharcım senin minik faren olabilir ama arzu teyzesinin çiçeği naniknanik

dinlenin bakalım tosuncuklar.... nil resmen deşiyo göbemin yan tarafını.. bu arad gizoşun doktor randevusu vardı.... haberi olan varmı?

aa gizoşun randevusumu vardı fisfisfis bilmiyorum canım...

baharcım dursun biraz daha kızçen azcuk daha büyür inşallah :CüvCüv:

o niye kıss içine mi doğdu kaydirigubbakcemile3

gerçi banada 15inde felan doğuracakmışım gibi geliyo akannehir

iii gecelerrrrrrrrrrrr............
ben artık doğurmak istiomm ya..bitsin artık bu hamişlik süreci sağlıklı sıhhatliiii bi şekilde...oğluşumu istiomm artıkk(((((

slm kısalar biz geldik sonunda bugün cok yorulduk temizlik vardı daha bitmedi yarın asıl temizlik var ben bişey yapmıyorum ama yine de ortada dolanmak bile yoruyor beni.....bu arada olusumun odası bitti şükür odası dediysem benim ve onun odası:)))))

buarada doguran falan varmı yada önemli hbr????

hoşgeldin selduscum ...kolay gelsinn.....
doğuran yokda....aybikenin bebişinin hareketleri yavaşladığı ve düzensiz olduğu içinn pazar günü bebişi alabilirlermiş(((

selam canım hoşgeldin şimdilik doğuran yok bildiğim kadarıyla. gizüş kontrole gitmişti ama bidaha bişey yazmadı. aybike en son hastanedeydi döndümü bilmiyorum. doktor kalp atışlarını pek beğenmemiş bide kordon dolanmasından şüphe ediyomuş. aybike pazar doğuma alınabilirmiş... onun dışında bi gelişme sanırım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…