2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin selduscum ...kolay gelsinn.....
doğuran yokda....aybikenin bebişinin hareketleri yavaşladığı ve düzensiz olduğu içinn pazar günü bebişi alabilirlermiş(((

hoşbulduk canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy aybikeye allah yardım etsin insallah sağsalım alır bebeğini kucagına...hem de bayramda ne güzel yaaaaa....daha önce de demiştim ben de ramazan bayramı sabahı dogmusum keske benim tosunumda dogsa:))))))

ya dün sancılarım oluştu gecede bi kaç kere benim kontrol bayramdan sonraydı normalde ama dayanamadım sabah gittim ama iyiydim herşey normal gözüktü nst bağlattı dr meğer sancım varmış nst de orta şiddette sancı çıktı ben normal sanıyorum dr yanına gittim gösterdim gidebilirsin demesini beklerken alttan muayane etcem sancın var dedi hafif mi dedim hayır orta şiddette dedi alttan baktı işte yumuşama pozitif dedi eve yine aynı şeyleri dedi kanama su yada ağrıda gel falan doğum miyadına girmişsin zaten dedi eve geldim 2,5 saat sonra wc gittim çamaşırıma ve peçeteye kaygan sıvıyla birlikte pembe bi kan geldi kayınvaldem evdeydi ona koştum nişan dedi halam ebe biraz önce onu aradım anlattım alttan muayeneden dolayı olmuş olbilirmi dedim ama halam alttan muayenede sümüksü bir sıvı gelmez ve rengi pembe olmaz dedi 1-2 damla koyu renkte bi kan gelirse gelir senden gelen nişan dedi ilk doğum olduğu için süre uzayabilir doğum 1 gün sonrada başlayabilir bu gecede başlayabilir bi hafta sonrada başlayabilir belli olmaz dedi dr aramıştım kanama gelince yarın sabah erken saatte gel dedi

biz bugün doktora gittik teyzeleri herşey yolunda 51 cm boyun 3265 gr tombalak bi oğlum var allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ama biizimkisi mecburi sezeryan olacak galiba teyzeleri çünkü meleğimin hala kafası yukarda doğum pozisyonuna geçmemiişş bu saatten sonrada gene allah bilir ama dönemez heralde 30 eylülde randevumuz var ve eğer hala dönmemişse ki dönemez artık bence çok kocaman çünkü sezeryan günü verecek doktorumuz

kıss pançitt nişanmıı ayy heyecaqn yaptım bendeedelikafadulden
kanmııı nasıl bişeyyy yaaadelikafadulden

ya sabaha kadar dogum baslarsa akannehir

ay nihayet yani gizem. merak ettim. maaşallah dora kocaman olmuşş...

pançitacımm süper ya hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin.....heyecan yaptım inankiii...bende bebişimi istiom artıkk...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…