2009 Ekim Anneleri

gizemcim maşallah bebeğine kocaman olmuş paşan...

pançita ayy heycan yaptım bende günlerimiz aynı...hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah meleğini bizleri habersiz bırakma

bahaircim ben henüz daha sezeryan fikrine alışamadım ondan açamadım neti diceksin nye çünkü korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm mafoldumben

ama meleğim normal doğuma müsait olmayacak bu gidişle galiiba lmaz:

maşallah dora bebeğe tosuncuk olmuş

pançitacımm süper ya hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin.....heyecan yaptım inankiii...bende bebişimi istiom artıkk...........

acele etme canım bayramı atlatın :) bende atlatsaydımm

pançita sancın varmı peki?

yok cnm alttan iğne batmalar tarzı bişiler oluyo ama onlar sancı değil sanırım zaten bugün dr da da sancım varmış mesela ama ben anlamadım hiç

pançitam kesin bayramı atlatacağım nedense hep 29 dan sonra gelecekmiş gibi gelio bebişimmmmm.....

iştee pançitim benimde ölee bende anlamıyom sancı mancı benim nstde ağrı çıktı ama rahimde açılma yoktu:kedi:
doğurcamı anlamıcam ve hastaneye yetişemicem diye tırsıyommafoldumben

bahaircim ben henüz daha sezeryan fikrine alışamadım ondan açamadım neti diceksin nye çünkü korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm mafoldumben

off başladık dökülmeye iyice valla. bayramda kaç bebeğimiz olacak bakalım. pançita bayram tatilinde bişeyler olurda göremeyiz belki topikte. allah yardımcın olsun bir avazda olsun inşallah... gizemm maşallah tosuncuğaa.. seninkisi poposunun üstünde oturmaya ısrarlı desene... bu arada ben yarın keşan a gşdşcem kızım orda daha. ama aklıma kötü şeyler gelmiyor değil. ayy biazcık daha beklesin benimkisi ne olur izne daha bugün ayrıldım hiçbir hazırlığım tamam değil....

Son düzenleme:

canım millet normal doğumdan korkar senn sezeryandn korkuyosun.. bence dönsede bebişin baya bi irir olacak gibi o yzüden gene zor olur normal doğum yapman... ama doktor daha iyi bilir tabi

evet canım bende geçen gün nst ye girdiğimde baya bi sancım çıktı ama ben hiç bişey hissetmiyodum...

çok saolun kıslar hayırlısı artık

lalcim hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah

elalım en kötü ihtiamlle sancıların şiddetlenince anlarsın merak etme

gizemcim sana bişey soracaktım ben yaaa..bugün lcw yagidecektim ama fırsatım olmadı sen dün corapeklemişsin ya kaca aldın onları indirim var demişsin...

yine 1 damlacık kadar kaygan saydam sıvıyla birlite uçuk pembe bi leke geldi ay doğuruyomuyum yaaaa ötekisi biraz daha fazlaydı ve öğlen 2,5 da gelmişti o zamandan beri kup kuruydu çamaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…