biz bugün doktora gittik teyzeleri herşey yolunda 51 cm boyun 3265 gr tombalak bi oğlum var allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ama biizimkisi mecburi sezeryan olacak galiba teyzeleri çünkü meleğimin hala kafası yukarda doğum pozisyonuna geçmemiişş bu saatten sonrada gene allah bilir ama dönemez heralde 30 eylülde randevumuz var ve eğer hala dönmemişse ki dönemez artık bence çok kocaman çünkü sezeryan günü verecek doktorumuz
pançitacımm süper ya hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin.....heyecan yaptım inankiii...bende bebişimi istiom artıkk...........
pançita sancın varmı peki?
pançitacımm süper ya hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin.....heyecan yaptım inankiii...bende bebişimi istiom artıkk...........
acele etme canım bayramı atlatın :) bende atlatsaydımm
yok cnm alttan iğne batmalar tarzı bişiler oluyo ama onlar sancı değil sanırım zaten bugün dr da da sancım varmış mesela ama ben anlamadım hiç
canım millet normal doğumdan korkar senn sezeryandn korkuyosun.. bence dönsede bebişin baya bi irir olacak gibi o yzüden gene zor olur normal doğum yapman... ama doktor daha iyi bilir tabibahaircim ben henüz daha sezeryan fikrine alışamadım ondan açamadım neti diceksin nye çünkü korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm mafoldumben
ama meleğim normal doğuma müsait olmayacak bu gidişle galiibalmaz:
acele etme canım bayramı atlatın :) bende atlatsaydımm
yok cnm alttan iğne batmalar tarzı bişiler oluyo ama onlar sancı değil sanırım zaten bugün dr da da sancım varmış mesela ama ben anlamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?