2009 Ekim Anneleri

esterya sen içini ferah tut ve sakın üzülme eminimki bebişlerin seninledir ama ben şuna inanıyorum herşey beyinde bitiyor ben mesela tedaviye başlarken bayağı yumurtam vardı ama toplama aşamasında sadece 2 yumurtam çıktı ve sadece 1 tanesi döllendi eşimde sperm yoktu ama o gün çıktı ayrııca ben 95 kiloyum ve içimde inanılmaz korkular vardı ya bebeğimin kalbi durursa ya gelişmezse ama anladınki herşey allah tarafından o yüzden sen rahat ol ve sakın ama sakın üzülme

kızlar acaba sizdede arada kasıklarınızda ağrılar oluyırmu birde göğüslerimde falan ağrı yok sizde durumlar nasıl

canımcım
inan bende hamile oldugumu ogrendiğimde Allahım dedim hakkımızda hayırlısı..
O nedenle sonuc olumsuz olursa uzulmeyecekmiyim elbette uzulecegim fakat hakkımızda hayırlısı buymus diyecegim aynı zamanda..
bizim hayır gorudklerimizde ser, ser gorduklerimizde hayirlar nasip etmis olabilir..
O nun takdiri karsısında boynumuz kıldan ince..

iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor ben şöle bir gezdim geldim yoruldum kalakaldım valla yerimde

kıyamam canım benim vajinal olarak baktırdınmı canım benim benimde 7+3 de gittiğimde göbeğimden bakıldı çıkmadı meleğim ama vajinal bakıldığı zaman gösterdii kendini üzülme hayırlısı olur inş. kendine çok dikkat et

canım bugun vajinal baktı ama fetal olusum goremiyorum dedi doktor

peki bi ultrason yöntemi daha var onada baktırsan onun ismini tam olarak bilmiyorum doktor biraz daha bekleyelim demedimi hani biraz daha büyüsünler demedimi canım

peki bi ultrason yöntemi daha var onada baktırsan onun ismini tam olarak bilmiyorum doktor biraz daha bekleyelim demedimi hani biraz daha büyüsünler demedimi canım

bir hafta daha bekleyelim dedi canım %60 normal gebelik olabilme ihtimali var dedi..
carsamba gunu anadolu yakasında bi doktora gidicem
umraniyede hisar hospital
ultrason cihazı superdi bu doktorun bi baksın bakalım tekrar

inş. meleğin seninledir tatlım beni habersiz bırakma ben haftaya çarşamba gideceğim bakalım ayy hayırlı haberlerle inş. bolbol süt iç gelişsin de gözüksün meleğin

inş. meleğin seninledir tatlım beni habersiz bırakma ben haftaya çarşamba gideceğim bakalım ayy hayırlı haberlerle inş. bolbol süt iç gelişsin de gözüksün meleğin

gunde 2 bardak sut
2 adet haslanmıs yumurta
haftada 2 gun balık yiyorum walla
her gun bir avuc cevizimi asla ihmal etmiyorum
ve bol bol su iciyorum

iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor ben şöle bir gezdim geldim yoruldum kalakaldım valla yerimde
ben uyumakdan dışarı çıkamadım bugün birde midem berbat:çok üzgünüm:birde hava çok soğuk gün boyunca kar yağdı nerdeyseee.....
benim moralim bozuk canım ya 6+5 oldum ama kesede bebek yok

ve beta hcg degerim artmıyor katlamıyor yani

cnm üzme kendini ...inşlahh bebişin seninledir....:çok üzgünüm:

keselerden biri hiç piyasada yok canım

Iyi aksamlar kizlarrrr

bende bi degisikilik yok bugun 8. haftadayiz 9 a girdik oluyor galiba bu.

esteryacim uzulme bence gec dollenme oldugu icin henuz bebisini goremedin goreceksin inan dualarimiz seninle

Son düzenleme:
kızlar doktorunuz size vitamin demir gibi ilaçlar verdi mi şu an neler kullanıyorsunuz?

canım bana elevit verdi doktorum içinde demir folik asit filan her türlü vitamindi mineraldi varmış canım bide coraspin verdi

bir hafta daha bekleyelim dedi canım %60 normal gebelik olabilme ihtimali var dedi..
carsamba gunu anadolu yakasında bi doktora gidicem
umraniyede hisar hospital
ultrason cihazı superdi bu doktorun bi baksın bakalım tekrar

canım benim hisarda kime gidiceksin doktora bende doktor bakıyorumda ama ben eminim senin için herşey çok güzel olucak

canım ya şimdi kaç kilo oldun sen ben 90dım microya başlarken şimdi 100 oldum sendede varmı böle bi durum

gunde 2 bardak sut
2 adet haslanmıs yumurta
haftada 2 gun balık yiyorum walla
her gun bir avuc cevizimi asla ihmal etmiyorum
ve bol bol su iciyorum

ya ben anlamadım 4. aya kadar bebek sizden beslenmiyomuş ki.Oyüzden dr. um hiç bişey için kendini zorlama dedi bana.Midenin almadığı yiyeceği yeme dedi.

banada öle dedi hiç bişekilde kendini zorlayıpta tiksindirme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…