2009 Ekim Anneleri

yine 1 damlacık kadar kaygan saydam sıvıyla birlite uçuk pembe bi leke geldi ay doğuruyomuyum yaaaa ötekisi biraz daha fazlaydı ve öğlen 2,5 da gelmişti o zamandan beri kup kuruydu çamaşırım

kız korkutma bizi burda sen doğuruyosanda biz bu gidişle 9 doğuracaz:)))))))

yine 1 damlacık kadar kaygan saydam sıvıyla birlite uçuk pembe bi leke geldi ay doğuruyomuyum yaaaa ötekisi biraz daha fazlaydı ve öğlen 2,5 da gelmişti o zamandan beri kup kuruydu çamaşırım

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

elalım vajinamda ve kasığımda bişiler oluyo ama sancı nasıl bişey bilmiyorum ki anlamıyorum hiç bişi yaaaa herkeste başka bişi diyo yok şurana vurur yok burana vurur kimsenin dediği birbirini tutmuyo

pançita kız doktorunu niye aramıyosun yada halanı ara madem ebe tarif et sendeki durumu... o sna bişey söyler

seldacım duş yaptım geldim pardon canım kusura bakma beklettim çiftini 10 liraya aldımmm toplam 4 çoraba 20 lira verdim tatlımmm

pançita tatlımm kalk ara şu doktoru kıııı bilgisayar başında doğurcan valla

aradım canım ikiside sancın 10 dk düşünce gel diyo yada suyun gelirse nişan gelmekle hemen doğmazmış çocuk sabah gel dedi dr

ayhh nası yani yaa..delikafadulden

maşallahh gizem doraya..iişallah son dk süprizi yapar döner..dönmesse de yapcak bişiy yok iişallah sağlıkla gelsin de nası gelirse gelsinnm

elalım vajinamda ve kasığımda bişiler oluyo ama sancı nasıl bişey bilmiyorum ki anlamıyorum hiç bişi yaaaa herkeste başka bişi diyo yok şurana vurur yok burana vurur kimsenin dediği birbirini tutmuyo

ayy bu heyecanla bu gece bende doğurmassam iyidirdelikafadulden
azda olsa ağrı falan varsa ya doktora git yada ara cnm

aradım canım ikiside sancın 10 dk düşünce gel diyo yada suyun gelirse nişan gelmekle hemen doğmazmış çocuk sabah gel dedi dr

evet ben kitapda okumuştum nişandan 3 hafat sonra da doğurabilirmişsin 1 saat sonrada.. ama ben sendekinin sancı olup olmadığını sormna için ara diyorum... belki de şu anda sancın avrdır yaniii

anaaam pançita akannehir online doğum mu oluyo ???

gizoş maşallah oğluşuna canımmm

ay pançii ciddi ciddi doğuruyosun sen he..kesin sen doğurana kadar bis 9 dourcas...bayram şekerimis geliyoooo

evet ben kitapda okumuştum nişandan 3 hafat sonra da doğurabilirmişsin 1 saat sonrada.. ama ben sendekinin sancı olup olmadığını sormna için ara diyorum... belki de şu anda sancın avrdır yaniii

evet ağrı bekliyom o yüzden az çok ağrı olmadan doğurmam herhalde öyle olsa keşke kolay kolay doğururduk :)

pançitam canım sevindim senin adına negüzel çifte bayram..
kendi adıma da tırstım birass..:kedi::kedi:

gizemcim dora bebeğe maşallah...

eliffcim hoşgeldiniz canummmopuyorumnanaktan

hoş bulduk dadlum
şoktayım halenda pançitamın nişanı gelmiş yaa ufak çaplı tırstım şimdi..

pançi kocan falan yokmu evde peki... ama sancın olsa bilgisayar başında bize geniş geniş cevap yazamazsın herhalde:)))))))))

şekerler ben daha öncede sancılanıp koştum ya bi kaç kere dr o yüzden az çok biliyom nasıl bişiyle karşılaşcağımı en azından onun gibi bişi başlamasını bekliyom şimdi bişiyim yok kiii minik minik ağrılar var sadece sancıdan hüngür hüngür ağladığımı biliyom doğum sancısı demişlerdi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…