2009 Ekim Anneleri

pançita bu gec ehiç uyuyamayız artıkın sen orda biz burda bekleriz artık doğumu

panci bebisin benimkinden 1 gun buyuk.ama bizim zillinin gelecegi yok.hic bi belirtide yok.daha dogum kanalina girmeye yeltenmedi bile :hulya: zaten doktor bu gec dogar demisti siz dogurun ben takipteyim en sona ben kalacam cunku -tatlicadiarzu-

kıslar ben ayvayı yedim şimdi çıkıyorum kndze ii bakın öptüm yine fırsat bulursam haberlerimi veririm bayağı bayağı beyaz zar gibi bişiyle açık pembe kan geliyo çamaşırımı değiştirdim yine

buket al benden de okadar..benimkisi de hala sağa sola tepik atıp duruyo..in işte accık aşşaya demi..hiiç oralı diil

kısım bis o ayvayı 9 ay önce yemedikmikaydirigubbakcemile3
hayırlı haberlerle gel cnm amazona mesaj at doğurursan merakta bırakma bizi...

iyi geceler kızlar
gizoşum maşallah bebişine
pançitacım salı günü benimde kont vardı kasıklarımda ince bir acı vardı nst ye bağladılar sancı çıktı sonra alttan muayene etti açılma yok eve git dedi ağrı artarsa gel dedi. eve geldim 3-4 saat snr hafif pembe leke geldi alttan mua. olduğumuz içinmiş. korkma cnm bak ben salıdan beri duruyorum bişey olmaz inş.:)))yerimseniben

pançiii habersis bırakma bizi çatlarız..ayh heycan yaptım iicene

telefonu yokki kimsenin bende nete girene kadar haber veremeyebilirim (( nolcağını bilmiyorum dua edin bana nolur

kısım bis o ayvayı 9 ay önce yemedikmikaydirigubbakcemile3
hayırlı haberlerle gel cnm amazona mesaj at doğurursan merakta bırakma bizi...

ela güldürdün beni kız.. ama çok haklısın yedik ydik ayvaları şimdi de nası çıkartcaz diye düşünüyüz.. bende geçende kocik e diyomm yaa yokmu çıkartmanın öle kolay bi yoluu... olsa ne güzel olcak yaa....

canım benim zar gibi beyaz sümüksü bişiyle geliyo bugün 2,5 da gelmişti şuan ağrım başladı belimde ve yine geliyo o şey ((

pancita habersiz bırakmaaa ayy ayy
gizoşum nasıl gectiii randevunuz nasılmış teyzoşumm

canım benim zar gibi beyaz sümüksü bişiyle geliyo bugün 2,5 da gelmişti şuan ağrım başladı belimde ve yine geliyo o şey ((

oyyyyyy ben kaçırmışım orayı kız doğum başlamış gibi bence sen bi git açılman varsa bi sancı verirler bi saat içinde alırsın bebişini kollarına çifte bayram yaparsınhihoyyythihoyyyt

taham teşekkür ederizzzzzzz tatlımm

naloşummm valla tombalak bi tosun paşa benim oğlummmm hala dönmemiş bu saatten sonrada dönmez galiba mecburi sezeryan olcek minnoşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…