2009 Ekim Anneleri

pançita özelden birimize numaranı at istersen.. en azından doğuruyorum kesin diye bi msj atarsın. ben bayram tatili süresince nette olamıycam. burayı sık sık kontrol edebilcek bi arkadaşla iletişime geçsen..

kaydirigubbakcemile3

lal de ben de numara gönderdik iişallah görüp de çıkmıştır..hbr gelirse hemencik weririm..

kıslar ben de kacıyorum benim de sancım var ama ben daha dogurmam..yatayım biraz sol tarafıma ...uyurum insallah.

taham teşekkür ederizzzzzzz tatlımm

naloşummm valla tombalak bi tosun paşa benim oğlummmm hala dönmemiş bu saatten sonrada dönmez galiba mecburi sezeryan olcek minnoşumm

kız niye dönmesin saat daha erken:)))
bazıları son hafta döner valla zorunlu değilse sezeryan düşünme normal düşün tatlım:)))

bende biraz kaçayım oturuken benimde belim çok ağrıyo sonra yine kontrole gelirim..başka kimse doğurmasın ha bir geceye bir tane yeter...

pançi doğuruyo ya kıskandı şimdi naniknanik naniknanik

naniknanik kıskandım tabee bizden 4 gün güççük o doğuruyo bis bekliyos hala:dilcikar:
kıs şaka bi yanada gerçekten çok ağrıyo belim şuan:kedi:

ah kıslarr ahhh bi bebiş daha moı geliyo neee :))

seldacım ii geceler tatlımm

iyi geceler herkese. kaçtım bende sabah erkenden yolculuk var.. iyi bayramlar herkese. pançi eğer doğum belirtileriyse bunlar allah yardımcın olsun tekrar... sağlıcakla al bebişini kucağına...

bel ağrısı kasıklarında sancı yapıyomu daha doğrusu vajinada kasılma hissediyomusun benim 34. haftadan beri öyle((

cnm bel ağrımla birlikte bazen karnımada ağrı giriyo ama vacinamda sancı hissetmiyom bel ağrısı varkenfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…