naniknanik kıskandım tabee bizden 4 gün güççük o doğuruyo bis bekliyos hala:dilcikar:
kıs şaka bi yanada gerçekten çok ağrıyo belim şuan:kedi:
bende biraz kaçayım oturuken benimde belim çok ağrıyo sonra yine kontrole gelirim..başka kimse doğurmasın ha bir geceye bir tane yeter...
iyi geceler herkese. kaçtım bende sabah erkenden yolculuk var.. iyi bayramlar herkese. pançi eğer doğum belirtileriyse bunlar allah yardımcın olsun tekrar... sağlıcakla al bebişini kucağına...
iş çıkarma kızım gece gece başımıza :))) bi gecede bi heycan yeterr..:))
sürekli mi ağrıyo girip çıkıyomu..yoruldunmu bugün çok ??
oho 2 dakka gittim. pançi ortadan kaybolmuş herkes topiğe gelmiş. hoy maaşalallah... zuzucum bu bebeklerin sağa sola tekme vuruyo oluşları hala kanala girmediği anlamına mı geliyo. yani kanala girince tepik atmayacaklarmı? nasıl anlayacaz kanala girdiğini acep?
kıslar iyi geceler..opuyorumnanaktan.uyumaya çalışmaya gidiimmm benn..hiçde uykum yokk ama( 1no2:
hayırlısıyla sağlıkla gelsin prens ve prensesler...:Saruboceq:
allah bizim ve bebişlerimizin yardımcısı olsunnn....:Saruboceq:
hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize....:Saruboceq:
cnm bel ağrımla birlikte bazen karnımada ağrı giriyo ama vacinamda sancı hissetmiyom bel ağrısı varkenfisfisfis
tahammm doktor dedi çok iri bi bebek bu saatten sonra dönmesi çok zorr offff korkuyom canım çok yaaaaaaaaaaaaaa
lalim ii uykularr iişallah uyursun bugece mışıll mışıll...
engidi i bayramlar ii yolculuklarr
elam yürümek yormuştur hayatım..iice arttırmıştır..dinlen bi güsel..arada benim belime de girio da hafif...sallamıyorum nası olsa daha dourmama war diye:)))
ya kız bebekler erken gelir diyolar ya zuzu var elalı var 38 süren..
ben de diyom erkenden olur diye ama onlar herhalde koca karı lafı dimi....
anamm ne geniş karısın daha dourmama var diyon ben heran çıkartcam sankizemuszemus
yürümek tetiklemiş olabülü haklısın ben yatayım barizemuszemus
iyi geceler herkese kuzularopuyorumnanaktan
ya kız bebekler erken gelir diyolar ya zuzu var elalı var 38 süren..
ben de diyom erkenden olur diye ama onlar herhalde koca karı lafı dimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?