2009 Ekim Anneleri

naniknanik kıskandım tabee bizden 4 gün güççük o doğuruyo bis bekliyos hala:dilcikar:
kıs şaka bi yanada gerçekten çok ağrıyo belim şuan:kedi:

iş çıkarma kızım gece gece başımıza :))) bi gecede bi heycan yeterr..:))

sürekli mi ağrıyo girip çıkıyomu..yoruldunmu bugün çok
??

oho 2 dakka gittim. pançi ortadan kaybolmuş herkes topiğe gelmiş. hoy maaşalallah... zuzucum bu bebeklerin sağa sola tekme vuruyo oluşları hala kanala girmediği anlamına mı geliyo. yani kanala girince tepik atmayacaklarmı? nasıl anlayacaz kanala girdiğini acep?

blüüüüüü burdamısın şekerim. az önce birden çıktın bidaha sesin soluğun çıkmadı. ayın 15 inde sen kaç haftalık oluyosun diye sormuştum...

kıslar iyi geceler..opuyorumnanaktan.uyumaya çalışmaya gidiimmm benn..hiçde uykum yokk ama(1no2:
hayırlısıyla sağlıkla gelsin prens ve prensesler...:Saruboceq:
allah bizim ve bebişlerimizin yardımcısı olsunnn....:Saruboceq:
hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize....:Saruboceq:

iyi geceler herkese. kaçtım bende sabah erkenden yolculuk var.. iyi bayramlar herkese. pançi eğer doğum belirtileriyse bunlar allah yardımcın olsun tekrar... sağlıcakla al bebişini kucağına...

iyi yolculuklar ve iyi bayramlar cnm sanadahihoyyyt

iş çıkarma kızım gece gece başımıza :))) bi gecede bi heycan yeterr..:))

sürekli mi ağrıyo girip çıkıyomu..yoruldunmu bugün çok
??

öle çok düzenli değil cnm ama günde 5-6 kez ağrıyomafoldumben
akşam iftardan sonra diji fot. mak. almaya gittik teknosoya ordanda carrefoura belkim azcık onun etkiside vardır:kedi:

ay hayatım bilmiyorum da en azıdnan daha aşşada olur heralde tekmesi ayağı..benim hala yukarda hissediyorum ayağını..hatta abartıp yan tarafa kaydırdı sırtımdan çıkcanı sanıyo galiba safım yönünü kaybetti:))) bi de aşşaya ininde yürümek daha zor oluyomuş benimkisi inmedi daha kesin

bitanemm iyi geceler iyi uykular inşallah uyuyabilirsin:Saruboceq:
güzel dileklerin için sağol ajkımmopuyorumnanaktan

tahammm doktor dedi çok iri bi bebek bu saatten sonra dönmesi çok zorr offff korkuyom canım çok yaaaaaaaaaaaaaa

lalim ii uykularr iişallah uyursun bugece mışıll mışıll...

engidi i bayramlar ii yolculuklarr

elam yürümek yormuştur hayatım..iice arttırmıştır..dinlen bi güsel..arada benim belime de girio da hafif...sallamıyorum nası olsa daha dourmama war diye:)))

selam kizlar pancitanin nisan haberini okuyunca birden tansiyonum dustu 8/4 e..
bana ne oluyorsa:kedi:
bi an korktum galiba birde eksikler olunca insanin icide rahat olmuyor -tatlicadiarzu-
dogumdan korkmuyorum diyip duruyorum ama kendimi mi kandiriyorum nee
4hafta kaldi..zaman azaldikca tirsiyorum sanirsam

tahammm doktor dedi çok iri bi bebek bu saatten sonra dönmesi çok zorr offff korkuyom canım çok yaaaaaaaaaaaaaa

korkma canım yaa
korkunun ecele faydası yok
zaten korkulacak bişey olsa herkesin tek cocuğu olurdu bak bana ikinciyi bi avazda çıkarttıracam inş..zemuszemussositosositosositososito

anamm ne geniş karısın daha dourmama var diyon ben heran çıkartcam sankizemuszemus
yürümek tetiklemiş olabülü haklısın ben yatayım barizemuszemus
iyi geceler herkese kuzularopuyorumnanaktan

ya kız bebekler erken gelir diyolar ya zuzu var elalı var 38 süren..
ben de diyom erkenden olur diye ama onlar herhalde koca karı lafı dimi....

anamm ne geniş karısın daha dourmama var diyon ben heran çıkartcam sankizemuszemus
yürümek tetiklemiş olabülü haklısın ben yatayım barizemuszemus
iyi geceler herkese kuzularopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol:
ya kız bebekler erken gelir diyolar ya zuzu var elalı var 38 süren..
ben de diyom erkenden olur diye ama onlar herhalde koca karı lafı dimi....

taham heran herşey olabiliirr:)))) aman yok hiç dourcakmışım gibi gelmio..ööle gezip tozuyorum..Allah sonumu hayretsin:)))

nurefsannn korkma bebeimmm...bak ben ne rahatımm:)) hatta elama bakarsak ne genişimm:)))

tickerim görünmüo..ilahi işaret dourcam sanırsam kaydirigubbakcemile3

amazon kooşş pançi douruyo..ilk normal doğumumuz olcakk ama senin onda nömeron yokk..biz son anda yolladık ama gördümü bilemiycizz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…