2009 Ekim Anneleri

ben çıkıyorum kızlar kızım şimdik yırtıp çıkacak otururken sıkıştı herhalde nassıl tepikliyooooo:asigim:
gidiyim kuzumun yanına yatayım dayayım kaarnımı abisine şimdiden alışsınlar ne zaman tahayla yatsam acayip tepik yiyom kıskanıyo galibasırnaşık şey

tahamm korkulcak bişi yoktaa işteee ben nedense tırstımm :kedi:

iyi geceler şekerimm muckssssssssss

sırnaşık şey

ablamda senin gibi çok gezerdi oda benim gibi kont gitti doğum başlamış haberi yok dr yatacaksın dedi bizimki olmaz eve gideyim yatağımı yapayım evi silip süpüreyim dedi dr şaştı kaldı sonra doğuma gittik 1 saatte doğurdu sende öyle olursun inş.

ay ne süper olur tahamm.. ama yawrumun önce aşşaya inmesi gerenkkk

hepinize iyi geceler rabbime emanet olun meleklerinizle birlikte :)))
belki fırsat bulup giremem şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun:1hug:

biz kaçıyoruz kızlar uykumuz geldi...öptük hepinizi..ii geceler...

gizemcim maşallah dora bebeğe kız iyi bakmışsın bebişe inşallah döner canım da normal normal doğar bebişin..

amazon kooşş pançi douruyo..ilk normal doğumumuz olcakk ama senin onda nömeron yokk..biz son anda yolladık ama gördümü bilemiycizz...

anammm nişanlar gelmeye başladı delikafadulden
iyi yapmışsınız ben ona numaramı yollamak ıstedım ama özel mesaj alımı kapalıydı yollayamamıştım o yüzden..

benim kız her geçen gün daha bi yerleşiyo karnıma valla. kasılma falan da kalmadı bende. her geçen gün daha konforlu bir hal alıyor hamileliğim.. 40 lı haftaları görcem ben sanırım bu gidişle..
yarın kontrolüm var bakalım neler oluyor içerde ..

hayirli geceler kizlar..
benim kolum kanadim kalkmiyor yaaa cok halsizim arada oluyo nedense....
neler var neler yok yeni haberler varmi

amazoncumm kuzunn sağlıkla gelsinde illaki çıkacak kıss yoksa sen onu daima içindemi tutacaksınn

inş. döner canım yaa inş. ama dönsede tombalak nasıl normal çıkar bilmiyomm amazoncum kafam çok karışık

-tatlicadiarzu- doğru da insan sabırsızlanıyo beyawwww

evet gizemcim kilosu maşallah doranın hakketten hehehehhee.
normal naısl çıkarcan sıpayı haklısın valla. daha kilo alır kuzucuk ..
olsun artık sağlıklı doğsunlar da nasıl doğduklarının önemi yok..

şu hamilelikte çiğnediğim sakızı ömrüm boyunca çiğnememişimdir heralde. hep ağzımda sakız. şakkıdı şakkıdı patlatmaya bayılıyorum, kocam kovcak evden en sonunda bi gün..

amazon sekerim sana mesaj atiyorum ya insaallah seni kizdirmiyorumdur..meraklanip senden haber bekleyince cok sabirsizlaninca sana soruyorum kusura bakma eger rahatsiz ediyorsam ..acaba numaralari birde benmi alsam butun gunum internetin basinda geciyor genelde ..

iyi uykular hazirancim.

bende cok sakiz cigniyorum aynen cünkü damla sakizi midemi rahatlatiyo. falimlardan sadesi. hemde catir catir yapmasi cok hosuma ggidiyo...

herkese iyi geceler kızlar

anam pançita doguruo herhalde okurken gecmişi heyecan yaptım burda olanları düşünemıorum

bende kızımı istiorum yaa bayramdan sonra gelsin ama

baska haber yok şimdilik dimi pançitadan

amazon canım senin numaran bende de yok tatlım olur ya bayram seyran derken gelirse nete giremem hoş bayramda da giremicem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…