ben çıkıyorum kızlar kızım şimdik yırtıp çıkacak otururken sıkıştı herhalde nassıl tepikliyooooo:asigim:
gidiyim kuzumun yanına yatayım dayayım kaarnımı abisine şimdiden alışsınlar ne zaman tahayla yatsam acayip tepik yiyom kıskanıyo galibasırnaşık şey
:roflol: :roflol:
taham heran herşey olabiliirr:)))) aman yok hiç dourcakmışım gibi gelmio..ööle gezip tozuyorum..Allah sonumu hayretsin:)))
nurefsannn korkma bebeimmm...bak ben ne rahatımm:)) hatta elama bakarsak ne genişimm:)))
ablamda senin gibi çok gezerdi oda benim gibi kont gitti doğum başlamış haberi yok dr yatacaksın dedi bizimki olmaz eve gideyim yatağımı yapayım evi silip süpüreyim dedi dr şaştı kaldı sonra doğuma gittik 1 saatte doğurdu sende öyle olursun inş.
biz bugün doktora gittik teyzeleri herşey yolunda 51 cm boyun 3265 gr tombalak bi oğlum var allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ama biizimkisi mecburi sezeryan olacak galiba teyzeleri çünkü meleğimin hala kafası yukarda doğum pozisyonuna geçmemiişş bu saatten sonrada gene allah bilir ama dönemez heralde 30 eylülde randevumuz var ve eğer hala dönmemişse ki dönemez artık bence çok kocaman çünkü sezeryan günü verecek doktorumuz
amazon kooşş pançi douruyo..ilk normal doğumumuz olcakk ama senin onda nömeron yokk..biz son anda yolladık ama gördümü bilemiycizz...
amazoncumm kuzunn sağlıkla gelsinde illaki çıkacak kıss yoksa sen onu daima içindemi tutacaksınn
inş. döner canım yaa inş. ama dönsede tombalak nasıl normal çıkar bilmiyomm amazoncum kafam çok karışık
hayirli geceler kizlar..
benim kolum kanadim kalkmiyor yaaa cok halsizim arada oluyo nedense....
neler var neler yok yeni haberler varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?