2009 Ekim Anneleri

gizemcım masallah dora ya......

benım paşmda donmedı henuz ayın 28 ne kadar donmezse ayın 29 ile 2 sı arasında alacak dr amcamız

allahım pancıtayı bı avazda kurtarır inş(amin)

iyi uykular hazirancim.

bende cok sakiz cigniyorum aynen cünkü damla sakizi midemi rahatlatiyo. falimlardan sadesi. hemde catir catir yapmasi cok hosuma ggidiyo...

aynen işte falım sakız çiğniom ben de, çatır çatır yaptıkça allahım çok mutlu oluyorum :)
kocik çok kızıyo işte. çok zevkli bişey.
sigarayı aramıyorum sakız olunca iyi oluyo bi de

yok şekerim niye kızayım aşkolsun, bana bi haber gelse ben anında size ulaştırırım, bil başında olmasam da zuzuya falan mutlaka mesaj atarım size iletsin diye merak etme.
dün gece mesaj atmışsın taa yatarken gece gördüm. çantamda kalmış telefon duymadım bile. o saatte de mesaj atmak istemedim öyle kaynadı gitti arada.
bi haber gelir de ben evde olmassam bana gelen mesajı sana ve zuzuya aynen yollarım madem internette uzun kalıyosun öyle yaparız. sen meraklanma rahat ol kız.. :)))

ii geceler hazirancım

amazoncum işte bugünngözüm korktu valla çok maşallah kuzum gelişmiş baaya

bebişim ben sana yollamayı denedim telefonumu ama özel mesaj alımın kapalı. açarsan yollarım sana da.

Ssouthernssun sağol canımm off hiç söleme bende korkuyom çook

nisannurr sağol canımm inş. döner canım yaa ama dönsede kiloda önemli

Ssouthernssun sağol canımm off hiç söleme bende korkuyom çook

nisannurr sağol canımm inş. döner canım yaa ama dönsede kiloda önemli

canım takılma o kadar baq gecen haftadan bende cok kötü oldum yavas yavas alıstırmaya calışıorum kendimi mecburi sezercik olursa dagılmayayım psikolojik olarak die saglıkla kucagımıza alalım da gerisi nasılsa gecip gitcek önemli olan bebişler hayatım korkuları atlatmak lazımsa onu da yaparız nolcek

cocugun dönmesi icin ebe bize hareket göstermisti canlarim...

secdede durur gibi duruyorsunuz. dizlerinizin altina yastik filan koyunki ayak tarafi yüksekte olsun. o sekilde biraz duruyosunuz. bebek böyle ce hareket etme kolayligiyla dönebilir diyordu.....

nasıl ya öyle sıkısmzmı acaba sıkıstıgı için mi dönüo anlamadım ben

yok bebek biz sürekli ayakta oturur vaziyette oldugumuzdan yercekimi ilede rahim üzerinde duruyoya. böle durunca yukari dogru kayabilir dönme firsati daha iyi bulabilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…