iyi uykular hazirancim.
bende cok sakiz cigniyorum aynen cünkü damla sakizi midemi rahatlatiyo. falimlardan sadesi. hemde catir catir yapmasi cok hosuma ggidiyo...
amazon sekerim sana mesaj atiyorum ya insaallah seni kizdirmiyorumdur..meraklanip senden haber bekleyince cok sabirsizlaninca sana soruyorum kusura bakma eger rahatsiz ediyorsam ..acaba numaralari birde benmi alsam butun gunum internetin basinda geciyor genelde ..
herkese iyi geceler kızlar
anam pançita doguruo herhalde okurken gecmişi heyecan yaptım burda olanları düşünemıorum
bende kızımı istiorum yaa bayramdan sonra gelsin ama
baska haber yok şimdilik dimi pançitadan
amazon canım senin numaran bende de yok tatlım olur ya bayram seyran derken gelirse nete giremem hoş bayramda da giremicem zaten
bebişim ben sana yollamayı denedim telefonumu ama özel mesaj alımın kapalı. açarsan yollarım sana da.
ona baktım canım şimdi bende actım (sanırım) bi denermisin olmuş mu?
ii geceler hazirancım
amazoncum işte bugünngözüm korktu valla çok maşallah kuzum gelişmiş baaya
Ssouthernssun sağol canımm off hiç söleme bende korkuyom çook
nisannurr sağol canımm inş. döner canım yaa ama dönsede kiloda önemli
olmuş canım yolladım benim numeroyu sana.
cocugun dönmesi icin ebe bize hareket göstermisti canlarim...
secdede durur gibi duruyorsunuz. dizlerinizin altina yastik filan koyunki ayak tarafi yüksekte olsun. o sekilde biraz duruyosunuz. bebek böyle ce hareket etme kolayligiyla dönebilir diyordu.....
ben yatar kızlar, öpüyorum hepiiciinizi
doğurmayın heee..
Şeniz
yok bebek biz sürekli ayakta oturur vaziyette oldugumuzdan yercekimi ilede rahim üzerinde duruyoya. böle durunca yukari dogru kayabilir dönme firsati daha iyi bulabilirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?