2009 Ekim Anneleri

arkadaslar benim kollarim yerinden kalkmiyo. bütüngün cam silmis gib agriyolar.zor yaziyorum biraz uzaniyim belki iyi gelir. opuyorumnanaktan

ah canim Allah yardimcin olsun düzelir büyük ihtimalle. benim önceleri yan duruyodu bazen.öpüyorum ben kacmam lazim canim

opuyorumnanaktanvereliniortak anlastik canim...

ayni durumdayiz canim :gitme:

ben normal doğumdan tırsıyom bazen valla , aklıma geliyo böle arada ne b.k yicem diye. nolcak bakalım... :sinifsinif:

kıslar günaydın.....opuyorumnanaktan
acaip güzel bi rüya gördüm...:asigim:
hymary arkadaşımız doğum yapmış rüyamda....:CüvCüv:
ve kızları okadar güzelki anlatamam..bitanesini kucağıma aldımm...allahım diyorummm ne güzel bir bebek...küçük ama çok güzeldiii....:asigim:
allah hayra yazsın...çok güzel bir rüyaydı......
artık rüyalarımda kendimi doğuruyor görmekten geçtim...kk daki fıstıkları doğururken görüyorummmm:1rolleyes::asigim:

gunaydin kaydirigubbakcemile2
anammm buyuk temizlik gunu bugun.bi uykum var ki mirmirmirmir
havada kapali :hulya:
günadın canım opuyorumnanaktan...kolay gelsin....bende başladım temisliğeee...aslında büyük temisliği bayramdan sonra yapacağım....allah izin verirse...bi şöyle temisliimm bugün bayramı çıkartır banaaa:1rolleyes:
Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kimse yok mu zemuszemus

ilkaycım günaydınnnopuyorumnanaktan

günaydın canlarım
dün akşamı okudumda üçbucuk oldum yaaww pençita doğurmak üzerymiş ne güzeel bayram süprizi gibi :ecrin_bebek:
bugun kontrole gidicekler var sanırım bende gidicem 2bucukda bakalım neler dicek dktor amcamızz çok merak ediyorum şu alttan muaynedende tırsıyorum çok

gizoşum oğluna maşallah tosuncuk galiba benimkide öyle olcak ama benimkinin kafası aşşada kanala girdimi bilmiyorumda

al benden de okadar..belkim seninkisi inmiştir..gek hbr wer hemencik gelincekk
şu hamilelikte çiğnediğim sakızı ömrüm boyunca çiğnememişimdir heralde. hep ağzımda sakız. şakkıdı şakkıdı patlatmaya bayılıyorum, kocam kovcak evden en sonunda bi gün..
kaydirigubbakcemile3 canım çekti kaydirigubbakcemile3

oyy ne güsel..opuyorumnanaktan bende pançiyle uğraştım bütün gece..aklımda ya..naptı acaba..kesin görmedi o bizim özel msjları hbr filan weremicek bak gör...

bizde de temizlik war bugün..öptük hepinizi kolay gelsin

bulcukum nerdeyse pc başında online doum yapıodu kıs:)) belkim kawuşmuştur kuzusuna şimdi opuyorumnanaktan

ayy evet zuzum okurken heycanlandım vallaa
Sağlıkla alsın yavrusunu kucağına
bir bir dökülüyoruz bakalım bayramdan sonra neler olcak

Günaydın kızlar,yine uyku yok yaa,yatağı değiştirdim yine uyuyamadım,anladığım kadarıyla herkes benim gibi...,bugün havada miskin,ümitköy pazarınamı gitsem,canım çok sıkılıyoo yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…