nasi yan duruyo bas asagi diiilmi
yok canım bası ne asagıda ne de yukarıda sol tarafımda kasıgıma dogru ayaklarıda sag tarafımda o yusden benim bayaca riskli 38den sonra kendi gelmeye kalkarsa sancılarla beraber kordo uzamasına neden olabiliomuş mafoldumben
yok şekerim niye kızayım aşkolsun, bana bi haber gelse ben anında size ulaştırırım, bil başında olmasam da zuzuya falan mutlaka mesaj atarım size iletsin diye merak etme.
dün gece mesaj atmışsın taa yatarken gece gördüm. çantamda kalmış telefon duymadım bile. o saatte de mesaj atmak istemedim öyle kaynadı gitti arada.
bi haber gelir de ben evde olmassam bana gelen mesajı sana ve zuzuya aynen yollarım madem internette uzun kalıyosun öyle yaparız. sen meraklanma rahat ol kız.. :)))
ben normal doğumdan tırsıyom bazen valla , aklıma geliyo böle arada ne b.k yicem diye. nolcak bakalım... :sinifsinif:
günadın canım opuyorumnanaktan...kolay gelsin....bende başladım temisliğeee...aslında büyük temisliği bayramdan sonra yapacağım....allah izin verirse...bi şöyle temisliimm bugün bayramı çıkartır banaaa:1rolleyes:gunaydin kaydirigubbakcemile2
anammm buyuk temizlik gunu bugun.bi uykum var ki mirmirmirmir
havada kapali :hulya:
Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kimse yok mu zemuszemus
al benden de okadar..belkim seninkisi inmiştir..gek hbr wer hemencik gelincekkbenim kız her geçen gün daha bi yerleşiyo karnıma valla. kasılma falan da kalmadı bende. her geçen gün daha konforlu bir hal alıyor hamileliğim.. 40 lı haftaları görcem ben sanırım bu gidişle..
yarın kontrolüm var bakalım neler oluyor içerde ..
kaydirigubbakcemile3 canım çekti kaydirigubbakcemile3şu hamilelikte çiğnediğim sakızı ömrüm boyunca çiğnememişimdir heralde. hep ağzımda sakız. şakkıdı şakkıdı patlatmaya bayılıyorum, kocam kovcak evden en sonunda bi gün..
kıslar günaydın.....opuyorumnanaktan
acaip güzel bi rüya gördüm...:asigim:
hymary arkadaşımız doğum yapmış rüyamda....:CüvCüv:
ve kızları okadar güzelki anlatamam..bitanesini kucağıma aldımm...allahım diyorummm ne güzel bir bebek...küçük ama çok güzeldiii....:asigim:
allah hayra yazsın...çok güzel bir rüyaydı......
artık rüyalarımda kendimi doğuruyor görmekten geçtim...kk daki fıstıkları doğururken görüyorummmm:1rolleyes::asigim:
günaydın canlarım
dün akşamı okudumda üçbucuk oldum yaaww pençita doğurmak üzerymiş ne güzeel bayram süprizi gibi :ecrin_bebek:
bugun kontrole gidicekler var sanırım bende gidicem 2bucukda bakalım neler dicek dktor amcamızz çok merak ediyorum şu alttan muaynedende tırsıyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?