2009 Ekim Anneleri

zuzum bulcuk günaydın...yerimseniben
zuzum bencede görmedi msj.ları pançi...inşallah sağlıkla alır kucağına bebişini....:Saruboceq:
aybike naptı acaba_??inşallahh kendiside bebişide iyidirr.....:Saruboceq:
zuzum biz bu doğum konusunda bence sona kalıcassss...:1rolleyes:
sancı ve toplanma dışında hiç bi belirti yok bendeee..:1no2:

Günaydın kızlar,yine uyku yok yaa,yatağı değiştirdim yine uyuyamadım,anladığım kadarıyla herkes benim gibi...,bugün havada miskin,ümitköy pazarınamı gitsem,canım çok sıkılıyoo yaa..

canımm günaydın.....opuyorumnanaktan
ahhh ahh bana uyku demeyin..bi ben bi allah bilioo ....hiç bişeyden çekmedim uykusuzlukdan çektiğim kadarrrr:çok üzgünüm:
havada çok karamsarr...aslında böle havalarda hep uykum gelirdi ama yok uykum da gelmio...:1no2:

yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.

kızlaaaarrrr ben geldim doğurmadım burdayım :))) kanamalarım muayeneden kaynaklanmış biraz sert bi muayene olmuş dr 1-2 gün daha devam edebilir endişe etme dedi daha doğumluk bi durumum yokmuş

günaydın kızlra... hemen herkesde uyku problemi var acaba benden 1-2 hafta öndesiniz de ondanmı... ben de henüz bi uyku sorunu yok.... ne kadar zamandır bu sorununuz var?

kızlaaaarrrr ben geldim doğurmadım burdayım :))) kanamalarım muayeneden kaynaklanmış biraz sert bi muayene olmuş dr 1-2 gün daha devam edebilir endişe etme dedi daha doğumluk bi durumum yokmuş

:)))))) hehehehe boşuna alevlendirdin bizi.... neyse hareket oldu en azından topikte

günaydın güzel annişlerim size tecrübeli olarak bişey danışmak istiyorum
ben nacizane Allahın izniyle ocak anası olacağım
derdim şu

bayramda hava tahmin raporlarına baktık genelde bulutlu yğışlı
ve malesef benim kapalı ayakkabılarım beni sıkar olmuş
eşim sana ayakkabı alalım büyükm numara ama ya doğumdan sonra giyemezsen küçülürse dedi
küçülürmü
sizce ne yapmalıyım
38 giyiyodum herhalde 39 almam gerekicek

benim numaramda 38 di.simdi hic bi ayakkabim olmuo.bazilarinda dogumdan sonra ayak numarasi buyuyo.ucuzundan bisi al bence.ben oyle yapmistim.

smhsmh hamileliğin son ayı daha fazla birden büyüyo ayaklar şişkinlikte oluyo senin doğum kışa geliyo alcaksan biraz büyük al bari de sonradan yine böle bi problem yaşamazsın

smhsmh hamileliğin son ayı daha fazla birden büyüyo ayaklar şişkinlikte oluyo senin doğum kışa geliyo alcaksan biraz büyük al bari de sonradan yine böle bi problem yaşamazsın

benim numaramda 38 di.simdi hic bi ayakkabim olmuo.bazilarinda dogumdan sonra ayak numarasi buyuyo.ucuzundan bisi al bence.ben oyle yapmistim.

canlarım çook teşekkürler
bugün bakayım bi baklaım
gerçi bugün dışarı çıkmak akıl kaarı olmasa gerek
sizlere hayırlı kolay doğumlar diliyorum sağlıcakla inşallah
hepimiz
şimdiden iyi bayramlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…