- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
günaydın kızlra... hemen herkesde uyku problemi var acaba benden 1-2 hafta öndesiniz de ondanmı... ben de henüz bi uyku sorunu yok.... ne kadar zamandır bu sorununuz var?
pançita kısss doğurmadın demi huuuuuuuuuu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
YOK CANIM DOGURMADIM DOKTOR BIRAZ FAZLA SERT MUAYENE ETMIS KANAMALAR ONDAN KAYNAKLANMISS BENIDE KORKUTTU YAA DOGURCAM DIYE ODUM KOPMUSTU :))))))
günaydın kızlra... hemen herkesde uyku problemi var acaba benden 1-2 hafta öndesiniz de ondanmı... ben de henüz bi uyku sorunu yok.... ne kadar zamandır bu sorununuz var?
pançimm...hayrlısı olsun canım...eninde sonunda gelicek bebişinn ama bu gece doğurduğunu düşünmüştüm bennnyerimsenibenkızlaaaarrrr ben geldim doğurmadım burdayım :))) kanamalarım muayeneden kaynaklanmış biraz sert bi muayene olmuş dr 1-2 gün daha devam edebilir endişe etme dedi daha doğumluk bi durumum yokmuş
sanada iii bayramlarrrrrrrropuyorumnanaktanbende hepinizin bayramını kutluyorum.hayırlı bayramlar diliyorum herkese.inş. bir sonraki bayramda bebişlerimizde olacak.
iii bayramlar canımmopuyorumnanaktanyarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.
canım benim hiç bi fikrim yok çünküü ilkindede bundada ayak no.değişmedi ve hala hamişlikden önceki ayakkabılarımı kullanıyormmm....yerimsenibengünaydın güzel annişlerim size tecrübeli olarak bişey danışmak istiyorum
ben nacizane Allahın izniyle ocak anası olacağım
derdim şu
bayramda hava tahmin raporlarına baktık genelde bulutlu yğışlı
ve malesef benim kapalı ayakkabılarım beni sıkar olmuş
eşim sana ayakkabı alalım büyükm numara ama ya doğumdan sonra giyemezsen küçülürse dedi
küçülürmü
sizce ne yapmalıyım
38 giyiyodum herhalde 39 almam gerekicek
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kısslaaarrrrrrrrrrrrr a.s.
aybike ne yapti acaba??umarim hersey yolundadir....
hafif anneyimde ben de 11.5 kilo aldım:)))))) ben de sadece sağa sola yatabiliyorum ben de 4-5 kez wcye kalkıyorum ama gene de uyuyabiliyorum. sadece sabahkları geç saatlere kadar uyuyamıyorum o da açlıktanm hehehehe:) ama gece uykumu iyi alıyorum... sende de yeni başlamamış dedim benden ilerdesin ondanmı acaba?_ belki de ben de hiç uyku problemi olmaz:)Bahaircim sen belki hafif bir anne olduğundan rahat uyuyorsundur.Ben ancak sola ve sağa yatabiliyorum.En fazla 1 saat sonra yan kemiklerimim ağrısıyla uyanıyorum,diğer tarafa dönüyorum,zaten tuvalet olayı felan sabaha kadar en az 4-5 kere kalkıyorum.Bu 1 aydır devam ediyor.Malum biraz kiloluyum.Ama ne güzel sende bu sorunun olmaması,bizim içinde uykunun tadını çıkar ...:ecrin_bebek:
hayatım benım nu hamılelıyım da çok erken başladı uyku problemı kı kendımı göre çokta ağırlaşmadım 11 kılo aldım ve hiç ama hiç şişkınlığım yok ama yınede kaburglarımın ağrısınden yatamıyorum.
günaydııııııınopuyorumnanaktan
kızlar biz dr a gelince yazarım bakalım ne dicek dua edin bize dönmüş olsun
öptük hepinizi
baharcım benim çok uzun zamandır uyku problemim var....haziran sonuundan beri nerdeyse ve hala devam edio...işin ilginci bebişim gelincede sürekli uyumak istrimmm:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?