2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlra... hemen herkesde uyku problemi var acaba benden 1-2 hafta öndesiniz de ondanmı... ben de henüz bi uyku sorunu yok.... ne kadar zamandır bu sorununuz var?

Bahaircim sen belki hafif bir anne olduğundan rahat uyuyorsundur.Ben ancak sola ve sağa yatabiliyorum.En fazla 1 saat sonra yan kemiklerimim ağrısıyla uyanıyorum,diğer tarafa dönüyorum,zaten tuvalet olayı felan sabaha kadar en az 4-5 kere kalkıyorum.Bu 1 aydır devam ediyor.Malum biraz kiloluyum.Ama ne güzel sende bu sorunun olmaması,bizim içinde uykunun tadını çıkar ...:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
YOK CANIM DOGURMADIM DOKTOR BIRAZ FAZLA SERT MUAYENE ETMIS KANAMALAR ONDAN KAYNAKLANMISS BENIDE KORKUTTU YAA DOGURCAM DIYE ODUM KOPMUSTU :))))))

kıss biz doğurcaktık nerdeyse heyecandan kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnn arzucumm nber şekerrrr opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3amam aman pançitaaa iii sevindimmm kuzu bayramdada senle gezsin canım inş. sağlıkla opuyorumnanaktan

günaydın kızlra... hemen herkesde uyku problemi var acaba benden 1-2 hafta öndesiniz de ondanmı... ben de henüz bi uyku sorunu yok.... ne kadar zamandır bu sorununuz var?

hayatım benım nu hamılelıyım da çok erken başladı uyku problemı kı kendımı göre çokta ağırlaşmadım 11 kılo aldım ve hiç ama hiç şişkınlığım yok ama yınede kaburglarımın ağrısınden yatamıyorum.

aybike evet ya dün hiç bağlanmadımı acaba

bende 13 kilo aldım ama nefes alamıyorum diye yatamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

kızlaaaarrrr ben geldim doğurmadım burdayım :))) kanamalarım muayeneden kaynaklanmış biraz sert bi muayene olmuş dr 1-2 gün daha devam edebilir endişe etme dedi daha doğumluk bi durumum yokmuş
pançimm...hayrlısı olsun canım...eninde sonunda gelicek bebişinn ama bu gece doğurduğunu düşünmüştüm bennnyerimseniben

bende hepinizin bayramını kutluyorum.hayırlı bayramlar diliyorum herkese.inş. bir sonraki bayramda bebişlerimizde olacak.
sanada iii bayramlarrrrrrrropuyorumnanaktan
yarın bayram ve belkide birçoğunuz evinde dahi olmayacak bu nedenle bugünden hepinizin bayramını kutluyorum.daha nice bayramları mutlu ve sevdiklerinizle birarada geçirmenizi dilerim.
iii bayramlar canımmopuyorumnanaktan
canım benim hiç bi fikrim yok çünküü ilkindede bundada ayak no.değişmedi ve hala hamişlikden önceki ayakkabılarımı kullanıyormmm....yerimseniben
günaydın kısslaaarrrrrrrrrrrrr a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aybike ne yapti acaba??umarim hersey yolundadir....

bilmiomki canım inşallah iyilerdirrrrr:Saruboceq:

baharcım benim çok uzun zamandır uyku problemim var....haziran sonuundan beri nerdeyse ve hala devam edio...işin ilginci bebişim gelincede sürekli uyumak istrimmm:1rolleyes:

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım şimdiden herkesin bayramını kutlarımmmopuyorumnanaktan

hafif anneyimde ben de 11.5 kilo aldım:)))))) ben de sadece sağa sola yatabiliyorum ben de 4-5 kez wcye kalkıyorum ama gene de uyuyabiliyorum. sadece sabahkları geç saatlere kadar uyuyamıyorum o da açlıktanm hehehehe:) ama gece uykumu iyi alıyorum... sende de yeni başlamamış dedim benden ilerdesin ondanmı acaba?_ belki de ben de hiç uyku problemi olmaz:)

o zaman vücut ve kemik yapıısyla alakalı... çünkü aynı kilo almışız....

günaydın annişler nasılsınız bakalım..pançita doğurmamış bizde heycan yaptık akşam bebek geliyo diyo...bakalım 5. bayramdamı gelecek...

baharcım benim çok uzun zamandır uyku problemim var....haziran sonuundan beri nerdeyse ve hala devam edio...işin ilginci bebişim gelincede sürekli uyumak istrimmm:1rolleyes:

demekki hamilelik hatasıyla alakalı değil. iyi sevindim bu duruma yani bende olsaydı şimdiye kadar olurdu herhalde dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…