inşallah dönmüştür canım. dönmese bile sağlıklı olsun bi şekilde hepsi dünyaya gelecek tatlım...
korkuyoruuuum sezercikteeen sorun orda dönmüş olsun zilli
uffff hayırlısıyla bi dogursak artık yaaa
sanada iyi bayramlar lallcim bebiş çok tatlıymış....
evet lalim bebek çok tatlı...
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım şimdiden herkesin bayramını kutlarımmmopuyorumnanaktan
lmaz: 38. haftadan önce doğurmak yasak..herkes sıksın bakıyım dişini...
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Pançiti merak ettimde bi bakayım dedim neyseki doğurmamış, gece gece iyi heyecan oldu bizekaydirigubbakcemile3
bugün bizdede temizlik var bütün tül perdeler yıkancak ve camlar kocişin ellerinden öpcekzemuszemus
Bayramda giremeyen arkadaşlara şimdiden HAYIRLI BAYRAMLAR hihoyyyt
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın canım...ii bayramlarrr...
zeynocum ben pazartesi 38. haftamı dolduruorummmm....hihoyyyt:1rolleyes:
yaw şu adamlara nasıl iş yaptırıyısunuz hem de cam alan siliyolar yani. benimkş de hep sana yardım ederim diyo ama hamile kaldığımdan beri 2 defa yerleri süpürmüştür başkada bi numarası yokkk
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Pançiti merak ettimde bi bakayım dedim neyseki doğurmamış, gece gece iyi heyecan oldu bizekaydirigubbakcemile3
bugün bizdede temizlik var bütün tül perdeler yıkancak ve camlar kocişin ellerinden öpcekzemuszemus
Bayramda giremeyen arkadaşlara şimdiden HAYIRLI BAYRAMLAR hihoyyyt
ayy kimse bana temizlik demesin...çarşamba günü eve kadın getirdim hemde karşımdaki binada oturuyo az çok tanıyorum...kadın beni mahvetti bıraktı resmen ..keşke kendim yapsaydım...bu ne kadar pis bir ev ikide bir bezi camlara silip bana gösteriyo..bana bak dedim temiz olsa zaten seni almazdım bu halde ben nasıl yapayım dedim...bide arkadaşım vardı yanımda sürekli ona sende şurayı sil burayı temizle diye emirler verdi durdu...en son artık banyoyu yıkarken fıskıyeyle bütün her yeri ıslat amerikan kapım olduğu gibi şiş bide banyo dolabına su tutmuş onunda elektrik tesisatına su kaçırmış..koridordaki avizemi çeke çeke silmiş oda çalışmıyo artık...neyse çok uzattım..hem maddi hem manevi çökertti kadın beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?