2009 Ekim Anneleri

bende geceleri bir sorun yaşamıyorum uyurken ama yandan yana dönerken zorlanıyorum sadece karnım ağrıyo o zaman..gecede 1 kez wc ye kalkıyom çok şükür...

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım şimdiden herkesin bayramını kutlarımmmopuyorumnanaktan

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Pançiti merak ettimde bi bakayım dedim neyseki doğurmamış, gece gece iyi heyecan oldu bizekaydirigubbakcemile3
bugün bizdede temizlik var bütün tül perdeler yıkancak ve camlar kocişin ellerinden öpcekzemuszemus
Bayramda giremeyen arkadaşlara şimdiden HAYIRLI BAYRAMLAR hihoyyyt

yaw şu adamlara nasıl iş yaptırıyısunuz hem de cam alan siliyolar yani. benimkş de hep sana yardım ederim diyo ama hamile kaldığımdan beri 2 defa yerleri süpürmüştür başkada bi numarası yokkk

yaw şu adamlara nasıl iş yaptırıyısunuz hem de cam alan siliyolar yani. benimkş de hep sana yardım ederim diyo ama hamile kaldığımdan beri 2 defa yerleri süpürmüştür başkada bi numarası yokkk

ayy kocişimden binkez allah razı olsun walla hamişlimin başından beri kesinlikle bana ağır iş yaptırmaz, hele cam falan hayatta sildirmezzemuszemus
her erkek aynı olmuyo cnm ben sanırım şanslıyım o konuda birazyerimseniben

ayy kimse bana temizlik demesin...çarşamba günü eve kadın getirdim hemde karşımdaki binada oturuyo az çok tanıyorum...kadın beni mahvetti bıraktı resmen ..keşke kendim yapsaydım...bu ne kadar pis bir ev ikide bir bezi camlara silip bana gösteriyo..bana bak dedim temiz olsa zaten seni almazdım bu halde ben nasıl yapayım dedim...bide arkadaşım vardı yanımda sürekli ona sende şurayı sil burayı temizle diye emirler verdi durdu...en son artık banyoyu yıkarken fıskıyeyle bütün her yeri ıslat amerikan kapım olduğu gibi şiş bide banyo dolabına su tutmuş onunda elektrik tesisatına su kaçırmış..koridordaki avizemi çeke çeke silmiş oda çalışmıyo artık...neyse çok uzattım..hem maddi hem manevi çökertti kadın beni...

amaninnn keşkee pis kalsaymış daha iyimiş yaaa, manyak kadın sanki temiz evi temizlemeye gelcek heralde pis olcak delimi ne:mymeka:
kötü olmuş cnm yaa üzüldüm wallaa bende hiç temizlikçi almıyom senin sölediğinden sonra düşünmem dahaakaydirigubbakcemile3

Slm kızlarrr dün gece baya heycanlı geçmişş pançiti herkesi heycanlandırmışş :)

Gizemcim maşallah dora bebeğe kocaman olmuş :)

Bizde dün kızımı görmeye gittik herşey çok güzelmiş hiçbir problem yok dedi 10 gün sonra heran beklemeye başlamalıyız dedi kızım 3050 gr olmuşş ama benim doktorum boyunu hiç söylemiyorr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…