2009 Ekim Anneleri

ıyi akşamlar güzell bayanllaaaarrrr,

Esteryacım geçmiş olsun ama bence sen başka bir doktora da görün, Hisar Hastanesindeki hangi doktora gideceksin ben de daha önce gitmiştim de aynıysa fikir veririm...

ılkaycığım gözün aydın hayatım darısı başımıza ben de bu hafta sonu ikili için gidicem bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile5

Aslında tüm gün işyerinde açık forum ama o kadar yoğunumki ne okumaya ne yazmaya fırsatım oldu ancak yazabiliyorum işte dün gece mahvoldum ben de kızlar yaa, uzun bir aradan sonra tüm gece çıkardım bugün de inanılmaz bir mde ağrım var zorlamadandır heralde diye düşündüm

Yaa düşünüyorum da orada olduğunu bu kadar hissettiren başka bir organımız yok heralde mideden başka:roflol: umarım yarın bu mide sıkıntısı da geçer

Bu arada yeni gelen bir arkadaş vardı okurken gördüm nickini hatırlamıyorum ama aramıza hoşgeldin şekerrrrŞeniz

canım ben hisarda filiz hanım a gidecegim.. sen gitmismiydin ona

2009 ekim anneleri bu üçüncü kontrollerimizde bittikten sonra şehir şehir toplanalım mı en azından sadece nette görüşmüş olmayız diye düşündüm ne dersiniz

canım ben hisarda filiz hanım a gidecegim.. sen gitmismiydin ona

Yok hayatım benimki o değildi başkaydı benimki özellikle sordum çünkü o doktorun bana uyguladığı tedaviyi daha sonra gittiğim bütün doktorlar alakasız ve gereksiz bulmuştu da o zamanlar kime güveneceğimi şaşırmıştm anlayacağın klava:

e peki nerden besleniyor bu minikler bizden beslenmiyorlar sa

Onlar su anda bizim depolarimizdaki vitamin / mineral ne varsa somuruyorlar :)) demir calcium hepsini bizim zaten hazirda olan depolarimizdan kullaniyorlar o yuzden eksigi kapatman lazim tabiki eger miden kaldiriyorsa sut yumurta yemen cok iyi bence devam et sonucta o depodan hem sen hem bebisin kullaniyor su anda.

Gecen hafta doktora gittigimde bende bisey yiyemedigimi soyledim sen uzulme o suanda parazit gibi senden besleniyor yiyemiyorsan zorlama dedi ama yiyebiliyorsan yersin

2009 ekim anneleri bu üçüncü kontrollerimizde bittikten sonra şehir şehir toplanalım mı en azından sadece nette görüşmüş olmayız diye düşündüm ne dersiniz

Olabilir valla neden olmasın ama birbirimizi tanımak için biraz karınlarımızın büyümesini mi beklesekkaydirigubbakcemile3

uzun zamandır yoktum
doktorla tanıştık sonuda..
benim gebeliğim 1 hafta geriden seyrediyormuş
burda 17 ekim diye hesaplamıştık ama bi hafta geç olucak gibi..
hmm birde kilo kaybım var bu hafta 2 kere serum verdiler çok ta endişelenme dedi doktorum karbonhidrat alsan şimdilik bebeğe kafi dedi ve beni rahatlattı
kivi yiyordum durmadan bi çok şeyi kivi karşılıyor bide çubuk kraker ye her saat başı tamamdır dedi
kalp atışlarını da gördük..ben kendimi tutamadım ağladım baktım babasının gözleri denemli nemlii
şimdiden bizi ağlatmaya başladın kuzu hadi bakalım:)
şimdilik benden bu kadar...

ben biraz diger topiklere baktim biraz bilgi edinmek icin fakat ikili test sonuclarina dair pek birsey göremedim , yani sonuc ve degerlerini anlayamadim :) ben ilk gittigim icin ve erken oldugu icin yinede merak ediyorum doktor hersey yolunda demesine ragmen birde pazartesi kan sonuclarini beklemekte zor geliyor :))))) sabirsizim sanirim ,

aybike zehracim gozun aydin canim bebeginin kalp atislarini görmüssün 1 hafta geri veya ileri seyretmesinde bir sakinca yok diye biliyorum kafana takma bunu , ayrica kiwi yemen güzel vitamin c bakimindan en yuksek deger kiwide , bende hamile kaldigimdan bu yana 2 kilo verdim ama yavas yavas geri aldim suan eksi kiloma geldim sayilir , zaten 12 haftadan itibaren kilo almayada baslayacagiz

gizem ne güzel bir fikir düsünmüssün bu cok iyi olur yanliz sizler icin tabi :))))) Türkiyede olan arkadaslarimizla bulusup tanisabilirsiniz cok iyi olur , benim gibi yurtdisinda yasayanlar icin malesef bu durum söz konusu olamiyor :1no2: uzak iste malum ben cok isterdim ekim anneleriyle tek tek tanismak

selam kizlar. gizemcim evet fikir cok guzel ama malesef bende gelemem ( bebisler dogduktan sonra yaparsaniz gelirim. 1 yasindayken falan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…