eee çoğul gebelik olduğuna nasıl karar verdiler
geçen hafta 2 kese gorunuyordu canım
ya ben anlamadım 4. aya kadar bebek sizden beslenmiyomuş ki.Oyüzden dr. um hiç bişey için kendini zorlama dedi bana.Midenin almadığı yiyeceği yeme dedi.
şimdi tek kesemi tatlım allah hayırlısını versin canım:CüvCüv:
İyi akşamlar güzell bayanllaaaarrrr,
Esteryacım geçmiş olsun ama bence sen başka bir doktora da görün, Hisar Hastanesindeki hangi doktora gideceksin ben de daha önce gitmiştim de aynıysa fikir veririm...
İlkaycığım gözün aydın hayatım darısı başımıza ben de bu hafta sonu ikili için gidicem bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile5
Aslında tüm gün işyerinde açık forum ama o kadar yoğunumki ne okumaya ne yazmaya fırsatım oldu ancak yazabiliyorum işte dün gece mahvoldum ben de kızlar yaa, uzun bir aradan sonra tüm gece çıkardım bugün de inanılmaz bir mde ağrım var zorlamadandır heralde diye düşündüm
Yaa düşünüyorum da orada olduğunu bu kadar hissettiren başka bir organımız yok heralde mideden başka:roflol: umarım yarın bu mide sıkıntısı da geçer
Bu arada yeni gelen bir arkadaş vardı okurken gördüm nickini hatırlamıyorum ama aramıza hoşgeldin şekerrrrŞeniz
canım ben hisarda filiz hanım a gidecegim.. sen gitmismiydin ona
e peki nerden besleniyor bu minikler bizden beslenmiyorlar sa
2009 ekim anneleri bu üçüncü kontrollerimizde bittikten sonra şehir şehir toplanalım mı en azından sadece nette görüşmüş olmayız diye düşündüm ne dersiniz
Olabilir valla neden olmasın ama birbirimizi tanımak için biraz karınlarımızın büyümesini mi beklesekkaydirigubbakcemile3
2009 ekim anneleri bu üçüncü kontrollerimizde bittikten sonra şehir şehir toplanalım mı en azından sadece nette görüşmüş olmayız diye düşündüm ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?