2009 Ekim Anneleri

aynen öyle canım keşke diyorum şu halimde yavaş yavaş ben yapsaydım..bide ne halı ne koltuk nede perde işi vardı ..hepsini temizleyip halletmiştim..geri kalan işler için söylendi durdu...her gün bir odayı ben yapsaydım bu kadar bunalmazdım...tövbe ettirdi beni resmen bende bir daha almam sanırım..

maşallah canım kızına kocaman olmuş ...

hoşgeldin yasemincimmmm.... sana da hayırlı bayramlar
hoşbulduk tatlımm sitede sorun var galiba yazıyom yazıyom gitmiyor offffklava:
yaw şu adamlara nasıl iş yaptırıyısunuz hem de cam alan siliyolar yani. benimkş de hep sana yardım ederim diyo ama hamile kaldığımdan beri 2 defa yerleri süpürmüştür başkada bi numarası yokkk
sen bendensin desene benim adamda aynı 2 kere süpürmüştür anca bide demez mi ev pislendi bende kadın tut o zaman diyom hem çalışıp hem hamileyim nasıl yapayımmm çıldırtıyor bazen beni offfff
kıs masus mu yapıyon yapan var yapamayan var ne özendiriyonnn hııh benimde anam yapıyorrr :kedi::kedi:

ben olsam bide para verdikten sonra döverdim o kadını :mymeka:

:jeyyar::jeyyar: en son zaten git artık dedim kalanı ben yaparım...allahtan gitti yoksa o dediğini arkadaşımla beraber yapacaktık...

sen artık doğurabilirsin tatlım..ama bayrama sıkıştırma istersen azcık daha tut kendini çarşamba doğur bence...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile329 kadar tutmam lasım kendimi zatenn canım...kızımın okul alışverişi servisi ıvırını zıvırını hallediim öle gelsin....:1rolleyes:
ama bazen geliolar bana hemen doğurmak istiommmmm:1rolleyes:

yuhhh....bence hiç almasaymışsın daha iimiş....parçalardım inanki ben bu kadını sen yine sabırlıymışsın....sırf o yüzden bayan almıom bennn....katil olmayayım dieeeedelikafadulden

merhaba kızlar
biz geldik hemde iyi haberlerle..
3 gündür yorucu bi hastane trafiğinden bugün elh çıkabildik..
sabah dopplere ve nst ye girdik,doppler den sonra karar verilecekti sezeryana..
bebek doğum kanalına girmiş pozisyon almış bikaç gündür yaşanan sıkıntının sebebi buymuş hareketsizlik bundan kalp atışının düşmesi de buna bağlı dedi
suyu iyi,damarları canavar gibi maşallah dedi
rahat bi nefes aldık nst diğergünlere nazaran çok daha iç açıcı çıktı kalbide düzene girmiş kuşumunopuyorumnanaktan
ah annişkom ah nekadar üzdün bizi..
rabbim hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
şu üç gündür yaşadıklarım gördüklerim bana yetti..
tam olarak kafamı toplayamıyorum yazarken kusra bakmayın arkadaşlar..
selametle..

ay güzelim sende enazından sancı war bende o da yok:)) milleti doğurtup ööle doğurcam kanımca:))
kızlaaaarrrr ben geldim doğurmadım burdayım :))) kanamalarım muayeneden kaynaklanmış biraz sert bi muayene olmuş dr 1-2 gün daha devam edebilir endişe etme dedi daha doğumluk bi durumum yokmuş

kıs pançiii bi doğuramadın he..kaydirigubbakcemile rüyamda bilem senlen uğraştım..yürü gitt doğurda gel okadar heycan yaptık kaydirigubbakcemile3

canımm çok sewindim hadi gözümüz aydın..ee kanala girmiş demekk..40 ı beklemicek yani..

aybikecim canım nasıl sevindim anlatamam..maşallah alya duaya....canım benimm ya...nasıl korkuttu bizi.....opuyorumnanaktan
kanala girmeside güzel haberr...normal bir şekilde gelecek allahın izniyle....:Saruboceq:

aybikecim gözün aydın canım çok sevindim...dikkat et kendine hiç yorulma..peki doğum yakınmıymış bişey söyledilermi...

zuzumm bimiomm artık herkesi doğurtupmu doğuracaksın..ama belkim benden önce doğurursun hiç belli olmas....:1rolleyes:hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde napalım artık geldikleri zaman doğururusss:1rolleyes:

alma zaten canım pis kalması daha hayırlıymış...

en iyisini yapmışsın canım yoksam elinde kalacaktı galibaaa :roflol::roflol::roflol:

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ahh canım maşaalah alya bebeğe bak annesine kavuşmaya geliyor artık ne güzel kanalada girmiş artık üzme kendinide hep beraber rahat bi nefes aldık valla maşaalah kuzumuza
bende kaçıyorum kızlar dışarı çıkıcaz öptüm hepinizi...

güle güle canım bizde seni çook kaydirigubbakcemile3

aybikecim çok sevindim canım... çok üzülmüştüm ve çok dua ettik hepimiz. iyi olduğunuza çok sevindim. allah başka sıkıntı vermesin inşallah....

ALLAH hepinizden razı olsun..
3gündür zangır zangır titriyor soğuk soğuk terliyordum hayatımda hiç bukadar çaresiz kalmadım
hastane personeli panikledikçe ben tükendim..kimse belli etmek istemesede herkesin yüz ifadesi değişyordu sonuçları görünce ve işi hep duaya bıraktılar..minik duam duayla tekrar bağlandı bize çok şükür..
şimdi elh rahat bi nefes aldık..
3gündür uyksuzum şimdi biraz uyuyayım ben ..
hepiniz ALLAH a emanet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…