amaninnn keşkee pis kalsaymış daha iyimiş yaaa, manyak kadın sanki temiz evi temizlemeye gelcek heralde pis olcak delimi ne:mymeka:
kötü olmuş cnm yaa üzüldüm wallaa bende hiç temizlikçi almıyom senin sölediğinden sonra düşünmem dahaakaydirigubbakcemile3
Slm kızlarrr dün gece baya heycanlı geçmişş pançiti herkesi heycanlandırmışş :)
Gizemcim maşallah dora bebeğe kocaman olmuş :)
Bizde dün kızımı görmeye gittik herşey çok güzelmiş hiçbir problem yok dedi 10 gün sonra heran beklemeye başlamalıyız dedi kızım 3050 gr olmuşş ama benim doktorum boyunu hiç söylemiyorr....
hoşbulduk tatlımm sitede sorun var galiba yazıyom yazıyom gitmiyor offffhoşgeldin yasemincimmmm.... sana da hayırlı bayramlar
sen bendensin desene benim adamda aynı 2 kere süpürmüştür anca bide demez mi ev pislendi bende kadın tut o zaman diyom hem çalışıp hem hamileyim nasıl yapayımmm çıldırtıyor bazen beni offfffyaw şu adamlara nasıl iş yaptırıyısunuz hem de cam alan siliyolar yani. benimkş de hep sana yardım ederim diyo ama hamile kaldığımdan beri 2 defa yerleri süpürmüştür başkada bi numarası yokkk
kıs masus mu yapıyon yapan var yapamayan var ne özendiriyonnn hııh benimde anam yapıyorrr :kedi::kedi:ayy kocişimden binkez allah razı olsun walla hamişlimin başından beri kesinlikle bana ağır iş yaptırmaz, hele cam falan hayatta sildirmezzemuszemus
her erkek aynı olmuyo cnm ben sanırım şanslıyım o konuda birazyerimseniben
ayy kimse bana temizlik demesin...çarşamba günü eve kadın getirdim hemde karşımdaki binada oturuyo az çok tanıyorum...kadın beni mahvetti bıraktı resmen ..keşke kendim yapsaydım...bu ne kadar pis bir ev ikide bir bezi camlara silip bana gösteriyo..bana bak dedim temiz olsa zaten seni almazdım bu halde ben nasıl yapayım dedim...bide arkadaşım vardı yanımda sürekli ona sende şurayı sil burayı temizle diye emirler verdi durdu...en son artık banyoyu yıkarken fıskıyeyle bütün her yeri ıslat amerikan kapım olduğu gibi şiş bide banyo dolabına su tutmuş onunda elektrik tesisatına su kaçırmış..koridordaki avizemi çeke çeke silmiş oda çalışmıyo artık...neyse çok uzattım..hem maddi hem manevi çökertti kadın beni...
hoşbulduk tatlımm sitede sorun var galiba yazıyom yazıyom gitmiyor offffklava:
sen bendensin desene benim adamda aynı 2 kere süpürmüştür anca bide demez mi ev pislendi bende kadın tut o zaman diyom hem çalışıp hem hamileyim nasıl yapayımmm çıldırtıyor bazen beni offfff
kıs masus mu yapıyon yapan var yapamayan var ne özendiriyonnn hııh benimde anam yapıyorrr :kedi::kedi:
ben olsam bide para verdikten sonra döverdim o kadını :mymeka:
:jeyyar::jeyyar: en son zaten git artık dedim kalanı ben yaparım...allahtan gitti yoksa o dediğini arkadaşımla beraber yapacaktık...
sen artık doğurabilirsin tatlım..ama bayrama sıkıştırma istersen azcık daha tut kendini çarşamba doğur bence...kaydirigubbakcemile3
ayy kimse bana temizlik demesin...çarşamba günü eve kadın getirdim hemde karşımdaki binada oturuyo az çok tanıyorum...kadın beni mahvetti bıraktı resmen ..keşke kendim yapsaydım...bu ne kadar pis bir ev ikide bir bezi camlara silip bana gösteriyo..bana bak dedim temiz olsa zaten seni almazdım bu halde ben nasıl yapayım dedim...bide arkadaşım vardı yanımda sürekli ona sende şurayı sil burayı temizle diye emirler verdi durdu...en son artık banyoyu yıkarken fıskıyeyle bütün her yeri ıslat amerikan kapım olduğu gibi şiş bide banyo dolabına su tutmuş onunda elektrik tesisatına su kaçırmış..koridordaki avizemi çeke çeke silmiş oda çalışmıyo artık...neyse çok uzattım..hem maddi hem manevi çökertti kadın beni...
zuzum bulcuk günaydın...yerimseniben
zuzum bencede görmedi msj.ları pançi...inşallah sağlıkla alır kucağına bebişini....:Saruboceq:
aybike naptı acaba_??inşallahh kendiside bebişide iyidirr.....:Saruboceq:
zuzum biz bu doğum konusunda bence sona kalıcassss...:1rolleyes:
sancı ve toplanma dışında hiç bi belirti yok bendeee..:1no2:
kızlaaaarrrr ben geldim doğurmadım burdayım :))) kanamalarım muayeneden kaynaklanmış biraz sert bi muayene olmuş dr 1-2 gün daha devam edebilir endişe etme dedi daha doğumluk bi durumum yokmuş
canımm çok sewindim hadi gözümüz aydın..ee kanala girmiş demekk..40 ı beklemicek yani..merhaba kızlar
biz geldik hemde iyi haberlerle..
3 gündür yorucu bi hastane trafiğinden bugün elh çıkabildik..
sabah dopplere ve nst ye girdik,doppler den sonra karar verilecekti sezeryana..
bebek doğum kanalına girmiş pozisyon almış bikaç gündür yaşanan sıkıntının sebebi buymuş hareketsizlik bundan kalp atışının düşmesi de buna bağlı dedi
suyu iyi,damarları canavar gibi maşallah dedi
rahat bi nefes aldık nst diğergünlere nazaran çok daha iç açıcı çıktı kalbide düzene girmiş kuşumunopuyorumnanaktan
ah annişkom ah nekadar üzdün bizi..
rabbim hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
şu üç gündür yaşadıklarım gördüklerim bana yetti..
tam olarak kafamı toplayamıyorum yazarken kusra bakmayın arkadaşlar..
selametle..
kaydirigubbakcemile329 kadar tutmam lasım kendimi zatenn canım...kızımın okul alışverişi servisi ıvırını zıvırını hallediim öle gelsin....:1rolleyes:
ama bazen geliolar bana hemen doğurmak istiommmmm:1rolleyes:
bende 29 unu istiyorum inşallah dururlar o zamana kadar canım..biz okul işini bu hafta hallettik biraz ..oğlumuda alışsın şimdiden diye servisede verdim...
yuhhh....bence hiç almasaymışsın daha iimiş....parçalardım inanki ben bu kadını sen yine sabırlıymışsın....sırf o yüzden bayan almıom bennn....katil olmayayım dieeeedelikafadulden
en iyisini yapmışsın canım yoksam elinde kalacaktı galibaaa :roflol::roflol::roflol:
ahh canım maşaalah alya bebeğe bak annesine kavuşmaya geliyor artık ne güzel kanalada girmiş artık üzme kendinide hep beraber rahat bi nefes aldık valla maşaalah kuzumuzamerhaba kızlar
bebek doğum kanalına girmiş pozisyon almış bikaç gündür yaşanan sıkıntının sebebi buymuş hareketsizlik bundan kalp atışının düşmesi de buna bağlı dedi
rahat bi nefes aldık nst diğergünlere nazaran çok daha iç açıcı çıktı kalbide düzene girmiş kuşumunopuyorumnanaktan
selametle..
bende kaçıyorum kızlar dışarı çıkıcaz öptüm hepinizi...
merhaba kızlar
selametle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?