canim tam 10 haftamdayim ama 11 hafta icerisinde oluyoruzilkaycım seninki kaç haftalık je ne parle français
selam kizlar. gizemcim evet fikir cok guzel ama malesef bende gelemem( bebisler dogduktan sonra yaparsaniz gelirim. 1 yasindayken falan :)))
canim tam 10 haftamdayim ama 11 hafta icerisinde oluyoruz
ay ay tu comprends bien le français :))
no no impossiblekaydirigubbakcemile3
şaka bi yana 3 ay gördüm sadece sonra branş dersler ağır gelince bıraktım ilgim devam ediyor tabiki:)
sanırım isviçrenin fransa sınırına yakın bi kantonunda oturuyorsunuz?
bu arada maşallah darısı başıma haftalar hiç geçmiyormuş gibi geliyor bide bi hafta geriye uçtumkaydirigubbakcemile3
Olsun Şeker senlede 1 yaŞına gelİnce buıuŞuruzzz
nasil gidiyor ilkaycim? ben saat farkindan gec yakaliyorum sizleri. ben bugun tiroid tahlili icin kan verdim. sonucunu alirim bu hafta herhalde. doktor istemisti. sigortayla ilgili islerim vardi onlari hallettim. baya bi yoruldum.
merhaba bende 2008 ekım annesıyımmm sızlerı o kadar ıyı anlıyorumkı doya doya bu gunlerın tadını cıkarın herkese saglıklıcakla bebıslerınıze kavusmanızı dılerımmm
oh canim gelismeler cok guzel masallah. Doktorun biliyordur tabi ne zaman yapilmasi gerektigini. Hangi hafta uygunsa yapar. Ben doktora guvendiysem gerisini hic dusunmem. Boylece aradan cikmis oldu o testte. allahin izniyle temiz cikacak hepsi. gecen gun kayinvalidemle konusuyoruz. Dediki onun iki cocugunda hamileyken demisler bi sorun var falan su test yapmamiz lazim. sonucta saglikli dogdular hicbisey yoktu diyor. yani bu testlerede guven olmuyor. ama napalim devir boyle simdi yaptiracagiz.
Bu arada album ekledim bakarsiniz kizlar.
merhaba bende 2008 ekım annesıyımmm sızlerı o kadar ıyı anlıyorumkı doya doya bu gunlerın tadını cıkarın herkese saglıklıcakla bebıslerınıze kavusmanızı dılerımmm
bu yüzden karşıyım ben bu testlere
ve kesinllikle yaptırmıcam
Yaa kızlar bİz Şİmdİ toplanamayacakmıyız
oh canim gelismeler cok guzel masallah. Doktorun biliyordur tabi ne zaman yapilmasi gerektigini. Hangi hafta uygunsa yapar. Ben doktora guvendiysem gerisini hic dusunmem. Boylece aradan cikmis oldu o testte. Allahin izniyle temiz cikacak hepsi. Gecen gun kayinvalidemle konusuyoruz. Dediki onun iki cocugunda hamileyken demisler bi sorun var falan su test yapmamiz lazim. Sonucta saglikli dogdular hicbisey yoktu diyor. Yani bu testlerede guven olmuyor. Ama napalim devir boyle simdi yaptiracagiz.
Bu arada album ekledim bakarsiniz kizlar.
canım nereye albüm ekledin
selam kızlar..yoktum bikaç gündür..yolunda dimi herşey..bugün minicik elini o minicik kulağına götüren,doktor teyzesi ultrasonla dürttüğünde kızıp poposunu dönen,bacaklarını çapraz tutmuş hareket eden bi minnoş gördüm karnımda..hala heycanlıyım..maşallah yawruma benim..hepimizin...ay bana bi haller oluyoo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?