2009 Ekim Anneleri

Buluşmak güzel fikir ama mesala eskişehirden tek ben varım kimseyle buluşamam ama diğer şehirler ne güzel olur..

nasil gidiyor ilkaycim? ben saat farkindan gec yakaliyorum sizleri. ben bugun tiroid tahlili icin kan verdim. sonucunu alirim bu hafta herhalde. doktor istemisti. sigortayla ilgili islerim vardi onlari hallettim. baya bi yoruldum.

nasil gidiyor ilkaycim? ben saat farkindan gec yakaliyorum sizleri. ben bugun tiroid tahlili icin kan verdim. sonucunu alirim bu hafta herhalde. doktor istemisti. sigortayla ilgili islerim vardi onlari hallettim. baya bi yoruldum.

bende iyiyim canim bugun benimde doktorda randevum vardi bebegi gorduk kipir kipir böyle :))) cok guzel bir duygu bu ayni zamanda benim doktor ikili test yapti hani suan 10+1 yani 11 haftaya girmis oluyoruz , dedim acaba erken degilmi yani bir iki hafta daha sonra yapilsa oda dedi bebek kipirdiyorsa yapabiliriz sizde zaten 11 haftaya girdiniz dedi o testi yapti ve kan aldilar sonuclar pazartesi gunu ögrenecegiz bakalim hayirlisi insallah doktor hersey iyi yolunda ilerliyor dedi insallah darisi sizin basiniza ilk gittigimde nokta gibi görünen bebek bugun heryeri belli bir sekilde kipirdiyordu 21 nisanda randevum var tekrar o zamanda malformasiyon falan varmi diye omurgasina bakacak

merhaba bende 2008 ekım annesıyımmm sızlerı o kadar ıyı anlıyorumkı doya doya bu gunlerın tadını cıkarın herkese saglıklıcakla bebıslerınıze kavusmanızı dılerımmm

oh canim gelismeler cok guzel masallah. Doktorun biliyordur tabi ne zaman yapilmasi gerektigini. Hangi hafta uygunsa yapar. Ben doktora guvendiysem gerisini hic dusunmem. Boylece aradan cikmis oldu o testte. allahin izniyle temiz cikacak hepsi. gecen gun kayinvalidemle konusuyoruz. Dediki onun iki cocugunda hamileyken demisler bi sorun var falan su test yapmamiz lazim. sonucta saglikli dogdular hicbisey yoktu diyor. yani bu testlerede guven olmuyor. ama napalim devir boyle simdi yaptiracagiz.

Bu arada album ekledim bakarsiniz kizlar.

merhaba bende 2008 ekım annesıyımmm sızlerı o kadar ıyı anlıyorumkı doya doya bu gunlerın tadını cıkarın herkese saglıklıcakla bebıslerınıze kavusmanızı dılerımmm

sagol canim. tadini cikarmaya bakiyoruz vallahi. mide bulantilarimiz gecse daha iyi olacak a.s ama olsun yinede cok sukur diyoruz.

bu yüzden karşıyım ben bu testlere
ve kesinllikle yaptırmıcam

SAĞOL CANIM BENİM ALLAH YAVRUNU ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN DARISI BAŞIMIZA İNŞ.kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

bu yüzden karşıyım ben bu testlere
ve kesinllikle yaptırmıcam

tercih meselesi tabi canim. kimse zorla yaptirtamaz zaten. annemlerin zamaninda falan yokmus boyle seyler. hic kafani bulandirmiyorsun bari hic degilse. ben habire ultrasona girilmesinede karsiyim. para tuzagi gibi geliyor. 2 haftada bir gel bakalim diyor turkiyedeki doktorlar.

canım nereye albüm ekledin

selam kızlar..yoktum bikaç gündür..yolunda dimi herşey..bugün minicik elini o minicik kulağına götüren,doktor teyzesi ultrasonla dürttüğünde kızıp poposunu dönen,bacaklarını çapraz tutmuş hareket eden bi minnoş gördüm karnımda..hala heycanlıyım..maşallah yawruma benim..hepimizin...ay bana bi haller oluyoo:)))

selam zuzucum. hadi gozun aydin. masallah bebisine. insan bi tuhaf oluyordur muhakkak oyle gorunce. daha cok kucukler ama bizi mutlu etmeye yetiyorlar simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…