2009 Ekim Anneleri

a,selam canim hosgeldin msallah bebegine , tipki benimki gibi demekki :)))))) cok guzel bir duygu bende bugun yasadim , zuzucum sen kac haftaliksin ???? ikili test yaptirdin mi ?

merhaba bende 2008 ekım annesıyımmm sızlerı o kadar ıyı anlıyorumkı doya doya bu gunlerın tadını cıkarın herkese saglıklıcakla bebıslerınıze kavusmanızı dılerımmm

merhaba canim hosgeldin aramiza ALLAH bebegini sana bagislasin canim guzel dileklerin seninlede daim olsun .............aaaaaaaaa ben hamilesin sandim ay nereye baktim oyle canim benim ya bir daha var sandim bebek henuz 4 aylik ustelik masallah

Son düzenleme:
rockwell bende baktim resimlere cok sekersin ya cok tatlisin sempatik ve samimi bir durusun var msallah :)))))))) guler yuzlu insanlari cok severim cunku bende cok guler yuzluyumdur

rockwell bende baktim resimlere cok sekersin ya cok tatlisin sempatik ve samimi bir durusun var msallah :)))))))) guler yuzlu insanlari cok severim cunku bende cok guler yuzluyumdur

sagol canim. Bende cok severim. biraz kilo vermem lazim dogumdan sonra. cok musait vucudum. hemen spora basliycam vallah cocuk dogsun. kaydirigubbakcemile2

verirsin şekrim nolcek zaten meleklerimiz ayaklandılar mı bizi ayakta kurutacaklar bide emziren anne çok kilo verirmiş diyolar

verirsin şekrim nolcek zaten meleklerimiz ayaklandılar mı bizi ayakta kurutacaklar bide emziren anne çok kilo verirmiş diyolar

insallah bebisler dogunca hemen normal hayatimiza donebiliriz. hic yatakta bosu bosuna zaman kaybetmek istemiyorum. hemen emzireyim hemen hareketleneyim istiyorum. ama sezeryan olursa mecbur o da kabulum. allahin bilecegi is. ama hersey yolunda giderse 9 aylik acigi kapatmaya calisacam :CüvCüv:

kızlar bu gece baana erken müsade ii geceler pek bi fena oldum uyusam ii olacak meleklerinize ii bakın

günaydın güzel anne adaylarııı :CüvCüv:
herkesde herşey yolundadır işallah

Yolunda çok şüküe bir sıkıntımız yok Bulcuk, bulantılarım var benim arada birde çıkartıyorum birde mutfağa hiç giremiyorum herşey kokarmı insana anlayamadım.

çok şükür canım iyiyiz sadece miğde bulantısı birde sürekli uykum geliyor yataktan hiç çıkmak istemiyorum çalışınca ne zor oluyormuş kokularda mahvediyor anlatamam ne zamana kadar sürecek kızlar -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

Yolunda çok şüküe bir sıkıntımız yok Bulcuk, bulantılarım var benim arada birde çıkartıyorum birde mutfağa hiç giremiyorum herşey kokarmı insana anlayamadım.

bende öyle şeyler hiçolamdı çok şükür
seninde 2-3 hafta sonra geçicek işallah bulantın kusman
tam sorunlu dönemdeyiz 4.aya girdikmi rahat edicez kısmetse

günaaaydıııın......sabah azıcık öğürdüm...geçti şimdi iyiyim:))))))))))))hala geçmedi 11+5 oldum hala öğürüyorum:)

gunaydın minnosların anneleriiiiikaydirigubbakcemile2
benim gibi mide bulantılarında azalma olan var mı?? bende mi bi gariplik var yoksaa

günaaaydıııın......sabah azıcık öğürdüm...geçti şimdi iyiyim:))))))))))))hala geçmedi 11+5 oldum hala öğürüyorum:)

merak etme canım geçicek 4.ayda kimsede kalmıyor bu şikayetler az daha sıkcaz dişimizi

gunaydın minnosların anneleriiiiikaydirigubbakcemile2
benim gibi mide bulantılarında azalma olan var mı?? bende mi bi gariplik var yoksaa

bende azalma var zaten çok buantım yoktu ama artık günde bir defa bulanıyor oda acabaa bulanıyomu psikolojikmi diye düşünüyorum o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…