selam kızlar..yoktum bikaç gündür..yolunda dimi herşey..bugün minicik elini o minicik kulağına götüren,doktor teyzesi ultrasonla dürttüğünde kızıp poposunu dönen,bacaklarını çapraz tutmuş hareket eden bi minnoş gördüm karnımda..hala heycanlıyım..maşallah yawruma benim..hepimizin...ay bana bi haller oluyoo:)))
merhaba bende 2008 ekım annesıyımmm sızlerı o kadar ıyı anlıyorumkı doya doya bu gunlerın tadını cıkarın herkese saglıklıcakla bebıslerınıze kavusmanızı dılerımmm
rockwell bende baktim resimlere cok sekersin ya cok tatlisin sempatik ve samimi bir durusun var msallah :)))))))) guler yuzlu insanlari cok severim cunku bende cok guler yuzluyumdur
verirsin şekrim nolcek zaten meleklerimiz ayaklandılar mı bizi ayakta kurutacaklar bide emziren anne çok kilo verirmiş diyolar
günaydın güzel anne adaylarııı :CüvCüv:
herkesde herşey yolundadır işallah
günaydın güzel anne adaylarııı :CüvCüv:
herkesde herşey yolundadır işallah
Yolunda çok şüküe bir sıkıntımız yok Bulcuk, bulantılarım var benim arada birde çıkartıyorum birde mutfağa hiç giremiyorum herşey kokarmı insana anlayamadım.
Yolunda çok şüküe bir sıkıntımız yok Bulcuk, bulantılarım var benim arada birde çıkartıyorum birde mutfağa hiç giremiyorum herşey kokarmı insana anlayamadım.
keske benimde bulantılarım olsa
günaaaydıııın......sabah azıcık öğürdüm...geçti şimdi iyiyim:))))))))))))hala geçmedi 11+5 oldum hala öğürüyorum:)
gunaydın minnosların anneleriiiiikaydirigubbakcemile2
benim gibi mide bulantılarında azalma olan var mı?? bende mi bi gariplik var yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?