2009 Ekim Anneleri

keske benimde bulantılarım olsa

delimisin kızım biz bitsin diye bekliyoruz sen bulantımı istiyorsun sakın bak biz doğru dürüst birşey yiyemiyoruz süt içmem lazım içemiyorum akşam doğru dürüst bir şey yiyemedim halsizlikten kendimi yatağa zor attım

estreyacım sen şimdi buantın yok gayet rahatken sütünü meyveni cevizini yemeyi içmeyi sakın ihmal etme ki bebeğin vitaMin depolasın

neden midem bulansın istiyorum biliyormusun dun 6+5 tim doktora gittim kese var ama halen bebek yok fetal hic bi gelisme yok sanki midem bulansa bir sinyalmis gibi
evet anne ben burdayim diycekmis gibi geliyor..

dünkü miğde bulantısı faciasından sonra normale döndüm çok şükür bugün iyiyim
Bu ayıda atlatsak inş. biraz ferahlayacağız.

neden midem bulansın istiyorum biliyormusun dun 6+5 tim doktora gittim kese var ama halen bebek yok fetal hic bi gelisme yok sanki midem bulansa bir sinyalmis gibi

canım nye dert ediyosun bende bebeği 7.haftamda gördüm
hatta ilk gittimde kese gözükmedi aşşadan utrasonla baktı öyle gördü
benimde hiç bulantım olmadı hiç belirtim yoktu endişelendim tabiki ama sabırla zamanın geçmesini bekledim ve sürekli besinlerden bebeğe yarıcak şeyler yedim içtim
sen içini ferah tut

günaydın güsel anne adayları......:asigim:bugün çok halsizim nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorummmmm:çok üzgünüm:
zuzucum gözünaydın cnm..bebişinede maşallah....
buketcim sen nerdesin ankarada yakınız demişsinnnnyerimseniben

günaydınlar güzel hamileler.sevgi kelebeklerim benim nasılsınız bugün .herkese güzel bir gün dilyorum.
bu arada bende resimlerimi koydum eşimle ikimizin .bakmak isterseniz bakablirsiniz kızlar.

günaydınn
halsilik günden güne artıyo sanırım bende öyleyim
her geçen gün daha bi bitkin hissediyorum kendimi :çok üzgünüm:

ya kızlar sanırım ben pek iyi değilim bende hiçbir belirti falan yok neden acaba göğüs ağrım falan hiçbirşey acaba bişeymi oldu ya kalbi durduysa ya gelişmiyorsa bu korku öldürecek beni of of of ayın 31'inde doktora gidicem daha çokta var

rockwell maşallah çok sıcakkanlı ve samimi duruyorsun canım
Beryal eniştemizle çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin inş.
bundan sonra resimlerimize bebişlerimizde eklenecek inş. :asigim:

canım insallah ya ...
dua ediyorum sizde dua edin ne olur..

sedacım korkma miden bulanacak göğüslerin acıyacak diye birşey yokk....hiç sorunsuzda geçirebilirsin yani hamişliğini bu kesinlikle problem değil...içini ferah tutyerimseniben
beryalcim maşallah eşinede sanada.....:asigim:
bulcuk cnm bilmiyorumm wolla ama bugün hiç iyi uyanmadım....çok yorgun ve bitkin hissediyorumm....böyle olmayıda hiç sevmiyorum açıkcasıııı:1closedeyes:

sakın kendine stres yapma bendede aynı sorun oldu doktor 5+2 kese 5+5 kese + yolk sac 6+2 de kese + yolk sac ama bebeği göremedi yine göremezse kürtajla sonlandıracağız dedi 6+6 de bebeği ve kalp atışlarını duydu 4 gün geri dedi sendede aynı sorun olabilir canım geç döllenmedir bu yüzden bebeğin biraz geç gözüküyor sakın merak etme faydalı şeyler ye ve allahına dua et bizde senin için dua ediyoruz :Saruboceq:

canımcım böyle dusunme
yaw kızlar inanın yani bana artık daral geldi 15 sene once ogluma hamile kaldıgımda
ayda bir kontrole gittim
ne bos gebelik ne bilmemne hic bisiden haberim yoktu
9 ay bitti dogurdum
hamileysen hamlileydin o zamanlarda
ne bileyim ya simdi alttan bak ustten bak
tabi siz gencsizniz :) :)

canım sanırım bende yolk sac da goremedi tam olarak bişi demedi ama
belkide ultrason u yeterli degil di

bendede yoktu hiç dert etme bebişin içinde illa belirti yaşıcaz diye bişey yok
bebişlerinize inanın yeter

canım insallah ya ...
dua ediyorum sizde dua edin ne olur..

dularımız hepimizle canım

bende yatakdan kalkana kadar can çekişiyorum resmen eve gidiyorum yatıyorum böle püsürü bişi oldum valla enerjik halimi özlüyorum ama bunu daha çoook özlücem sanırım

amin canım çok teşekkür ederim .evet inşallah bebişimiz de hayırlısıyla doğsun onlada resim çekilip gösteririm sizlere teyzeleri gamyoncuiremsu

canım benim çok teşekkür ederim .öptüm Şeniz:1hug:

inşallah bir problem yoktur bir görebilsem bebişimi ne kadar zor beklemek bir mucize olsa hemen doğsalarda hepimiz rahatlasak bir kıpırdamaya başlasa o zaman rahat ederim galiba ah bu zaman bu geçse

çok bilmek zarar işte her zaman
en iyisi bişi bilmicen bi bakmışın 9ay geçmiş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…