2009 Ekim Anneleri

kızlar bu halsizlik işine bi çare bulmak gerek ne yapalım bilmiyorum ki miğde bulantısı sürekli uyku hali 3aydan sonra ikinci 3 ay en rahat dönemmiş sonra yine sıkıntılar başlıycakmış kızlar bu sıpalar bize rahat vermiycek anlaşılan

GÜnaydın kıslarrr

benım gÖgÜslerım acaıp kaŞınıo ya hele uÇları Çıldırıyorum ıŞyerındeyım aÇıcam kaŞıcam Şımdı ahahahahah:)))))))))))

günaydın kızlarrr....nasılsınız bakalım bugün...ben sabırla 14. haftamı bekliyorum umarım bütün şikayetlerim o zaman biter...

GÜnaydın kıslarrr

benİm gÖgÜslerİm acaİp kaŞınıo ya hele uÇları Çıldırıyorum İŞyerİndeyİm aÇıcam kaŞıcam Şİmdİ ahahahahah:)))))))))))

handancım sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün koptum burda walla :)

Amın esteryacım:)) duramıyorum wc gıdıyorum Çılgınlar gıbı kaŞıyorum :)) bÜyÜyolar ondan sanırım ya

Günaaaaaayydddddddddddıııııııınnnnnnnnkaydirigubbakcemile3

Ohhh be dünkü mide felaketinden sonra bugün iyiyim çok şükür istanbul'da hava da çok güzel arkadaşlar işe yürüyerek geldim oksijen depoladım valla kaydirigubbakcemile2

Zuzuu gözünaydın bitanem insan çok garip hissediyor dimi ben de bundan önceki gidişimde görmüştüm hareket ettiğini o zaman daha bir dikkat etmek istedim kendime daha gerçek geldi sanki ama tabii bulantılar rahat verdiği sürecehihoyyyt

Lall geçmiş olsun canım gerçi sen bizden daha iyi bilirsin ama sanırım bu hamilelik bir gün iyi bir gün kötü olma durumu :asigim: Ben gerçekten tekrar hamilelikten önceki ağız tadımı bulup bulamayacağımı çok merak ediyorum

Arkadaşlar resimleri de gördüm maşallah ikinize de yaa ben de bir ara eklemek istiyorum ama malesef evden ekleyebilirim bir ara halledicem inşallah

Yaa benim ticker'im bozuldu şimdi de tekrar olmuyor malesef neden acaba fikri olan var mııı?

anım teşekkür ederiz.senin resimlerini de bekliyoruz.bu arada tickerler ar sıra kayboluyo geçengün benim de öle oldu ertesi gün kendiliğinden düzeldi.

valla anlaşılan bize 9 ay rahat yok :1no2:

GÜnaydın kıslarrr

benİm gÖgÜslerİm acaİp kaŞınıo ya hele uÇları Çıldırıyorum İŞyerİndeyİm aÇıcam kaŞıcam Şİmdİ ahahahahah:)))))))))))

aman aman sakın açayım deme :roflol:
benimde karnım kaşınıyo sanırım pehlivan gibi yağlanmaya başlıcazz artık
günaydın kızlarrr....nasılsınız bakalım bugün...ben sabırla 14. haftamı bekliyorum umarım bütün şikayetlerim o zaman biter...

işallah ama biri bitcek yeni şikayetler başlıcak bu bi gerçek :çok üzgünüm:
kızlar hepinizi öpüyorumm...biraz dinleniim bennnnnnnn(

iyi dinlenmeler canım bizim içinde uzan

canım aydınlıkevlerdeyim -tatlicadiarzu-

kızlar bebeyağını alacağım bende ama sprey şeklinde olanından ablamdan biliyorum diğerini kullanırken sürme açısından biraz zorluk çekmişti fısfıs daha kullanışlı ben fısfıs alacağım o yüzden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…