kızlar bebeyağını alacağım bende ama sprey şeklinde olanından ablamdan biliyorum diğerini kullanırken sürme açısından biraz zorluk çekmişti fısfıs daha kullanışlı ben fısfıs alacağım o yüzden ..
bencede fıs fıs olanını al daha pratik oluryor
kızlar ben kaçırdım sanırım bebe yağı niçin kullanıyosunuz?
çatlak patlak olmayalım diye kaşıntılar başladı bazılarımızda
bende kako yağını duydum çok faydalı diye hepisnden uygularız artık kaydirigubbakcemile3hımm anladım canım karnımıza sürmek içinmi ok. birde badem yağı öneriyolar benim annem ve teyzelerim hep badem yağı kullanmışlar tavsiye ederim hepinize.çok fayalıymış
gunaydınn kızlarrr
Şimdi doktordan geldikkk bebişimin minik kalp atışlarını gosterdii cok sukurr cok mutluyuzzz super bişiymiş minicik daha yaa teyzelerii :emir_bebek :hihoyyyt hihoyyyt :asigim:
Allah ım Hepimizin meleklerini korusun :Saruboceq:
gunaydınn kızlarrr
Şimdi doktordan geldikkk bebişimin minik kalp atışlarını gosterdii cok sukurr cok mutluyuzzz super bişiymiş minicik daha yaa teyzelerii :emir_bebek :hihoyyyt hihoyyyt :asigim:
Allah ım Hepimizin meleklerini korusun :Saruboceq:
herkese günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hayirli günler dilerimmmm
hava harikaaa tam yaz havasi var insanin isden cikipta gezesi geliyorrr bide dondurma alacan böööylee ooohh :)) kizlar dün doktora gittim bebisimi gördüm tam 2.5 cm olmus teyzeleri :)))))))) babasina cekecek bu hemen boy atiyor:)))))))))))))))))))). bide dün pantolon aldim dünya varmis yok böyle bi rahatlik hamilelik pantolonu artik evdeki kotlarimi felan kaldiracagim cok SIKIYO onlar beni.
sizler nasilsiniz bugün güzel ekim anneleri? :CüvCüv:
günaydın canım
burdada hava çok güsel hihoyyyt
maşallah büyüyo bebiş
hamile pantolonu alma zamanı geldi evdekiler benide çok sıkıyo :bbo:
tşk kızlar ben gelince çok duygulandım bir saat agladım nerdeyse senağlama çok sevindim hersey yolunda oldugunu ogrenince.. iyice melonkolik oldum ne zaman aglıcagım ne zaman gulecegim belli olmuyor ben bile kendimi anlamıyorum bazen :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?