2009 Ekim Anneleri

bencede fıs fıs olanını al daha pratik oluryor

ohh yağlancaz er meydanına çıkcaz bu gidişleee
hayde breeeee :roflol:

kızlar bu benim 2. gebeliğim bir oğlum var 6 yaşında ve ona hamileyken hep johnsonın beb yağını kullandım veeee çatlamadım çatlamadım tam 37. haftamda çatladım zaten oğlumuda 38,5 ta sezeryanla doğurdum...malesef vücut müsaitse çatlamaya ne yapsak boşuna...ben kaç şişe sürmüştüm hiç hatırlamıyorum bi yararını göremedim...

Kızlarrrrr ben zar zor bir iki resim yükleyebildim artık işyerinde kayıtlı olanlarla idare edicez :roflol: off ya ne zormuş bu siteye resim yüklemek

çatlak patlak olmayalım diye kaşıntılar başladı bazılarımızda

hımm anladım canım karnımıza sürmek içinmi ok. birde badem yağı öneriyolar benim annem ve teyzelerim hep badem yağı kullanmışlar tavsiye ederim hepinize.çok fayalıymış

gunaydınn kızlarrr
Şimdi doktordan geldikkk bebişimin minik kalp atışlarını gosterdii cok sukurr cok mutluyuzzz super bişiymiş minicik daha yaa teyzelerii :emir_bebek :hihoyyyt hihoyyyt :asigim:
Allah ım Hepimizin meleklerini korusun :Saruboceq:

hımm anladım canım karnımıza sürmek içinmi ok. birde badem yağı öneriyolar benim annem ve teyzelerim hep badem yağı kullanmışlar tavsiye ederim hepinize.çok fayalıymış
bende kako yağını duydum çok faydalı diye hepisnden uygularız artık kaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım
amiinn:Saruboceq:

herkese günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hayirli günler dilerimmmm

hava harikaaa tam yaz havasi var insanin isden cikipta gezesi geliyorrr bide dondurma alacan böööylee ooohh :)) kizlar dün doktora gittim bebisimi gördüm tam 2.5 cm olmus teyzeleri :)))))))) babasina cekecek bu hemen boy atiyor:)))))))))))))))))))). bide dün pantolon aldim dünya varmis yok böyle bi rahatlik hamilelik pantolonu artik evdeki kotlarimi felan kaldiracagim cok SIKIYO onlar beni.

sizler nasilsiniz bugün güzel ekim anneleri? :CüvCüv:

gözün aydın canım hihoyyyt

günaydın canım
burdada hava çok güsel hihoyyyt
maşallah büyüyo bebiş
hamile pantolonu alma zamanı geldi evdekiler benide çok sıkıyo :bbo:

günaydın canım
burdada hava çok güsel hihoyyyt
maşallah büyüyo bebiş
hamile pantolonu alma zamanı geldi evdekiler benide çok sıkıyo :bbo:

sagol canimmmmmmmmmmmmm
evet valla o neydi pantolonun dügmelerini acipta oturuyordum. ohh simdi bi saldim göbisi :))))))))))) artik iceri cekme derdide yok:))))) gere gere karnimi saliyom :)))
valla kizlar tavsiye ederim. cok ama cok rahatlatiyor:jeyyar::jeyyar::jeyyar: bu jeyyara bayildim ben :)))))

tşk kızlar ben gelince çok duygulandım bir saat agladım nerdeyse senağlama çok sevindim hersey yolunda oldugunu ogrenince.. iyice melonkolik oldum ne zaman aglıcagım ne zaman gulecegim belli olmuyor ben bile kendimi anlamıyorum bazen :bbo:

kizlar sizinde burnunuz her gün dolu oluyormu? temizleyince hep kan geliyormu? yemek yerken nefesiniz daraliyormu nabziniz cok atiyormu? üfff hepsioluyor bana (. sanki burnuma hergün iki tampon takiyorlar temizleyincede burnum yeni acilmis gibi oluyor

oyy oyyy Şeniz gözün aydin canim. bende ikl duydugumda agladim. ilk duydugumda dedim tamam simdi hamileyim. :) bundan güzel bisey olamaz caninin icinde bir can olmasi bir kalbin atmasi. RABBIM sen ne büyüksün

evet allah çok büyük canım küçükcük bir yumurtadan 3-3,5 kg ağırlığında bir canlı dünyaya getireceksin böyle bir mucize olmaz kalp atışlarını duydum ama hala inanabilmiş değilim benim ilk bebeğim kalp atışları durmuştu kürtaj olmuştum ondada bebeklerimin kalp atışlarını duymuştum pazartesi randevum var inşallah sağlıklıdır meleğim çok merak ediyorum allah herkesin meleklerini korusun acısını göstermesin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…