oyy oyyy Şeniz gözün aydin canim. bende ikl duydugumda agladim. ilk duydugumda dedim tamam simdi hamileyim. :) bundan güzel bisey olamaz caninin icinde bir can olmasi bir kalbin atmasi. RABBIM sen ne büyüksün
tipik hamilelikmis doktorum öyle dedi :S. burnum hep tikali her sabah ve gün boyunca temizledikce gene tikaniyor ve temizlerken kan geliyor dedim. nefes darligi yasiyorum dedim. hepsi tipik hamilelik dedi :)). biliyormusunuz ama böyle agrilarimiz felan olunca. bize gelen agrilardan degidle bebegime bisey olmasin düsüncesi var tabiiki. burnum neden kaniyor aman bebegime biseymi oluyor niye sancim var aman bebegim ... kafayi bozacam :)) kalp atisini duyunca cok sükür rabbime saglikli güzel görününce tikansinkanasin beee 9 ay dedim:)). doktora soracaklraimi hep not aldim bu sefer. bebisimi görünce saglikli gene hepsini unutuyom cünkü soramiyorum. bidahaki randevü 7 nisanda ben nasil bekliyecem yaaaaa. testler yapilacak ikili testler deniyor sanirim. kan idrar felan alinacak. bebegin zekasi ölcülecek. felan filan. cok heycanliyim simdiden :). kizlar türkiyede özelde anne karninda cd yapiyorlarmis dogrumu? yani annenin karninda degilde :)))))))) bebegi 4. ayindan sonra her ultrasona girisinde bakildiginda bebege cekiliyormus bu süre. her gidisinde böyle ypailiyormus sonra cd yapiliyormus? ben bruda öyle bisey hic duymadim. sizler bunu biliyonuzmu? yapacakmisiniz? ben cok isterim
simdi doktordan geldim ve pc basina gectim :))) bebegimizi gördük teyzleri bize el salladi :))) kipir kpir oynuyordu :))) doktor hersey yolunda dedi bu arada benim ikili testimi yapti doktor 11 haftaya baslamisiz ama testi yapti ense kalinligini bebek kipirdiyor ölceyim dedi , ölçtü 0.8 cikti gayet normal dedi kan aldilar ayrica ve kan sonucunu haftaya pazartesi gunu alacagiz , nisan 21 de tekrar randevu verdi o zamanda sirt bölgesini kontrol edecekmis yani malformasiyon varmi diye ? simdilik bu kadar
evet hayatım benim bebeğimin göründüğü ilk ultrason kayıtlı bende cd olarak verdiler biz de çok sevindikhihoyyyt
gunaydınn kızlarrr
Şimdi doktordan geldikkk bebişimin minik kalp atışlarını gosterdii cok sukurr cok mutluyuzzz super bişiymiş minicik daha yaa teyzelerii :emir_bebek :hihoyyyt hihoyyyt :asigim:
Allah ım Hepimizin meleklerini korusun :Saruboceq:
herkese günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hayirli günler dilerimmmm
hava harikaaa tam yaz havasi var insanin isden cikipta gezesi geliyorrr bide dondurma alacan böööylee ooohh :)) kizlar dün doktora gittim bebisimi gördüm tam 2.5 cm olmus teyzeleri :)))))))) babasina cekecek bu hemen boy atiyor:)))))))))))))))))))). bide dün pantolon aldim dünya varmis yok böyle bi rahatlik hamilelik pantolonu artik evdeki kotlarimi felan kaldiracagim cok SIKIYO onlar beni.
sizler nasilsiniz bugün güzel ekim anneleri? :CüvCüv:
oy oy masallah gozun aydin olsun tatlim minigini gördün sende pit pit kalbinide duydun cok guzel
fatossss seni dunden bekliyordum hatta yazdim bir kac defa :)))))))) masallah sende gordun bebegini ne guzel bir duygu bende gordum cekirgemi dun gozun aydin olsun tatlim seninde masallah annesi demekki 2.5 cm olmus boyuna posuna masallah :)))))))) ikili test icin randevu verdimi bir daha ne zaman gideceksin
Kızlar benimde 9 haftam bügün bitti. Benimde pantolon alma zamanım geldimi:))))))
kızlar bu benim 2. gebeliğim bir oğlum var 6 yaşında ve ona hamileyken hep johnsonın beb yağını kullandım veeee çatlamadım çatlamadım tam 37. haftamda çatladım zaten oğlumuda 38,5 ta sezeryanla doğurdum...malesef vücut müsaitse çatlamaya ne yapsak boşuna...ben kaç şişe sürmüştüm hiç hatırlamıyorum bi yararını göremedim...
inşallah bir problem yoktur bir görebilsem bebişimi ne kadar zor beklemek bir mucize olsa hemen doğsalarda hepimiz rahatlasak bir kıpırdamaya başlasa o zaman rahat ederim galiba ah bu zaman bu geçse
:)))))))))))))) kasi hayatim kasi aç bosverrrrrrrr milleti hamilelikte hersey normaldir :)))))) memislerin büyüyor sut kanallarin aciliyor ondanGÜnaydın kıslarrr
benİm gÖgÜslerİm acaİp kaŞınıo ya hele uÇları Çıldırıyorum İŞyerİndeyİm aÇıcam kaŞıcam Şİmdİ ahahahahah:)))))))))))
günaydın güsel anne adayları......:asigim:bugün çok halsizim nedense kendimi hiç iyi hissetmiyorummmmm:çok üzgünüm:
zuzucum gözünaydın cnm..bebişinede maşallah....
buketcim sen nerdesin ankarada yakınız demişsinnnnyerimseniben
Kızlar benimde 9 haftam bügün bitti. Benimde pantolon alma zamanım geldimi:))))))
günaydın canım benim hosgeldinn a.s.
kızlar benim bir cift muhabbet kusum var onlara yuvalık takmıstım bebekleri olsun diye 2 yumurtaları oldu :)))) hep ciftleşiyorlar yakında bebişlerim geliyor anane olcambide
ilkayimmmmmmmmmmmmmmm canim hosgeldinnnnnnnnnnnnnn!! sen nasilsin? dün giremedimki sali-c.tsi calisiyorum ben pazar p.tesi günleri izinliyim evdede pc yok. cok sevindim canim sende testler yapilmis? ne zaman sonuclari alacaksin? ya adam bana verdi teeee 7 nisana randevü nasil beklicem ben simdi o zamana kadar :))))))) sabirsiz karinin tekiyim zaten. dün doktorda beklerken aklima sen geldin valla. dedim oh coktan görmüstür simdi yavrusunu :)). 7 nisanda yapacakmis testleri 12. haftamda oluyorum. bebegi gördüm ama nasil diyip böyle yuvarlak gene:)))) adam hastaneden gec geldi 11.30da aldi beni 12de mittag oldugu icin benden sonra biri daha vardi gicik herif cabuk cabuk yapti(. bi resim verdi sanki kücük bi top var icinde :))))))))))))))). ben daha detayli istiyordum valla. cinsiyeti ne zaman belli olur dedim dedi 4. ayinda. su testleri bi atlatsam rahatlicam insallah hersey iyidir bebisimin.. simdi 9. haftamdayim 7 hafta var bebisimin cinsiyetini ögrenmeyeee :))). kalbi dakikada 120 atiyordu bebismin cok sirin yaaa. her gidisimde agliyom ben :))))))))))))))))))))))))))) esiminde gözleri doluyor bide bana diyo cok sulu gözsün sen diyo :)). burnum icin salbe verecekti adam aceleye onuda unutti. delikafadulden neyse ya bebisim saglikli olsun ben tikali burun gene gezerim. ilkayim varya hamilelik pantolonu aldim artik göbisi bi saldim :))))))))))))dünya varmis ya
ilkayy bidahaki randevün ne zaman?
:)))))))))) canim benim ya demek acele etti senin doktor stresli bu millet biliyorsun :)) hayatim sen suan 9 haftana giriyorsun fakat 10 haftaninda icerisinde olmus oluyorsun :)) nisanin 7 de 13 haftanda olacaksin , evet o zaman yapar sana testi malum benim test sonuclarim pazartesi gunu ögrenecegiz normalde , cinsiyeti dahi belki o zaman görebilirsin kucuk bir ihtimalde olsa :) cok guzel bir duygu dun bizde oyle duygulandik ayni zamanda gulduk bebegimizin eli kolu oynuyordu masallah teyzesi cok mutlu olduk esimde tipki bana benziyor ah ah benim cekirgem diye diye geldik eve , burnun icin eczaneye git onlar sana burun suyunu verir doktorun yazmasina gerek yok tatlim kendinde alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?