2009 Ekim Anneleri

oyy oyyy Şeniz gözün aydin canim. bende ikl duydugumda agladim. ilk duydugumda dedim tamam simdi hamileyim. :) bundan güzel bisey olamaz caninin icinde bir can olmasi bir kalbin atmasi. RABBIM sen ne büyüksün

gozlerim hala agrıyor aglamaktan senağlama
bide dun cok tuzlu yedim şişmiş yuzum gozum..hastanede çalışan arkadasım farkketti nolmus yuzune şişmiş deyince korkuttu benii . bidaha fazla yemem ben ilk aylarda tuzlunun zararı olmayacagını sanmıyordum ama varmış ( dikkat etmek gerekmiş bunu doktara sormayı unuttum bebişimi gorunce.. ya sabaha kadar sol kolum uyuştu agrısından hep uyandım bu tuzlu ile bir alakası varmı sizcee ellerimde şişmişti
yaa kızlar ben acaip duygusalım biri bişi dese hemen aglamaya hazırım şuandaa senağlama

tipik hamilelikmis doktorum öyle dedi :S. burnum hep tikali her sabah ve gün boyunca temizledikce gene tikaniyor ve temizlerken kan geliyor dedim. nefes darligi yasiyorum dedim. hepsi tipik hamilelik dedi :)). biliyormusunuz ama böyle agrilarimiz felan olunca. bize gelen agrilardan degidle bebegime bisey olmasin düsüncesi var tabiiki. burnum neden kaniyor aman bebegime biseymi oluyor niye sancim var aman bebegim ... kafayi bozacam :)) kalp atisini duyunca cok sükür rabbime saglikli güzel görününce tikansinkanasin beee 9 ay dedim:)). doktora soracaklraimi hep not aldim bu sefer. bebisimi görünce saglikli gene hepsini unutuyom cünkü soramiyorum. bidahaki randevü 7 nisanda ben nasil bekliyecem yaaaaa. testler yapilacak ikili testler deniyor sanirim. kan idrar felan alinacak. bebegin zekasi ölcülecek. felan filan. cok heycanliyim simdiden :). kizlar türkiyede özelde anne karninda cd yapiyorlarmis dogrumu? yani annenin karninda degilde :)))))))) bebegi 4. ayindan sonra her ultrasona girisinde bakildiginda bebege cekiliyormus bu süre. her gidisinde böyle ypailiyormus sonra cd yapiliyormus? ben bruda öyle bisey hic duymadim. sizler bunu biliyonuzmu? yapacakmisiniz? ben cok isterim

evet hayatım benim bebeğimin göründüğü ilk ultrason kayıtlı bende cd olarak verdiler biz de çok sevindikhihoyyyt

fatoş bu uygulama her hastanede yok bazı hastanelerde var benim gittiğim hastanede yok mesela ben şöyle 7-8 aylıkken gitmeyi düşünüyorum cd saklarım hatıra çok güzel olur .

maşallahh maşallahh teyzesi sevsin onuu çokkk sevindim valla canım benim oyy ne gusell . bugun bizde kalp atışlarını gorduk teyzesii :))) hersey yolunda simdilik dedi doktorr Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım benimm hiç bir sorun cıkmaz inşallah sonuna kadar :Saruboceq: Şeniz :asigim:

evet hayatım benim bebeğimin göründüğü ilk ultrason kayıtlı bende cd olarak verdiler biz de çok sevindikhihoyyyt

ay ne güzel valla cok anlamli harika bisey. düsünsenize suan biri ciksa deseki bak annenin karninda sen :)))) kendinizi görseniz :))))) cok güzel bisey. soracam napip edip arastiracam bulacam varsa öyle bisey burdada kesinlikle istiyorum. böyle güzel bisey olabilirmi bebeginizin var olusundan dogana kadar cok ama cok anlamli.

Merhaba arkadaslar hepinize gunaydinnnnnnn , sizler coktan kalkmisinizdirda ben yeni kalktim :))))))) hava cok guzel kuslar ötüyor civil civil ilkbahar geliyorrrrr nasilsiniz bebekleriniz nasil ?

günaydın canım benim hosgeldinn a.s.
kızlar benim bir cift muhabbet kusum var onlara yuvalık takmıstım bebekleri olsun diye 2 yumurtaları oldu :)))) hep ciftleşiyorlar yakında bebişlerim geliyor anane olcam bide

oy oy masallah gozun aydin olsun tatlim minigini gördün sende pit pit kalbinide duydun cok guzel

fatossss seni dunden bekliyordum hatta yazdim bir kac defa :)))))))) masallah sende gordun bebegini ne guzel bir duygu bende gordum cekirgemi dun gozun aydin olsun tatlim seninde masallah annesi demekki 2.5 cm olmus boyuna posuna masallah :)))))))) ikili test icin randevu verdimi bir daha ne zaman gideceksin

ilkayimmmmmmmmmmmmmmm canim hosgeldinnnnnnnnnnnnnn!! sen nasilsin? dün giremedimki sali-c.tsi calisiyorum ben pazar p.tesi günleri izinliyim evdede pc yok. cok sevindim canim sende testler yapilmis? ne zaman sonuclari alacaksin? ya adam bana verdi teeee 7 nisana randevü nasil beklicem ben simdi o zamana kadar :))))))) sabirsiz karinin tekiyim zaten. dün doktorda beklerken aklima sen geldin valla. dedim oh coktan görmüstür simdi yavrusunu :)). 7 nisanda yapacakmis testleri 12. haftamda oluyorum. bebegi gördüm ama nasil diyip böyle yuvarlak gene:)))) adam hastaneden gec geldi 11.30da aldi beni 12de mittag oldugu icin benden sonra biri daha vardi gicik herif cabuk cabuk yapti (. bi resim verdi sanki kücük bi top var icinde :))))))))))))))). ben daha detayli istiyordum valla. cinsiyeti ne zaman belli olur dedim dedi 4. ayinda. su testleri bi atlatsam rahatlicam insallah hersey iyidir bebisimin.. simdi 9. haftamdayim 7 hafta var bebisimin cinsiyetini ögrenmeyeee :))). kalbi dakikada 120 atiyordu bebismin cok sirin yaaa. her gidisimde agliyom ben :))))))))))))))))))))))))))) esiminde gözleri doluyor bide bana diyo cok sulu gözsün sen diyo :)). burnum icin salbe verecekti adam aceleye onuda unutti. delikafadulden neyse ya bebisim saglikli olsun ben tikali burun gene gezerim. ilkayim varya hamilelik pantolonu aldim artik göbisi bi saldim :))))))))))))dünya varmis ya

bu arada cd yapiliyormus burdada yapiliyormu haberin varmi? ben cok istiyorum ya bebismin cdsini almak.. soracam onu doktora. kesinlikle istiyorum oni. senin doktorda renklimi gösteriyor? bi ara baska doktorada gidecem sirf bi renkli resmi olsun bebismin diye ehehehhee

Kızlar benimde 9 haftam bügün bitti. Benimde pantolon alma zamanım geldimi:))))))

canim göbegin cikmissa pantolonun önünü kapatamiyorsan al bence :)))) masallah bebegin buyuyor annesi

haklisin bende ayni fikirdeyim benimde ikinci gebeligim ilkinde zaten 6 aylik dogum yaptim :)) ama catlagim falan olmasi malum erkendi :) bu birazda dedigin gibi kisiye gore degisiyor cild yapisina göre ama 30 haftadan itibaren yinede biraz yumusatici krem iyi olur özelliklede ilk hamilelikte ve kuru ciltler icin bende doktoruma sorarim ilerleyen aylarda bakalim ..

inşallah bir problem yoktur bir görebilsem bebişimi ne kadar zor beklemek bir mucize olsa hemen doğsalarda hepimiz rahatlasak bir kıpırdamaya başlasa o zaman rahat ederim galiba ah bu zaman bu geçse

insallah bir sorun yoktur canim sen hic gitmedin mi bebegini görmeye yakin zamanda git simdi kalp atislarini duyarsin artik canim zamanda gecer insallah yeterki saglik olsun canim

GÜnaydın kıslarrr

benİm gÖgÜslerİm acaİp kaŞınıo ya hele uÇları Çıldırıyorum İŞyerİndeyİm aÇıcam kaŞıcam Şİmdİ ahahahahah:)))))))))))
:)))))))))))))) kasi hayatim kasi aç bosverrrrrrrr milleti hamilelikte hersey normaldir :)))))) memislerin büyüyor sut kanallarin aciliyor ondan

gecmis olsun lllalll canim halsizlik normaldir bu donemde zaten herzaman olabilir biraz uyu kendine gelirsin tatlim dinlen öptüm seni

Kızlar benimde 9 haftam bügün bitti. Benimde pantolon alma zamanım geldimi:))))))

günaydın canım benim hosgeldinn a.s.
kızlar benim bir cift muhabbet kusum var onlara yuvalık takmıstım bebekleri olsun diye 2 yumurtaları oldu :)))) hep ciftleşiyorlar yakında bebişlerim geliyor anane olcam bide

oo hadi gözün aydın hem anane hem anne olcam kaydirigubbakcemile3

:)))))))))) canim benim ya demek acele etti senin doktor stresli bu millet biliyorsun :)) hayatim sen suan 9 haftana giriyorsun fakat 10 haftaninda icerisinde olmus oluyorsun :)) nisanin 7 de 13 haftanda olacaksin , evet o zaman yapar sana testi malum benim test sonuclarim pazartesi gunu ögrenecegiz normalde , cinsiyeti dahi belki o zaman görebilirsin kucuk bir ihtimalde olsa :) cok guzel bir duygu dun bizde oyle duygulandik ayni zamanda gulduk bebegimizin eli kolu oynuyordu masallah teyzesi cok mutlu olduk esimde tipki bana benziyor ah ah benim cekirgem diye diye geldik eve , burnun icin eczaneye git onlar sana burun suyunu verir doktorun yazmasina gerek yok tatlim kendinde alabilirsin

tekrardan mrb.....
çatlak konusunda bende aynı fikirdeyim birazda insanın cildiyle ilgili iyi para verip çatlak kremi alan arkadaşımın cildi çatlaklar içinde...zaten kremlerin amacı en aza indirmek çatlağı....yerimseniben..jasminella ilkay sağlun kızlarrrryerimseniben..şimdi biraz daha iim...
bebişlerini gören anne adayları gözünüz aydınnnnn........
buketcim gerçekten yakınmışıssss......

ayyy caniminsallahhh 13 haftalikken görünürmü acaba ay heyecan basti :))))))))))))))))))))))))))))))) simdi gelde bekle 7 nisani. o kadar bekledim 16 marti büyük gün büyük gün büyük gün diyeee diyee sabirsizca bekledim. anam adam 10 dak bakti bitti. ne yani bumu simdi diye diye bidnim arabaya. esim cok güldü bana. erkenden kaldirdim bide onu kalk bebegimizi görecez diye :)))))))))))))))))))))))))))))). aman kalbini duydumya cok sükür. bana yeter. ama iste doktorlar icin normal bisey. hep yapitklari sey. ama bizler icin cok özel. istiyozki böyle biraz uzun bakalim daha cok bilgi..
oy yerim ben onuu masallahhhh! resim verdimi? gerci kipir kipirdir. benim arkadas 12 haftasinda bebegi acayip haraketliydi o neydi öyle ayagini kaldiriyor ellierni oynatiyor dönüyor takla atiyor. ben dedimki doktora cinsiyetini göremiyormusunuz dedim, tam o sirada arkadsain bebegi iki bacaginida actii alin size der gibi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ama gözükmedi

selam ekim anneleriii nasılsınız bakalım bugünn??
ben çok ama çok iyiyimmm dün bebişimi gördümm Allaha şükürr herşey yolunda kalbide pıt pıt atıyorr
tahlillerimiz var onları yaptırıcazzz siz neler yapıyosunuzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…