selam ekim anneleriii nasılsınız bakalım bugünn??
ben çok ama çok iyiyimmm dün bebişimi gördümm Allaha şükürr herşey yolunda kalbide pıt pıt atıyorr
tahlillerimiz var onları yaptırıcazzz siz neler yapıyosunuzz...
merhaba güzel anneler ve anne adayları bir arkadaşımızın bebeği 5000 bebek içinden 49 sırada şuan oylarınızı esirgemeden verirseniz çok seviniriz sevgiler...bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah...ve uzun ömürler nasip etsin allahım bebeklerinize..sevgiler.
BIDIŞIM / selin kos - Milliyet - Bebek ve Çocuk - Hamilelik, Annelik, Bebeğinizin Bakımı, Eğitimi, Çocuklarınızın Psikolojisi
kizlar benim ismimin altinda niye nergis yaziyor?
oyyy yerim ben bu bebisleriii hepsi cok sirin masallah RABBIM uzun ömürler versiiin. isim ne peki?
:)))))))))))ayyy caniminsallahhh 13 haftalikken görünürmü acaba ay heyecan basti :))))))))))))))))))))))))))))))) simdi gelde bekle 7 nisani. o kadar bekledim 16 marti büyük gün büyük gün büyük gün diyeee diyee sabirsizca bekledim. anam adam 10 dak bakti bitti. ne yani bumu simdi diye diye bidnim arabaya. esim cok güldü bana. erkenden kaldirdim bide onu kalk bebegimizi görecez diye :)))))))))))))))))))))))))))))). aman kalbini duydumya cok sükür. bana yeter. ama iste doktorlar icin normal bisey. hep yapitklari sey. ama bizler icin cok özel. istiyozki böyle biraz uzun bakalim daha cok bilgi..
oy yerim ben onuu masallahhhh! resim verdimi? gerci kipir kipirdir. benim arkadas 12 haftasinda bebegi acayip haraketliydi o neydi öyle ayagini kaldiriyor ellierni oynatiyor dönüyor takla atiyor. ben dedimki doktora cinsiyetini göremiyormusunuz dedim, tam o sirada arkadsain bebegi iki bacaginida actii alin size der gibi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ama gözükmedi
ben çok ama çok iyiyimmm dün bebişimi gördümm Allaha şükürr herşey yolunda kalbide pıt pıt atıyorr
kizlarrr benim ve bebisimin mama vakti geldii tabii bisey yiyebilirsek.. herkeslere afiyet bal seker lapir lapir yag olsun :))))) öpüldünüzzzz
az kaldi canim yakinda mikser bozulur calismaz sende rahatlikla kalkarsin canim sabret biraz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?