2009 Ekim Anneleri

oyyy yerim ben bu bebisleriii hepsi cok sirin masallah RABBIM uzun ömürler versiiin. isim ne peki?

GÜNNAYDIN GÜZEL EKM ANNELERı GÜNAYDIN BıRAZ GEÇ OLDU BU UYKULU ANNE YATAKTAN ANCA KALKABıLDı :) MERHABA DÜN GECEDEN BERı NASILIZ BAKALIM ıZMıRLı ARKıDıŞLER BANA ÖZELDEN KENDıLERıNı BıLDıRSıNLER BAKALIM ÖNEMLı PROJELERıM VAR kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

esma memoo gözünaydin canim
Böyle güzel haberler alınca insan dahada seviniyor inş bizlerde sağlıkla görürüz inş. bebişlerimizi
benim randevum 4 nisan üf geçmiyor bu vakit..

kizlar benim ismimin altinda niye nergis yaziyor?

yeni üyesin canım ondan nergissin istersen profilden nergis kısmını değiştirebilirsinn...

oyyy yerim ben bu bebisleriii hepsi cok sirin masallah RABBIM uzun ömürler versiiin. isim ne peki?

ege bebeğin ismi benim değil bir arkadaşımızın..sevgiler canımmma.s.a.s.

Kızlar bızde kım lıste yapıyodu lısteyı son halıyle bı yayınlasa ıı olur galıba yenı arkadaŞlar geldı ya o bakımdan huhuhuuuuuuuuuuuu gÜzel kokoŞ hamıŞler

:)))))))))))
kiz ben kucuk bir ihtimal dedim simdiden heyecan yapma canim , belki gostermez bebis
sukur gordun kalbini dinledin bununla idare et bakalim hem bak surda ayin 7 sine ne kaldi :)) senin heyecanini aslinda anliyorum gayet normal suan hepimizin yasadigi heyecan bu iste esini bile erkenden kaldirmissin ay ay olsun kalksin tabi :))))))) hayirlisi olsun herseyin yeterki ..

a,selam tatlim hosgeldin msallah sende gittin gordun bebegini seninde gozun aydin olsun hersey yolunda olmasina sevindim sukur , ikili test icin randevu verdimi ?

bu arada Ela doktora gidecekti acaba gittimi insallah oda guzel haberlerle gelir

kizlarrr benim ve bebisimin mama vakti geldii tabii bisey yiyebilirsek.. herkeslere afiyet bal seker lapir lapir yag olsun :))))) öpüldünüzzzz

gizem hosgeldin canim , gunaydin .:))))))))))))) ben sadece kendimi uykucu saniyordum bu saate kadar demek sende gec kalktin :))) olsun dinlenmek guzel uykuda guzel

kizlarrr benim ve bebisimin mama vakti geldii tabii bisey yiyebilirsek.. herkeslere afiyet bal seker lapir lapir yag olsun :))))) öpüldünüzzzz

AFİYET OLSUN TATLIŞIMMM :CüvCüv:

İKAYCIM HİÇ YATAKTAN KALKMAK İSTEMİYORUM KALKTIĞIM ZAMAN M,KSER ÇALIŞMAYA BAŞLIYO MİDEMDE ONDAN ÇOK UYKU HALİ YAA BİRİ BANA YATAKTA BAKSA HİÇ KALKMAM YERİMDEN HAAkaydirigubbakcemile3
:CüvCüv:

az kaldi canim yakinda mikser bozulur calismaz sende rahatlikla kalkarsin canim sabret biraz :)))

ay valla bozulsun artıkın tatlım evden çıkmaya hasret kaldım yürüyüşe giderken bile afedersin torba yığını ile gidiyorum :CüvCüv:

olsun canim genelde boyle oluyormus ama sen yuruyus yap temiz hava bulantiyada iyi gelirmis bebeginde temiz temiz hava alir okjisen

Meraba arkadaslar nasilsiniz 1 saat sonra ise gidicem az vaktim kaldi sizin hatirinizi sormadan gitmeyeyim dedim :))

gözün aydın canım maşallah allah nazarlardan saklasın bebeğini yerim ben onun pıt pıt atan kalbini allah bizede nasip etsin inşallah benim randevu pazartesi gel pazartesi gelgamyoncuiremsu kızlar canım dondurma çekti şu yaz bi gelse rahat rahat bir yesek erik karpuz kavun kiraz :icecream::icecream:

olabildiğince çıkıyorum ilkaycım...

maheycim hoşgeldin canım ii yapmışsın ...

mehaycığım merhaba sende ilk bebeğini kaybettin sanırım bende ilk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ilk bebeğini neden kaybettin öğrenebildinmi canım

esma_memo_12 kullanıcısından alıntı
selam ekim anneleriii nasılsınız bakalım bugünn??
ben çok ama çok iyiyimmm dün bebişimi gördümm Allaha şükürr herşey yolunda kalbide pıt pıt atıyorr
tahlillerimiz var onları yaptırıcazzz siz neler yapıyosunuzz

gözün aydın canım bizde bugun gorduk kalp atışlarını bebişimizin a.s. 25 gun sonra tekrar gel dedi doktor yarın tahlil sonuclarını gostericem tekrar ne zaman gel dedi doktorun ?

kızlar ben cıkıyorum heryerim agrıyor benim valla. biraz uzanıcam dinlenicem sonra arkadaslar gelicek birazda yuruyus yapcam inş. hava cok guzel burda opuyorum hepinizii kendinize iyi bakın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…