2009 Ekim Anneleri

fundacim sen niye erik kavun karpuz diyorsun sekerim ama burda cani cekenler olacakkkkk ben hergun hasret cekiyorum bunlaraaaaa unutmaya calisiyorum , hatirlattin banada yerimseniben heleee heleeeeee erik olsaaaaaaaa can erigi sulu sulu kitir kitir tuzla tuzla yeeee oh simdi bir yerlerimiz sisecek ((((((( :)))))))))))))))))

benim haberim yok bende merak ettim elayi randevusu sabahmiydi onun ogle sonumu ? söyledimi belki birazdan gelir insallah hayirli haberlerle

kusura bakmayın kızlar birden canım çekti nedense yemekten çok meyveleri canım çekiyor yemek yemek istemiyorum sürekli meyve yesem daha iyi en iyisi biz yazı bekleyelim şurda bir iki ay sonra hepsi çıkacak ansıl olsa

hosgeldin mehaycim , ben iyiyim sukur bende birazdan disari cikacagim yapmam gereken isler var sen nasilsin ?
sabah yine midem kotuydu ama su an iyiyim canim.....
olabildiğince çıkıyorum ilkaycım...

maheycim hoşgeldin canım ii yapmışsın ...
hosbulduk canim :))
mehaycığım merhaba sende ilk bebeğini kaybettin sanırım bende ilk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ilk bebeğini neden kaybettin öğrenebildinmi canım

canim yaaa cok korkuyorum su bebeklerin kalbinin durmasindan ben kac haftalikken durmustu kalbi ikinci ultrasona kadar korku icindeyim ben ( neden duruyormuski kalpleri yaa????cok kusman varmiydi ilkinde yada hastalandigin falan oldumu???

al bendende o kadar canım devamlı meyve yiyesim var yemek gördüğüm dakka mikser daha hızlı çalışıyo:CüvCüv:

evet canim aynen ama bazi meyveleri cekiyor canim karpuz kavun buyuk kirmizi erik yani soyle sulu meyveleri cekiyor canim...

kızlarrrrrr günaydın ay okuyom sabahtan beridir ancak yakaladım son sayfayı ya acayip midem yanıo ve bulanıo bugün çok kötü halsizlik var bide suratımda ağız kenarlarımda lekeler oluşmaya başladı bunla ilgili bilgisi olan varmı kızlar

ya benimde hep kanıo ve hep kuru kuru böle damarlarım acıo resmen ve hep hınkırınca dolu yani kanlı çıkıo ve nefesim hep daralıo doktora sormuştum bu nefes darlığını kilondan dedi ama bence sadece o değil doktorada güvenemiom artık insan kendini bilmezmi dimi sadece kilodan değil yani

kızlar yaa şu meyve meselesini bıraksak çok fena oldu m yaaaa nolur kapatalım artıkın ...

canımcım hata ediosun.doktor bırak diyene kadar ic.benim dr 3.aya kadar iceceksin dedi.bi ihtimal 12.haftada bırak diyebilir

hata ettigimin farkindayim canim ama en son ictigimde oluyorum sandim kusmaktan bagirsaklarim agzimdan cikacak sandim inan ama icmeliyim biliyorum 3 aya kadar ( ara vermistim ama baslayayim yeniden bari (

walla bencede kapatın çünkü ilk hamile kaldığımdan beri o yeşil şey var ya ondan istiyorum buldu eşim ama buzlu dondurulmuş sadece suyunu çektim ağzıma bişi olur die yedirmedi zaten yencek tarafıda yoktu beklioz yaz gelmesini olmadı sıcak yerlerden getirtcem walla izmir falan

merhaba herkese, galiba bulantıları atlattık değil mi? yalnız ben balık ve tavuktan aşırı derecede tiksindim, düşününemiyorum ve gözümün önüne bile getiremiyorum, sadece kırmızı et yiyebiliyorum. umarım kalıcı olmaz bu durum. çok merak ediyorum bebişi, en son 7+4te gitmiştik, 10 nisana verdi randevuyu, acaba diğer doktoruma da gidip bir baksam mı, bebişimin keyfi ve sağlığı nasıl diye? Aksi halde 5 hafta beklemiş olacağım, muhtemelen çatlarım. benim ilki 8. haftada ölmüştü, kürtajla alındı ya, o yüzden acaba aynı dönemdeyken buna da birşey olmuş mudur diye yiyorum kendimi.

benimki 5+6 da kalp atışlarını duydum bir hafta sonra kontrole gittiğimde kalp atışları durmuştu bu yüzden bende çok korkuyorum ikinci randevum pazartesi günü inşallah sağlık olduklarını duyarım bilmiyorum canım benim çok kusmam olmadı hatta çok az miğde bulantısı yaşadım hasta falanda değildim daha sonra genetikten araştırdım kanda pıhtılaşma çıktı bebeğe giden damar kılcal damarlarmış tıkanınca bebeğe besin gitmiyormuş ve bebekte ölüyormuş şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hamilelikten önce 3 ay folik asit kullandım gebelik boyuncada devam edeceğim inşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız her gün dua ediyorum bunun için allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:

malesef canim bulantilari atlatmadik aynen devamsenağlamasenağlama

merhaba kızlar,

umarım hepiniz iyisinizdir.

mehaycığım ben folik aside devam ediyorum ve doktor söylene kadar bırakmayı düşünmüyorum. sen bu kararı verirken doktoruna danıştın mı?

gizem dun aksam bulusmakla ilgili sohbet etmissiniz, bugun gordum . ben de izmir' de oturuyorum , sizlerle tanısmaktan keyif duyarım. aklında bulunsun. ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…