sabah yine midem kotuydu ama su an iyiyim canim.....hosgeldin mehaycim , ben iyiyim sukur bende birazdan disari cikacagim yapmam gereken isler var sen nasilsin ?
hosbulduk canim :))olabildiğince çıkıyorum ilkaycım...
maheycim hoşgeldin canım ii yapmışsın ...
mehaycığım merhaba sende ilk bebeğini kaybettin sanırım bende ilk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ilk bebeğini neden kaybettin öğrenebildinmi canım
kusura bakmayın kızlar birden canım çekti nedense yemekten çok meyveleri canım çekiyor yemek yemek istemiyorum sürekli meyve yesem daha iyi en iyisi biz yazı bekleyelim şurda bir iki ay sonra hepsi çıkacak ansıl olsa
kizlar yaa folik asidi hala kullaniyormusunuz midemi mahvediyordu icmiyorum 10 gundur yaa((((((((
kusura bakmayın kızlar birden canım çekti nedense yemekten çok meyveleri canım çekiyor yemek yemek istemiyorum sürekli meyve yesem daha iyi en iyisi biz yazı bekleyelim şurda bir iki ay sonra hepsi çıkacak ansıl olsa
kizlar sizinde burnunuz her gün dolu oluyormu? temizleyince hep kan geliyormu? yemek yerken nefesiniz daraliyormu nabziniz cok atiyormu? üfff hepsioluyor bana(. sanki burnuma hergün iki tampon takiyorlar temizleyincede burnum yeni acilmis gibi oluyor
canımcım hata ediosun.doktor bırak diyene kadar ic.benim dr 3.aya kadar iceceksin dedi.bi ihtimal 12.haftada bırak diyebilir
sabah yine midem kotuydu ama su an iyiyim canim.....
hosbulduk canim :))
canim yaaa cok korkuyorum su bebeklerin kalbinin durmasindan ben kac haftalikken durmustu kalbi ikinci ultrasona kadar korku icindeyim ben( neden duruyormuski kalpleri yaa????cok kusman varmiydi ilkinde yada hastalandigin falan oldumu???
merhaba herkese, galiba bulantıları atlattık değil mi? yalnız ben balık ve tavuktan aşırı derecede tiksindim, düşününemiyorum ve gözümün önüne bile getiremiyorum, sadece kırmızı et yiyebiliyorum. umarım kalıcı olmaz bu durum. çok merak ediyorum bebişi, en son 7+4te gitmiştik, 10 nisana verdi randevuyu, acaba diğer doktoruma da gidip bir baksam mı, bebişimin keyfi ve sağlığı nasıl diye? Aksi halde 5 hafta beklemiş olacağım, muhtemelen çatlarım. benim ilki 8. haftada ölmüştü, kürtajla alındı ya, o yüzden acaba aynı dönemdeyken buna da birşey olmuş mudur diye yiyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?