2009 Ekim Anneleri

amin canim yaa bende cok korkuyorum insallah atiyordur kalbi sagliklidir...Rabbim hepimize bebeklerini kucagina almayi nasip etsin...:Saruboceq::Saruboceq:

anammmmmmmm naptınız kızlarr.uyuyan yılanı uyandırdınızz.aklıma bi suru meyve getirdiniz:çok üzgünüm:
yaaaa agzım sulanıo yemin ederimmsenağlama

al bendende o kadar canım devamlı meyve yiyesim var yemek gördüğüm dakka mikser daha hızlı çalışıyo:CüvCüv:

meyveler daha hafif ve soğuk bu yüzden fazla bulandırmıyor benide yedikten sonra tekrar başlıyor ama en azından birşeyler yiyebiliyorum ben hiç kilo vermedim almışım nasıl oldu anlamadım

cashmir cim ben folik asidi bir seneden fazla oldu kullaniyordum zaten tedavide oldugum icin son zamanlarda midemi cok berbat yapti doktoruma danismadim cunku 2. randevuya gitmedik daha...ictigim an ilaci kusuyorum mahvediyor beni 10 gundur icmiyordum ama bugun yine ictim insallah ise giderken yollarda kusmam 3 aya kadar kullanilmasi gerektiginide biliyorum ama bikmistim artik bir senedir hergun ayni ilac ....

fundacim ben cok kustugum icin 10 gunde 3 kilo verdim dahada verirdim ama zorlayarak arkasindan hemen kusacagimi bile bile yiyorum ( yoksa bu gidisle 10 kilo veririm (

kizlar bu arada iki gorumcemde hicbir hamileliginde folik asit kullanmamis.....ama bebekleri saglikli...

haklısın canım cok buyuk tabletleri de maalesef. ben ucunu de gece yatmadan once iciyorum. doktorum yapabilecegimi soylemisti. sen de onu denesen en azından gun icinde mideni rahatsız etmemis olursun.

canım yaa ben düşündümkü toplanalım kaynaşalım biz nasıl arkadaş olduysak meleklerimizde ilerde arkadaş olsunlarrhani sadece nette arkada kalmayalım sonuçta birbirmize çok uzak yerlerde oturuyor olsakta genede aynı şehirdeyiz vee ben tam merkezde alsacakta oturuyorum bilmiyorum da bence ayarlayalım ve buluşalım canım kaydirigubbakcemile

[merhaba hamislerrr sizlere bi selam veriop kacayim dedim:)temizlikm yapioyorum sonrada hastaneye gidecegim

mehaycigim bende seninle ayni durumdayim bende 10 gundur folikasit kullanmiyorum hap midede durmuyorki yutuyorum 1saat sonra cikariyorum ayrica anlamadigim birsey var
folik asiti bebisimizde SPINABIFIDA hastaligi olmasin diye iciyoruz ve bu hastalik hamileligin ilk iki haftasinda olusan bir hastalik bu sebepten hamile kalamadan 3 ay once kullanmaya basladigin vakit etkili oluyor benim anlamadigim doktorlarin 1aylik hamileye folik asit yazip bunu 4.aya kadar kullan demeleri mantigini cozemedim!!!cunki hastalik olusduysa sen folik asit kullansanda fayda etmiyor tedavi etmiyor yani bugun doktora soracagim bunu ...benim kardesimde spinabifidali dogdu buyuzden ben de biraz risk var oyuzden oturdum gunlerce bunu arastirdim o sebepten bu konuda biraaz bilgim olustu yani .bakalim doktora soracagim ne diyecek...

fundacim ben cok kustugum icin 10 gunde 3 kilo verdim dahada verirdim ama zorlayarak arkasindan hemen kusacagimi bile bile yiyorum ( yoksa bu gidisle 10 kilo veririm (

doğru canım ben kusmadığım için veremiyorum galiba olsun en azından bebeğime yarasın eşime kalsa daha az yiyorum yemem gerekiyormuş ama ilk 3 ay bizim depolar bebeklerimize yetiyormuş inşallah daha sonra kiloyu hiç takmıyorum yeterki bebeğim sağlıklı olsun nasıl olsa veririz biz o kiloları:icecream:

yaa kızlar folik asit içemiyorsanız eğer size şöle diyim bol boll portakal tüketin doğal olarak portakalda var folik asit ondan endişelnmeyin portakal yiyin bebişlerimiz allahın izniyle sağlıklı olacak inş.

benimki biraz karısık aslında :)). hamilelikten önce başladım, 1 kutu bitirdim fakat kansızlık problemim vardı, tedavi biraz uzun sürdü ve bu arada bebek için beklemek zorundaydık. ben de bıraktım o arada. aradan 3-4 ay kadar gecti yeni kutuya başladım, derken hamile olduğumu öğrendim. planladığım gibi hamilelik öncesi kullanamadım anlayacağın. ama şimdi sektirmemeye çalışıyorum. demir hapımı bıraktırdı doktorum, zaten ilerleyen dönemde tekrar başlanacakmış.

aslında folik asit gıda yoluyla da vücuda alınabiliyor ve eğer anne bu açıdan sağlıklıysa kullanmamak sıkıntı yaratmıyor olabilir. sonuçta herşey allah' tan ama biz tedbirimizi alalım değil mi

haklısın canım hamilelikten en az 3 ay önceden başlamak lazım folik asitede nörol tüp 6.haftada kapanıyor bu arada hamile olduğunu farketmeyen bir sürü insan var ondan sonraki pek işe yaramıyor ama benim rahatsızlığımda olan insanlar hamilelik boyunca tüketecek hatta normal günde bile sürekli kullanması gerekiyor kaydirigubbakcemile2 yani benim işim biraz daha zor benim bırakma gibi bir şansım yok

haklısın canım cok buyuk tabletleri de maalesef. ben ucunu de gece yatmadan once iciyorum. doktorum yapabilecegimi soylemisti. sen de onu denesen en azından gun icinde mideni rahatsız etmemis olursun.

haklisin canim ama geceleride uyuyamiyorumki bulantidan sabah ise gidiyorum uyumam lazim ilaci alinca daha beter oluyor ne zaman icecegimi sasirmistim artik son donemde o yuzden ara verdim mahvolmustum....Yeniden basladim Allah yardimcim olsun (senağlama

gizemcigimmm:) sadece su icebiliyorum dun canim birsey cekti esim 2 saate gitti aldi geldi yedim 1/2 saat sonra hepsini cikardim bilmem anlatabiliyormuyum midem kaldirmiyor ..muz yiyebiliyorum birkac meyve daha yiyorum ama ..... devami malum bilmiyorum ne olacak dun tartildim 66 kilo ciktim 3gun once 66.5 dum.su anda tam 4 kilo vermis oldum .bugun tekrar kontrolum var sanirim hastaneye yatacagim yine..jhayirlisi artik yaa ...

canim sendemi icemiyorsun miden cok kotu degilmi seninde....dediklerinde cok haklisin ilk 1.5 ay cok onemliymis folik asit...
aman canim kusmada vermede zaten ben mahvoldum sen tadini cikar hamileliginin...
evet canim zaten bol bol portakal kavun karpuz yedim ilaci icmedigim donemde folik asidi onlardan aldim...insallah bisey olmaz bebislerimize..

icemedigim donemde dogal seylerden almaya calistim folik asidi canim karpuz kavun portakal ispanakda yedim...

offf kizlar hava böyle güzel oldukca canim daha cok istiyor dondurma meyve vs. en cokta ama en cokta can erigi. gecende rüyamda iki cuval gördüm valla. bi görseniz nasil mutluydum sevincten gözlerim dönmüstü eriklere nasil saldiracagimi sasirmistim. ama tabii rüyamda...............

nurefsan seni cok iyi anliyorum canim ben su bile icemiyorum hamilelikten once gunde 3_4 lt su icen ben simdi su icince onu bile cikariyorum sadece erik karpuz kavun yiyebiliyorum.....senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…