2009 Ekim Anneleri

evet hakikatten işiniz zor sizlerin. ben 6 aydır çalışmıyorum. bazen düşünüyorum bu tembellik üzerimdeyken nasıl işe gidebilirdim diye, ama belki de evde olmak tetikliyor, hamilelik de bahanesi olabilir D.
doktoruna danışırsın belki gerek gormez, daha da olmadı toz haline getir sutune, portakal suyuna karıstırırsın.

gizem ben narlıdere' de oturuyorum. doğumu burada yapıp yapamayacağım bile belli değil aslında D belki de karnım burnumda taşınırım (lojmandayız biz kuzum) . ama eşim de aslen karşıyakalı.

valla kızlar bolbol meyve yiyin başka da bişi demiyom size meyve çok önemli kussanız bile suyu hemen emildiği için sizde kalıyo vitaminihem gribe karşıfda korur

ya ben daynamıycam bugün gidicem öbür doktoruma, ultrasonun bir zararı yok zaten. bu merakla bekleyemem ben 10 nisana kadar, göreyim iyiyi de kötüyü de!

izmirli kızlar yokmu burda yaa sadece 2 kişimiyiz canım

vardır mutlaka, belki su an burada değillerdir. biz haftasonları en az bir gün alsancak' ta oluyoruz genellikle. seviyorum ben izmir' i tadını çıkartmaya çalışıyorum :). buluşalım bir gün .

ya ben daynamıycam bugün gidicem öbür doktoruma, ultrasonun bir zararı yok zaten. bu merakla bekleyemem ben 10 nisana kadar, göreyim iyiyi de kötüyü de!

bende dayanamiyorum yaa benimde randevum 6 nisanda merak ve endise icindeyim (

git gözük gel canım daaa bizide merakta bırakma tatlım :CüvCüv: hayırlı haberlerle inş.

elalimi merak ettim yaa nerde bu kiz gelmedimi hala????
neyse kizlar ben cikiyorum ise gidicem size iyi sohbetler....

felisimfelis bencede git en azından kendine stres yapmazsın rahatlarsın güzel haberler gel inşallah canım

mehaycığım sanada kolay gelsin iyi çalışmalar

slm kızlaaar nasılsınız bugün bakalım? ben de yeni geldim..gecmişi okudum..herkesin bebişine maasallah :))))

sabah kötüydüm ama şimdi biraz daha iiyim canım yaa:))) 2 gündür kasıklarım agrıyor sanki hep bi sancı var..yarın doktora gidecez insallah..soracam bakalım insallah normaldir..sizler nasılsınız?keyifler nasıl bakalım:)))

hoşgeldin tatlım nasılsın bugün

hoşbulduk canım :))) idare eder işte halsizim cok..bugün cok sinirlendim okulda cok bagırdım..kasıklarım daha bi agrımaya basladı sanki insallah bebeişim üzülmemiştir cok bagırdım sinirlendim diye((((

randevuyu 17.30a aldım, eşim de yetişir o saate, doktorumuz sadece 2 sokak ötede, bu yönden şanslıyım ama 150tl veriyoruz, neyse ki 2 gidişten birinde para alıyor. aman herşey feda olsun, değil mi yani kaydirigubbakcemile3

seldus hoşgeldin canım bağırmak kızmak yok artık daha dikkatli olmalıyız üzmeyelim bebişleri yerimseniben

seldus hoşgeldin canım bağırmak kızmak yok artık daha dikkatli olmalıyız üzmeyelim bebişleri yerimseniben

ah canım benim elimde olsa keske...bu halime de sinir oluyorum engl olamiyırum kendime sesim kısıldı artık bagırmaktan..yapmayayım diyorum sakin olayım görmeyeyim duymayayımkim ne yaparsa yapsın ama dayanamıyorum yaaa((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…