haklisin canim ama geceleride uyuyamiyorumki bulantidan sabah ise gidiyorum uyumam lazim ilaci alinca daha beter oluyor ne zaman icecegimi sasirmistim artik son donemde o yuzden ara verdim mahvolmustum....Yeniden basladim Allah yardimcim olsun(senağlama
izmirli kızlar yokmu burda yaa sadece 2 kişimiyiz canım
evet hakikatten işiniz zor sizlerin. ben 6 aydır çalışmıyorum. bazen düşünüyorum bu tembellik üzerimdeyken nasıl işe gidebilirdim diye, ama belki de evde olmak tetikliyor, hamilelik de bahanesi olabilirD.
doktoruna danışırsın belki gerek gormez, daha da olmadı toz haline getir sutune, portakal suyuna karıstırırsın.
saol canim....
gizem ben narlıdere' de oturuyorum. doğumu burada yapıp yapamayacağım bile belli değil aslındaD belki de karnım burnumda taşınırım (lojmandayız biz kuzum) . ama eşim de aslen karşıyakalı.
ya ben daynamıycam bugün gidicem öbür doktoruma, ultrasonun bir zararı yok zaten. bu merakla bekleyemem ben 10 nisana kadar, göreyim iyiyi de kötüyü de!
ya ben daynamıycam bugün gidicem öbür doktoruma, ultrasonun bir zararı yok zaten. bu merakla bekleyemem ben 10 nisana kadar, göreyim iyiyi de kötüyü de!
kizlar elalim doktora gidip geldimi bu sabah haberi olan varmi???
hoşgeldin tatlım nasılsın bugün
seldus hoşgeldin canım bağırmak kızmak yok artık daha dikkatli olmalıyız üzmeyelim bebişleri yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?