kızlar benim bugün göbeğimin içi geriliyor. Bu nedendir acaba bilen varmı?
Meraba taze anne adyaları ya benimki bugun 9 + 2 ama doktora göre geç yumurtlamışım yani 8 + 2 heralde bende ara ara kasığımın üstünde karnımda batma gibi ağrı oluyor uzun sürmüyo çok fazla da değil ama az da değil acısı sağdada oluyor soldada sizce normalmi sizdede oluyormu?
kızlar ben biraz yürüyüşe çıkıyorum bi bakınayım ne var ne yok bakalım dışarda hep evde hep evde olmaki demi
selduscum selam. senin meslek ogretmenlik galiba. benim ablamda ogretmen ve hamileykende calisiyordu. aynen senin gibi cok stresliydi. yani zor canim biliyorum ama kendi kendini sakinlestirmeye bak. yoksa bebisler doguncada huzursuz oluyorlar. anneden geciyor yani hamilelik doneminde yasadiklari. daha ilk bebislerimiz tadini cikaralim degil mi canim?
selam canim. doktorlar kesin kac haftalik oldugunu daha iyi biliyor tabi. benimde oluyor o sancilar. gunun herhangi bi saatinde. koltuktan kalkarken falan. normal yani. benimde iki tarafli bu arada. hic belli olmuyor hangi tarafta olacagi.
evet canım aynen öle..malesef cok da kötü bi lise de görev yapıyorum((((stresden sinirden bi türlü kurtulamıyorum..bebegime bişey olacak diye korkuyorum..insallah sakin bi bebek olur yaaaa:)))))
anladim canim. liseyle ugrasmak daha zor tabi. neyse zaten izine ayrilacaksin degilmi 8. ayda falan? sunun surasinda 6 aycik kalmis. a.s sabir canim. dogumdan sonra ne kadar izin veriyorlar? ablam subatta dogum yapmisti. bir daha oteki ogretim yilinda basladi. eylul gibi.
hazirana kadar calısacam yani bu dönemi bitirecem insallah canım..seneye ben calısmamayı düsünüyorum..evdeyim yani bebişimi kendim büyütmek istiyorum insallah hayırlısıyla:))))
hazirana kadar calısacam yani bu dönemi bitirecem insallah canım..seneye ben calısmamayı düsünüyorum..evdeyim yani bebişimi kendim büyütmek istiyorum insallah hayırlısıyla:))))
bende çalışmayı dünümüyorum en az 2 yaşına kadar allah kısmet ederse ben büyüteceğim bebeğimi ondan sonra çalışmayı düşünüyorum bakalım zaman ne göstereceka.s.
arkadaşlar bu haftalık ve günlük resmini nasıl yapıyorsunuz, bende istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?