2009 Ekim Anneleri

kızlar ben biraz yürüyüşe çıkıyorum bi bakınayım ne var ne yok bakalım dışarda hep evde hep evde olmaki demi

selam kizlar.

samyeli canim o gerilme bende de var. ozellikle gece yatarken. bebisler buyuyor plesenta genislemesi lazim kendilerine yer aciyorlar gobislerimizde. cok normal bence.

evet benim de aynen öle oluyor...ama eskiden sol taraf sancırsa kızın sağ taraf sancırsa oglun olacak ederlermiş:)))) ama bilimsel acıklamasını bilmiyorum yarın soracam işte doktora..

Meraba taze anne adyaları ya benimki bugun 9 + 2 ama doktora göre geç yumurtlamışım yani 8 + 2 heralde bende ara ara kasığımın üstünde karnımda batma gibi ağrı oluyor uzun sürmüyo çok fazla da değil ama az da değil acısı sağdada oluyor soldada sizce normalmi sizdede oluyormu?

selduscum selam. senin meslek ogretmenlik galiba. benim ablamda ogretmen ve hamileykende calisiyordu. aynen senin gibi cok stresliydi. yani zor canim biliyorum ama kendi kendini sakinlestirmeye bak. yoksa bebisler doguncada huzursuz oluyorlar. anneden geciyor yani hamilelik doneminde yasadiklari. daha ilk bebislerimiz tadini cikaralim degil mi canim?

selam canim. doktorlar kesin kac haftalik oldugunu daha iyi biliyor tabi. benimde oluyor o sancilar. gunun herhangi bi saatinde. koltuktan kalkarken falan. normal yani. benimde iki tarafli bu arada. hic belli olmuyor hangi tarafta olacagi.

evet canım aynen öle..malesef cok da kötü bi lise de görev yapıyorum((((stresden sinirden bi türlü kurtulamıyorum..bebegime bişey olacak diye korkuyorum..insallah sakin bi bebek olur yaaaa:)))))

selam canim. doktorlar kesin kac haftalik oldugunu daha iyi biliyor tabi. benimde oluyor o sancilar. gunun herhangi bi saatinde. koltuktan kalkarken falan. normal yani. benimde iki tarafli bu arada. hic belli olmuyor hangi tarafta olacagi.

benim de zaman zaman şiddetli zaman zaman hafif şekilde kasık sancılarım oluyor. gerilme hissetmedim henüz. haftam daha erken olduğundan belki de. rahmin büyümesinin sebep olduğunu biliyorum bu sancılara, normal yani. aklımızı kurcalayan herşeyi doktora sormaktan çekinmemeliyiz, sonuçta işlerinin bir parçası bu, rahat olun..

evet canım aynen öle..malesef cok da kötü bi lise de görev yapıyorum((((stresden sinirden bi türlü kurtulamıyorum..bebegime bişey olacak diye korkuyorum..insallah sakin bi bebek olur yaaaa:)))))

anladim canim. liseyle ugrasmak daha zor tabi. neyse zaten izine ayrilacaksin degilmi 8. ayda falan? sunun surasinda 6 aycik kalmis. a.s sabir canim. dogumdan sonra ne kadar izin veriyorlar? ablam subatta dogum yapmisti. bir daha oteki ogretim yilinda basladi. eylul gibi.

benimde olmuştu o batma, normal dediler ama. benimde cumartesi randevum var saat 10 da. hayırlısı ile bi bebeğimin sağlıklı olduğunu görsem.
çok merak ediyorum. 10+2 olduk bizde.

izmirden olan üyeler eğer girerse bana özelden mesaj atsınlar hadi hepiniz öpürum 4 kere ikisi meleklerin :)))))

hazirana kadar calısacam yani bu dönemi bitirecem insallah canım..seneye ben calısmamayı düsünüyorum..evdeyim yani bebişimi kendim büyütmek istiyorum insallah hayırlısıyla:))))

hazirana kadar calısacam yani bu dönemi bitirecem insallah canım..seneye ben calısmamayı düsünüyorum..evdeyim yani bebişimi kendim büyütmek istiyorum insallah hayırlısıyla:))))

oh o zaman daha iyi olur canim. 1 yasina kadar buyutursun bebisini. ben suan calismiyorum ama insallah bebis 2-3 yasina geldiginde calismaya basliycam yine. Evde oturmakla olmuyor. hergun ayni seyler.

bende çalışmayı dünümüyorum en az 2 yaşına kadar allah kısmet ederse ben büyüteceğim bebeğimi ondan sonra çalışmayı düşünüyorum bakalım zaman ne göstereceka.s.

bende çalışmayı dünümüyorum en az 2 yaşına kadar allah kısmet ederse ben büyüteceğim bebeğimi ondan sonra çalışmayı düşünüyorum bakalım zaman ne göstereceka.s.

evet canım bence en güzeli bu...ilk bebişlerimiz tadını cıkaralım sevgimizden sütümüzden mahrum etmeyelim onları demi:))))) benim arkadasım 2008 ekim annesi..o calısmaya basladı bebegi işten gelince küsüyormus bakmıyormus suratına ogluuum diye sesleniyormus seviyormus hiç yüz vermiyormus..sonra sonra gülmeye baslıyormus..cok küçük de olsalar herseyi anlıyorlar..insallah saglıcakla dogarlar da bizde 1 , 2 sene onlara calısırız:))))

arkadaşlar bu haftalık ve günlük resmini nasıl yapıyorsunuz, bende istiyorum.

samyeli tickerclup diye bi siteden yaptım ben ayrıca baska siteler de var lilypie diye baska bi siteden de yapabilirsin..eger istersen SAT tarihini ve muhtemel dogum tarihini yaz ben san yapayım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…