2009 Ekim Anneleri

samyeli tickerclup diye bi siteden yaptım ben ayrıca baska siteler de var lilypie diye baska bi siteden de yapabilirsin..eger istersen SAT tarihini ve muhtemel dogum tarihini yaz ben san yapayım:))))

Yaparsan çok teş.ederim canım. 28 aralık SAT tarihi, muhtemel doğum tarihi 4 ekim.

Çok teşekkür ederim canım.

arkadaşlar bu haftalık ve günlük resmini nasıl yapıyorsunuz, bende istiyorum.

internette ''pregnancy ticker'' olarak ararsan pek çok farklı sitede bulabilirsin. ya da diğer arkdaşların cetvellerinin kenarında yazıyor site isimleri , o siteleri de aratabilirsin, birazcık ingilizce biliyor olman yeterli olacaktır. girdiğinde yönergeleri takip et canım. benimki de bir görünüp bir kayboluyor

slm kızlar nasılsınız? geçen haftadan beri giremiyordum. bulantılar beni mahvetti. sizde durumlar nasıl? bugün 8+3 olduk. daha ne kadar devam edcek

11. haftadansonra hafifliyormus canım insallah bizimki de öle olur..gerçi benimki şimdiden hafifledi biraz..eskisi kadar cok bulanmıyor şükür..

hazanyagmuru hosgeldin. hamileligimden beri hic dogru dürüst bulanti yasamadim. arada geliyor cikariyorum sonra bitiyo hemen dahada ugramiyo yani böyle günde bikere bi bögürüyom. baska hic biseyim yok

ne güsel kıslar bebişlere bakacaksınız :)

ben en fazla 9 aya kadar bakabilicem sanırım 8.ayda izne ayrılmayı düşünüyorum çalışabildigim kadar çalışcam o zaman dogum sonrası ücretli iznim 3 ay olacak 6 ayda ücretsiz almayı düşünüyorum inşallah yani ozaman 9.aylık bebişimi bırakıp işe gitmek zorundayım.((

sigortanın bu dezavantajı var dimi.sanırım bizde ucretsiz izin 1 yıl kaydirigubbakcemile2

bende calismicam. allah nasip edersee dogumdan sonra 3 aymi ne zaten izin var. ondan sonrada 1bucuk sene felan maasimin yüzde 80 ni aliyorum. sonra calisacakmiyim bilmiyorum ama bebegimi birakmak istemiyorum acikcasi :1no2:

canım baktım ama ingilizce ya ben beceremedim. yardım eder misin bana? Yada sen yapabilir misin? ama tabii müsaitsen.

SAMYELİ canım ben bi tane yaptım amabeğenirmisin bilmem? şimdi bu yzdıgım linki kişisel bilgilerin bölümünde hani şu özelliklerini falan yazdıgın yerde kilo takip diye bi yer var oraya kopyala yapıstı ok..bi yap bakalım olacak mı?

http://www.tickerclub.com/cache/ebbcd247ba.png[/img][/url]

bizim yasalar hamileyi anneyi hiç korumuyoki ya hayret bişe yani dogumdan önce 2 dogumdan sonra 2 ay izin verio sadece son 1 aya kadar çalışabilirsen dogumdan sonra 3 ay 3 aylık bebegi bırakıp işe nasıl gider insan ne vicdansızlık ya klava: ee sonra mecburen 6 ay yasal ama ücretsiz iznini kullanıosun ama maaşsız e tabi bide şirket ücretsiz izne çıkarsan geri seni işe almam yerine elemen alırım da diebilir sonra ne olacagın muamma bu memleket ne biçim ya anlamıyorum ki

bende calismicam. allah nasip edersee dogumdan sonra 3 aymi ne zaten izin var. ondan sonrada 1bucuk sene felan maasimin yüzde 80 ni aliyorum. sonra calisacakmiyim bilmiyorum ama bebegimi birakmak istemiyorum acikcasi :1no2:

nasıl 1,5 sene maaşın % 80 ni ni alıyorsun? sen ssk lımısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…