2009 Ekim Anneleri

işsizlik maaşını şirketin seni çıkartırsa almıomusun fatoşcum burda öle yani şirket çıkartmazsa ne olacak

kesinlikle dogru söylüyorsun canım yaaa((( hersey gibi bu durumda malesef düzensiz bu memlekette..adam akıllı izin yok olursa da ücretsiz veriyor..bicok ülkede dogum yapan anneye ayrı cocuga ayrı maas veriyorlar biz de ise oooooooooooooo:bbo::bbo::bbo:

valla ya çok sinirleniyorum kızlar çok zoruma gidiyor sırf bu yüzden 4 sene çocuk düşünmedik baktık olacagı yok artık istedik ama şimdi bebegimi bırakıp gidecegimi düşününce çok üzülüyorum 2 kişi çalışmadan gecinmek o kadar zorki(

samyeli yapıstırdın mı linki ???? hadi yap da bi bakalım olcakmı

işsizlik maaşını şirketin seni çıkartırsa almıomusun fatoşcum burda öle yani şirket çıkartmazsa ne olacak

tam olarak bende bilmiyorum. tamamen arastirmadim daha. ama bildigim devlet hamile kadinlari baska koruyor. mesela isden atilmalari yasak. is veren iscisini atamaz. sanirim onun icin baska bi kanun var tatlim. ama müdür bana dediki eger öyle bisey olursa anlasmali ayrilirsin dedi. ama anlamadigim anlasmali ayrilirsak yani o cikarsa beni,eee devet hamile kadini isden cikaramazsin diyor? bilmiyorum evraklari bekliyorum arkadas hazirlamis sagolsun. burda cok deger veriyorlar. cocuk parasi gelecek her ay 280 lirami ne olmasi lazim. devlet sana is ariyor. daha cok seyler varda benim haberim yok suan. ama burda mesela 6 ay calisan isden cikinca 1 sene issizlik maasi aliyor.

cok dogru söylüyorsun canım..iki kişi calısmadan hiç birseyin sahibi olunmuyor malesef((
ama calısırsak da yine bebeklerimizin gelecegi için calısacaz napalım hep dendiği gibi ekmek aslanın agzında:)))))

Anladim canim. Bende aynen oyle yapiyorum. gunun yarisi yatmakla geciyor. kendi kendimize cozumler bulacagiz artik. kimisinin 9 ay suruyormus evet insallah biz oyle olmayiz. :1hug:

oooohhh ne güzel günün yarısı yatmakla geçiyor biz çalışanlar napalım peki:=) bulantılarım berbat yorgunluk hissi allahım ne zaman geçecek bunlar yaaa...

anladım canım

işsizlik maaşı bizdede var ama işte dedigim gibi şirket seni işten çıkartırsa var ama şirketler senin çıkmanı bekliyor genelde tazminat vermemek için

merhaba kızlar nasılsın baklaım...nurefsan dün melekseslerı.comda bebeğin kalbını duyan bır cıhazın sıtesını yazmıs ben gırdım.. ılgılenen bakan oldumu hiç.. bebişe zararı olurmu ki?

ha bide söyle bisey var. benim yasadigim yer tam olarak isvicre degil. Liechtenstein diye kücük bir ülke. Burda kral var :)). dogumdan sonra 2'100 lira hediye veriyorlar ve dedigim gibi her ay cocuk parasi. simdi yeni bir kanun gelecek ama bu sene girmedi daha seneye girecek bu kanun sanirim, ayriyettende cocuk bakim parasi cikacakmis 600 lira. kralin dogum günü 15 agustosda. 15 agustoda burda dogan bir bebek olursa ona 20'000 hediye veriyorlarmis. biraz SIKINSAMDA agustodami dogursam ne :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hahahah ay fatoş alemsin erken dogummu yapacan kısss:))

tabi orası küçük yer nüfüsda az oldugu için devlet genç nüfuz artısın die yardım yapıo ya bizim ülke almış başını gidiyor doguran dogurana valla para vericez deseler millet çatır çatır dogurur ahahahah o yüzden en azından çalışan insanlara bi kolaylık saglasınlar oda yeter valla

Kızlar ben geldimmmm sağlık ocağına gittim ve kayıt oldum bebişim ve beni takip ediceklermişşş hadi bakalımmmm sizin gitme imkanınız varsa gidinn kızlarr

oohhh maasallah sizin bebekler harbien kısmetiyle birlikte geliyor desene:))))) burda nerdeeee öle seyler baksana anlatıyoruz ya en fazla 3 ay izin veriyorlar..daha sonra da calısmazsan ya ac kalıyorsun:))))ya da calısıyorsun bebeğin senden mahrum kalıyor((((

esmacım saat kaçla kaç arası açık bu saglık ocakları ?? nası takip ediolar düzenli kontrolemi gidiosun nasıl yani bende istanbuldayım

fatoş o zaman erken doğum yapman lazım şaka bir yana bende doğuma 3 hafta kala ayrılacağım izne doğumdan sonra 13 hafta kalıyor duruma göre 6 ay ücretsiz izin alacağım olmadı anlaşmalı çıktımı alacağım 10 ay işsizlik maaşı alırım yada kendi bilir ben çalışırım tüm haklarımı kulllandırmak zorunda oda işine gelmez bu arada bir eleman bulur onuda çıkarmayı göze alamaz bizimki biraz terstirde ben böyle düşünüyorum tazminat falan istemiyorum zaten vermez vermemek için elinden geleni yapar yani kalan 1 yılıda eşim bakar bebeğimiz için değer ondan sonrada ben çalışırım tabi bunlar sadece düşünce zaman ne gösterir bilinmez ama bebeğimi bırakma istemiyorum 2 yaşından sonra kim olsa bakar

merhaba nisasum, ben o aleti dun akşam hepsiburada.com' da gördüm. inceledim biraz, kullananların yorumlarını okudum. bebeğe zararı yokmuş söylendiğine göre. ama kimileri ''mutlaka alın, harika birşey'' diyor kimileri ''hiçbirşey duyulmuyor uğultudan başka paranıza yazık sakın ha almayın'' diyor..

saglık ocagına kayıt olmak için daha erken degılmı 5.ayda falan baslamıyormu? bu arad a zonce yazdıgım konuya kıms eyorum yapmadı yaaaaaaaa:((( bebeişin kal dinleme cıhazıyla ılgılı ne düşünüyorsunuz

bende öyle düşünüyorum aslında fundacım 6 ay ücretsimi alınca belki yerime eleman alır sonra ben geri gelince beni almaz çıkartır en azından tazminat ve işsizlik alırım die düşünüyorum ama belkide yerime aldıgı elemanı çıkatır sen çalışda diebilir herşey muamma ya off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…