bizim yasalar hamileyi anneyi hiç korumuyoki ya hayret bişe yani dogumdan önce 2 dogumdan sonra 2 ay izin verio sadece son 1 aya kadar çalışabilirsen dogumdan sonra 3 ay 3 aylık bebegi bırakıp işe nasıl gider insan ne vicdansızlık yaklava: ee sonra mecburen 6 ay yasal ama ücretsiz iznini kullanıosun ama maaşsız e tabi bide şirket ücretsiz izne çıkarsan geri seni işe almam yerine elemen alırım da diebilir sonra ne olacagın muamma bu memleket ne biçim ya anlamıyorum ki
işsizlik maaşını şirketin seni çıkartırsa almıomusun fatoşcum burda öle yani şirket çıkartmazsa ne olacak
valla ya çok sinirleniyorum kızlar çok zoruma gidiyor sırf bu yüzden 4 sene çocuk düşünmedik baktık olacagı yok artık istedik ama şimdi bebegimi bırakıp gidecegimi düşününce çok üzülüyorum 2 kişi çalışmadan gecinmek o kadar zorki(
Anladim canim. Bende aynen oyle yapiyorum. gunun yarisi yatmakla geciyor. kendi kendimize cozumler bulacagiz artik. kimisinin 9 ay suruyormus evet insallah biz oyle olmayiz. :1hug:
ha bide söyle bisey var. benim yasadigim yer tam olarak isvicre degil. Liechtenstein diye kücük bir ülke. Burda kral var :)). dogumdan sonra 2'100 lira hediye veriyorlar ve dedigim gibi her ay cocuk parasi. simdi yeni bir kanun gelecek ama bu sene girmedi daha seneye girecek bu kanun sanirim, ayriyettende cocuk bakim parasi cikacakmis 600 lira. kralin dogum günü 15 agustosda. 15 agustoda burda dogan bir bebek olursa ona 20'000 hediye veriyorlarmis. biraz SIKINSAMDA agustodami dogursam ne :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
merhaba kızlar nasılsın baklaım...nurefsan dün melekseslerı.comda bebeğin kalbını duyan bır cıhazın sıtesını yazmıs ben gırdım.. ılgılenen bakan oldumu hiç.. bebişe zararı olurmu ki?
samyeli yapıstırdın mı linki ???? hadi yap da bi bakalım olcakmı
canım link nerde
göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?