merhaba nisasum, ben o aleti dun akşam hepsiburada.com' da gördüm. inceledim biraz, kullananların yorumlarını okudum. bebeğe zararı yokmuş söylendiğine göre. ama kimileri ''mutlaka alın, harika birşey'' diyor kimileri ''hiçbirşey duyulmuyor uğultudan başka paranıza yazık sakın ha almayın'' diyor..
saglık ocagına kayıt olmak için daha erken degılmı 5.ayda falan baslamıyormu? bu arad a zonce yazdıgım konuya kıms eyorum yapmadı yaaaaaaaa:((( bebeişin kal dinleme cıhazıyla ılgılı ne düşünüyorsunuz
bende öyle düşünüyorum aslında fundacım 6 ay ücretsimi alınca belki yerime eleman alır sonra ben geri gelince beni almaz çıkartır en azından tazminat ve işsizlik alırım die düşünüyorum ama belkide yerime aldıgı elemanı çıkatır sen çalışda diebilir herşey muamma ya off
fatoş o zaman erken doğum yapman lazım şaka bir yana bende doğuma 3 hafta kala ayrılacağım izne doğumdan sonra 13 hafta kalıyor duruma göre 6 ay ücretsiz izin alacağım olmadı anlaşmalı çıktımı alacağım 10 ay işsizlik maaşı alırım yada kendi bilir ben çalışırım tüm haklarımı kulllandırmak zorunda oda işine gelmez bu arada bir eleman bulur onuda çıkarmayı göze alamaz bizimki biraz terstirde ben böyle düşünüyorum tazminat falan istemiyorum zaten vermez vermemek için elinden geleni yapar yani kalan 1 yılıda eşim bakar bebeğimiz için değer ondan sonrada ben çalışırım tabi bunlar sadece düşünce zaman ne gösterir bilinmez ama bebeğimi bırakma istemiyorum 2 yaşından sonra kim olsa bakar
esmacım saat kaçla kaç arası açık bu saglık ocakları ?? nası takip ediolar düzenli kontrolemi gidiosun nasıl yani bende istanbuldayım
selduş olduuu yupppiii,, harikasın yaa, teş.ederim çok güzel olduuuu....
handancım hemen yazamıyorum cnm kusura bakma arada işlerden kaçamak okuyabiliyorum 1 ay sonra gel dedi bidee bende dedimki hani bunun amacı ne sonuçda herkez doktora gidiyor. bunlar zaten doktorlrımız takip edip istemezlermi dedim. oda herkez düzenli kontrollere gidemiyo yada imkanı olmayan insanlar yada doktor net ilgili davranmıyolar bizde o amaçla kontrol ediyoruz dedi.
anladım esmacım teşekkür ederim ama çalışıyorum sabah kaçta açılıo acaba :S imkanlardan faydalanamıoz ki
ben geldim kızlarr ayy yürümek ii hoşta insan yoruluyo be yaww
hoşgeldim gizemcim nasılsın
benr dergi ve kıtap aldım bıkac tane canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?