2009 Ekim Anneleri

casmir tesekkur ederim canım bende arastırıyorum.kaydirigubbakcemile5

canım benim hiç bi bilgim yok o cihazla ilgili..nasıl bişeymiş ki o dur bi de ben bakayım bari:)))))

esma canım nie cvp vermiosun ( şu saglık ocagı olayını anlatırmısın bende istanbuldayım saat kaçla kaç arası açık naıl takip ediolar düzenli kontrolemi gidiosun herşeyi anlat canım

ozaman bizde göze göz dişe diş yaparız bıktırırız kendimizden çocuk sahibi olmak kolaymı bir sürü sorunu var dişi ateşi aşısı doktoru şunu bunu süt izni vermek zorunda kendi bilir benim tazminatta gözüm yok zatende vereceğini düşünmüyorum birde akraba hiç sorma bizimki akraba işi anlıycan

çalışanlar için bebek beklemek de büyütmek de zor hakikatten kızlar. ama özel sektör daha bir zor. biz izmir' e taşınalı 6 ay oldu ve sırf bebek için iş arayışına girmedim. halbuki daha önce çalışıyordum. ben de bebeğim biraz büyüdükten sonra tekrar çalışma hayatına dönmeyi düşünüyorum. evde, nereye kadar? özel sektörde 2 yıl ara verdiniz mi, kariyerinizi ciddi anlamda sekteye uğratıyor bence bu . yaş da önemli bir faktör tabii. keşke hepimiz gönlümüzce çocuklarımızla birlikte olabilsek, en azından 3 yaşa kadar anneyle vakit geçirmeli çocuk..

esmacım saat kaçla kaç arası açık bu saglık ocakları ?? nası takip ediolar düzenli kontrolemi gidiosun nasıl yani bende istanbuldayım

cnm saat 5e kadar açıklar gittim kayıt aldıılar bütün bilgileri alıyolar işte kaç haftalık olduğunu hangi vitamin ilaçlarını kullandığın falan. şeker kan sayımı giibi tahlilleri ordan yapabiliyomuşuz bide 4. aydan sonra aşı varmış. doktorun istediği tahlilleri yaptıkdan sonra getirin bakalım dedi. eksik bişey görürsek bizde burda yaparız dedi..

handancım hemen yazamıyorum cnm kusura bakma arada işlerden kaçamak okuyabiliyorum 1 ay sonra gel dedi bidee bende dedimki hani bunun amacı ne sonuçda herkez doktora gidiyor. bunlar zaten doktorlrımız takip edip istemezlermi dedim. oda herkez düzenli kontrollere gidemiyo yada imkanı olmayan insanlar yada doktor net ilgili davranmıyolar bizde o amaçla kontrol ediyoruz dedi.

anladım esmacım teşekkür ederim ama çalışıyorum sabah kaçta açılıo acaba :S imkanlardan faydalanamıoz ki

canım aşıdan bahsetmişsin ne aşısı bu hangi aylarda vurulacakmışız

hoşgeldim gizemcim nasılsın

iyiyim teşekk
r ederim canım nasıl olsun işte bebiş büyütüyoz biraz bel ağrım var yürüyüş yaptımmı daha da artıyorrr y<n gelip yatmak gerek ama ölede olmuyo işte :CüvCüv: sen nasılsın şekerim

benr dergi ve kıtap aldım bıkac tane canım

ben de mother&baby aldım hafta sonu. ilk 6 sayısı 7 liraydı. çok da beğendim ona devam etmeyi düşünüyorum. senin aldıkların nasıllar, tavsiye eder misin?

hoşgeldin gizem'ciğim, ben de çabuk yorulmaya başladım vallahi. yürümeyi çok severim halbuki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…