2009 Ekim Anneleri

gizemcim bel agrısı yorgunluktan oluyor .. ben bıraz fazla yürüsem agrır belım yatrsam hıc agrımaz

bizde iyiyiz cnm aynı tembellik bizdede var şimdiden 2 kilo aldımmm sürekli uyku halindeyim... tahlillerin var perşembe devlet hastanesine gidip onları yaptırıcamm.. bide doktor değişikliği yapıcazzz bu ayın sonunda başka doktora randevu aldım bakalım artık...

sağlığımız el verdiği müddetçe yürümek lazım kızlar. dua edelim de yatarak beklemek zorunda kalmayalım.. ama tabii malum 3 ayımız dolsun, bu yürüyüşleri düzenli hale getirmekte fayda var.

casmir ntv yayınıolan anne karnınd a9 ay aldım.fena diil..dr.glade b.curtis adlı yazarın hafta hafta hamıllelık kıtabını aldım budaha guzel.. cdde aldım.ama suan annemde kaldı cd ısmını hatırlamıyorum.

Kızlaaaarrrr benim resimlerimi gördünüz müü? ben herkesi çok merak ediyorum herkes bari 1 tane resim koysa avatarına falan bakın ben bugün eldeki az imkanlarla işyerinden ekledimkaydirigubbakcemile3

ben de ''bebeğinizi beklerken'' isimli bir kitabı inceledim hafta sonu . bu serinin 2 kitabı daha var. acele etmeyeyim dedim ama onu alacağım sanırım. yazarını bilmiyorum, alıp inceleyeyim o zaman da memnun kalırsam sizlere de tavsiye ederim. cd aklıma gelmemişti bak, bir bakayım ona da

valla kızlar ben diyom size birer resimle deolsa tanışalım yahuuu şöle

yaww bu bel ağrısı illet bişi ama napalım meleklerimzi için katlanacağız

Kızlaaaarrrr benim resimlerimi gördünüz müü? ben herkesi çok merak ediyorum herkes bari 1 tane resim koysa avatarına falan bakın ben bugün eldeki az imkanlarla işyerinden ekledimkaydirigubbakcemile3

baktım canım, mutluluklar :).. ben de ekliyorum birkaç fotoğraf kızlar..

cashmir nerde oturuyon kuzum hemşerim benim

narlıdere' de oturuyorum canım, eşim karşıyakalı ben trakyalıyım :)). 6 aydr izmir' deyiz biz..hamileliği geçirmek için harika bir yer narlıdere, biliyorsun yemyeşil.. beklerim her zaman :))

bu arada ben fotoğraf ekleyemedim, deminden beri uğraşıyorum hata veriyor sürekli..????

canıkm evet harika bi yerde oturuyorsun bende alsancakta fuar kenarın da oturuyorum "bebeklerimiz şanslı olcak canım ayarlıcam bi gün bakalım benii tahminim izmirden 4 kişiyiz toplanırız önce dışarda toplanır tanışırız sonrada teker teker ev gezmesi yaparız kokoşuz ya o bakımdan kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…