2009 Ekim Anneleri

tabii canım yaa, memnun olurum ben de, diğerleri nerelerde oturuyor acaba?

hoşgeldin tatlışşş

cannım 1 tanesi karşıyakadada diğer üye annemizi bilmiyom ortada ben varım herhal bende buluşuruk gelmek gitmek rahat olsun dimiii ayy ne heyecanlıyım bi bilseniz hamileliğimizi beraber geçircez bebişlerimizi beraber büyütcez ayy süper yaaa:=)))(başka varsa sçlesin benim bildiğim bunlar )

ıZMıR ANNELERı
GıZEM1986
CASHMıR
DEMRECAN
OLıVE GREEN

Son düzenleme:
selam kızlaarr...dün gece mesajı yazıp çıktım,gözün aydın diyen arkadaşlar çok mersii:)) bi de ilkaycım sormuşsun kaç haftalık oolduğumu,10+5im canım..ikili testimi 2 hafta sonra yaptırıcam..

selam kizlar. gizemcim merhaba canim. iyidir iste ne olsun. erken kalktim bugun. ev isi falan. simdide arkadasi bekliyorum. gelsinde biraz alisveris merkezine gidelim dedik. malum burda daha saat 1:00 oglen :)) Bebek kiyafetleri falan bakayim ama almam daha. bi fikir olsun yani. sen neler yaptin?

nisasum benim bulantim cok asiri degildi ama su agzimdaki garip tat hala devam. o da aynen mide bulantisi gibi birsey.

aalaracim insallah gecer kisa zamanda bulantilarin. uyku hep var bendede ama kendimi uyutmuyorum masus yoksa geceleri uyku tutmuyor.

negüzel sohbetler edilmiş resimler ekleniyor iyiyce tanışıp kaynaşacağız inş. bende avatarıma ekledim

Son düzenleme:
alaraa canım hoşgeldin tatlım o m,kserler bi bozulsada artıkın rahatlasak albendende o kadar tatlım mide bulantısı çook fena bişi uyku zaten hiç sorma galiba çalışmıyorum ben ondn bu kadar böle uykum var diyom yapacak bişi yokya o bakımdan:))

benım uykumd acok düzensız canım... agzımdakı tad gecmıyor benımd eama bulnatı azaldı gıbı korktum bende

:CüvCüv:

bende valla şekercim kalktım sabah işte toparlan et sonra yürüyüşe çıktım yoruldum belimi ağrıttım geldim eve :))) bizde akşam oldu valla akşam yemeği yicez birazdan eşim gelsin aaaaaaaa sizde saat daha 1 ne hoş bende gelcem alışverişe bekle benide kaydirigubbakcemile3

insallah gecer cnım ya sabır 1 ayın kaldı gececek dıyorum ama hergun aynısenağlama.gecen hafta hıc uyuyamıyordum bu haftada sureklı uyumak gelıyo ıcımden hadı hayırlısıgunduz uyumamakla cok ıı yapıyosun cnım valla bravo ama ben dayanamıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pembeinci selam canim. cok yakismissiniz masallah. gercekten guzel kaynastik kizlar ya degil mi? severim boyle dostluklari :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…