canıkm evet harika bi yerde oturuyorsun bende alsancakta fuar kenarın da oturuyorum "bebeklerimiz şanslı olcak canım ayarlıcam bi gün bakalım benii tahminim izmirden 4 kişiyiz toplanırız önce dışarda toplanır tanışırız sonrada teker teker ev gezmesi yaparız kokoşuz ya o bakımdan kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
hosgeldin papatyam. nasilsin iyimisin?
hoşgeldin tatlışşş
cannım 1 tanesi karşıyakadada diğer üye annemizi bilmiyom ortada ben varım herhal bende buluşuruk gelmek gitmek rahat olsun dimiii ayy ne heyecanlıyım bi bilseniz hamileliğimizi beraber geçircez bebişlerimizi beraber büyütcez ayy süper yaaa:=)))(başka varsa sçlesin benim bildiğim bunlar )
inşallah canım, neşeli günler bizleri bekliyor. haberleşelim..
ben çıkıyorum kızlar, hepinize iyi akşamlar..
selam kizlar. gizemcim merhaba canim. iyidir iste ne olsun. erken kalktim bugun. ev isi falan. simdide arkadasi bekliyorum. gelsinde biraz alisveris merkezine gidelim dedik. malum burda daha saat 1:00 oglen :)) Bebek kiyafetleri falan bakayim ama almam daha. bi fikir olsun yani. sen neler yaptin?
nisasum benim bulantim cok asiri degildi ama su agzimdaki garip tat hala devam. o da aynen mide bulantisi gibi birsey.
aalaracim insallah gecer kisa zamanda bulantilarin. uyku hep var bendede ama kendimi uyutmuyorum masus yoksa geceleri uyku tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?