2009 Ekim Anneleri

gizem cım maaşallah hızına yetısemyoruz belım agrıyor dıyorsun gerıd ekalmıyrosun en ıyısını yapıyorsun canım ..ben cesaret edemıyorum okadar gezmeye... hele cafeye retorana hiç gıdemıyorum canım ..sen gıdıyorsan tadını cıkar ye

nisasum hic korkma canim. hormonlarin seviyesi degistikce bizdeki belirtilerde degisecek. anormal bisey olsa anlariz zaten kendimizde.

gizemcim bel agrisi bendede oluyor ne zaman yorsam kendimi. hemen dinlenmeye calisiyorum. hadi gel vallaha beraber gezelim :))) sende benim gibi gezmeyi seviyorsun izmirliyiz iste napalim :)))

aalaracim vucut duzenimiz resmen bozuldu. ben 1 ay falan diye saymiyorum. hepsini katiyorum 7 aycik 6 aycik kaldi diyorum :)))

hosbulduk cnımkaydirigubbakcemile5allahtan bende calısmıyorum cnımda evde yatıp yuvarlanabılıyorum:CüvCüv::CüvCüv:burda da cok sıkılıyorum izmir i coooook özluyorumsenağlamabenim yerime gez canım ya cok özledim izmir i ooooff ofmirmirmirmir

bende kordona gidiyom kızlar millet içerde otururken kafeteryada ben dışarda bahçede oturuyom çünkü içerler kokuyo ben evde ilk öğrendiğim zaman oturdum vee sonra kendi kendime dedimki yani mercimek kadar şeye yenilkmmi düşücem ben oda benim gibi gezmeyi svsin dedim kendi kendime vee sonuç hiç bişi yapmasam hergün 1 saat yürüyüşe çıkıyorum...

rockwell gercekten en iiyisini yapıyosun en guzelı geri sayım yapmakkaydirigubbakcemile5 gorusmek uzere cnım kendıne ve bebişine ii bak

Slm kızlarrr

Bugün giremedimm gezdimmm azcık evden dışarı çıkayımda değişiklil olsun dedimm..Kendime hamile pantolonu aldıımmmçünkü hiç bir pantalonum olmuyor artıkk..

Ya kızlar şu yiyeceklerden bahsetmekten vazgeçseniz rica ediyorumm bir erik çıkardınız günlerdir artık rüyalarıma giriyor burda bulamadık annemler ankarayı talan etti yokk gerçekten böle konuşunca insanın canı çekiyoo sonra bulamıyınca içinde kalıyo inanınn sadece küçük bir rica ..

Bu arada tek eskişehirde olan ben değilmişim samyeli26 da varmış ne güzelll sevindimmm...

Hepinizi öptümm kocamann güzel hamişler...:CüvCüv::CüvCüv:

rockwell gercekten en iiyisini yapıyosun en guzelı geri sayım yapmakkaydirigubbakcemile5 gorusmek uzere cnım kendıne ve bebişine ii bak

valla kızlar bakın bence bunu yayın yapalım yiyecek içecekle ilgili konuşmayalım benimde sabah konuşulduğundan beri canım istiyo alaraaa sizin oralarda vardır yollasana bee şişcek biyerimiz valla

iyi aksamlaar kızlar haıfı basım dönyor uzanayım biraz... döndüğümd ebiriken sayfaları okurum artıkım güzel sohbetler

ben geldim, sabredemeyip bugün doktora gittik, hopluyo zıplıyo bizimki, sanki hıçkırık tutmuş gibi, kalbini de duyduk, yalnız ölçümden midir nedir, 7-8 haftalıksın dedi, benim sat 11 ocak yani 10.haftadayım nasıl bu kadar fark olur dedim, ölçümlere güvenme, kalbi güzel atıyor kollar ayaklar oluşmış, hareketli, öyle santim, milim hesabı yapma, açısına göre değişir dedi, 10 nisan'da gidecez bir daha.

valla kızlar bakın bence bunu yayın yapalım yiyecek içecekle ilgili konuşmayalım benimde sabah konuşulduğundan beri canım istiyo alaraaa sizin oralarda vardır yollasana bee şişcek biyerimiz valla

yok cnım valla olsa hemen yolluyayım:1no2:benimde cnım istedi gercekten sölemeyelim bu yiyecekleri kızlar bi yerimiz şişcekkaydirigubbakcemile2

ay feliiss ölme e mi...iç bakla annesi ha....:CüvCüv:çok güldümkaydirigubbakcemile3

cok sevindim cnım darısı basıma bızde gecen persembe gıttık kalbını duyduk 2nisanda bı daha gidicez:CüvCüv:benim sat ta 14 ocak benım hesabıma gore 8 haftalıktım ama doktor 7+1 sin dedi gec dollenmeden tarıhte degısıklık olurmus

felisim çok sevindim canım benim allaha şükürler olsun sat tarihine bakma tatlım belki geç döllenme olmuştur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…