hosbulduk cnımkaydirigubbakcemile5allahtan bende calısmıyorum cnımda evde yatıp yuvarlanabılıyorum:CüvCüv::CüvCüv:burda da cok sıkılıyorum izmir i coooook özluyorumsenağlamabenim yerime gez canım ya cok özledim izmir i ooooff ofmirmirmirmiralaraa canım hoşgeldin tatlım o m,kserler bi bozulsada artıkın rahatlasak albendende o kadar tatlım mide bulantısı çook fena bişi uyku zaten hiç sorma galiba çalışmıyorum ben ondn bu kadar böle uykum var diyom yapacak bişi yokya o bakımdan:))
Malesef senağlama canım tek tesellim cumartesi pazar çalışmamam öpüldünüz bebişlere selamcanım bu saate kdar calsıyormusun sen pembe inci iyi aksamlara canım
valla kızlar bakın bence bunu yayın yapalım yiyecek içecekle ilgili konuşmayalım benimde sabah konuşulduğundan beri canım istiyo alaraaa sizin oralarda vardır yollasana bee şişcek biyerimiz valla
ay feliiss ölme e mi...iç bakla annesi ha....:CüvCüv:çok güldümkaydirigubbakcemile3
ben geldim, sabredemeyip bugün doktora gittik, hopluyo zıplıyo bizimki, sanki hıçkırık tutmuş gibi, kalbini de duyduk, yalnız ölçümden midir nedir, 7-8 haftalıksın dedi, benim sat 11 ocak yani 10.haftadayım nasıl bu kadar fark olur dedim, ölçümlere güvenme, kalbi güzel atıyor kollar ayaklar oluşmış, hareketli, öyle santim, milim hesabı yapma, açısına göre değişir dedi, 10 nisan'da gidecez bir daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?