2009 Ekim Anneleri

Allah, görmeyenlere de nasip etsin!! 3cmlik haline bu kadar deliriyorsam ben bu çocuğu doğurunca sevmekten öldürürüm heralde, ayyy elimde kalacak sabi!!!!

merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılıyorum..sat 14 ocak,9 haftalıgım:)) Allah hepimize sağlıklı hamilelik dönemi nasip etsin ve hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımızda görelim inşallah..

merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılıyorum..sat 14 ocak,9 haftalıgım:)) Allah hepimize sağlıklı hamilelik dönemi nasip etsin ve hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımızda görelim inşallah..

Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin....

aramıza hoşgeldin tatlım allah meleğini hayırlısıyla kucağına almak nasip eder şekerim :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

merhaba arkadaslar nasilsiniz kim var kim yok ?? gecmis sayfalara bakmadim masallah yine doldurmussunuz sanirim :))))))))

ütü yapiyordum biraz mola vereyim dedim , bugun disarda cok cok gezdim hava cok guzeldi ama ayagimin alti agrimis , kasiklarimda sanki hafiften agri var buda sanirim fazla yürümemden oldu , siz neler yapiyorsunuz =?

ilkaycım diziye dalmışım şekerim yaa ben buralardaydım ama neysem elalı bugün girmedi hiç kolay gelsin tatlım

akşam olunca bayağı tenhalaşıyo burası herkes uyukluyo galiba...benim oğlum bugün dordurma diye tutturdu bende kıyamadım aldım karşılıklı bir güzel yedik ...valla ne yalan söyliyim çok güzel geldi yanlız sonradan midem bulandı...sonu hüsrandı yani....(((((((((((((

kızlarrrrrrrrrr akşam oldumu tümden herkesin elektrikleri kesildi yahu nerdesinizzzzzz yaahani koyu muhabbet ediyoduk

yok canim hicbisey almadim. degisik el yapimi sabunlar varya onlardan aldim o kadar. bebis kiyafetleri icin bekliyorum daha cinsiyeti.

günaydın topiğimin güzel hamişlleri bugün nasılız ben berbat kalktım genelde bu saatte uykuda olurdum ama kalktım işte mikser son sürat çalışıyo kimsecikler varmı

günaydın kızlar bende uyuyamadım sabahın 7'sinde kaltım ama gün içinde uyuyorum bebişimi çok merak ediyorum acaba nasıl kızlar bişey almadık diyor bizde herşey tamam odası falan eksik sadece bezleri kaldı onuda 5. aydan sonra almaya başlıycaz inşallah miniğim sağlıklı olurda odasında yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…