daha erken biliyorum ama eşimi tutamıyorum kıyafetleri , biberonları herşey hazır ama benim korkularım var bende belirti yok bebeğim iyimi çok merak ediyorum sizdede hiç belirtisi olmayan varmı aranızda acaba? bide bebek karnında ölünce bir belirtisi varmı ?
günaydın kızlar bende uyuyamadım sabahın 7'sinde kaltım ama gün içinde uyuyorum bebişimi çok merak ediyorum acaba nasıl kızlar bişey almadık diyor bizde herşey tamam odası falan eksik sadece bezleri kaldı onuda 5. aydan sonra almaya başlıycaz inşallah miniğim sağlıklı olurda odasında yatar
aa ne guzel canım senınle günlerimiz yakın..insalalah benımkıd eoynuyordur...küçücük bırsey nasıl gözükuyor hareketli acaba cok merak edıyorum.benım doktorumda milim hesabı yaptıgımda aynı şeyi soylemıstı canım sıkma canını..ben geldim, sabredemeyip bugün doktora gittik, hopluyo zıplıyo bizimki, sanki hıçkırık tutmuş gibi, kalbini de duyduk, yalnız ölçümden midir nedir, 7-8 haftalıksın dedi, benim sat 11 ocak yani 10.haftadayım nasıl bu kadar fark olur dedim, ölçümlere güvenme, kalbi güzel atıyor kollar ayaklar oluşmış, hareketli, öyle santim, milim hesabı yapma, açısına göre değişir dedi, 10 nisan'da gidecez bir daha.
hoşgeldın canım..saglıkla al bebeişini kucagınamerhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılıyorum..sat 14 ocak,9 haftalıgım:)) Allah hepimize sağlıklı hamilelik dönemi nasip etsin ve hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımızda görelim inşallah..
uyku düzensizliği benımd ecanım sıkıyor herkes uyuyrken ben ayaktayım hep.günaydın kızlar bende uyuyamadım sabahın 7'sinde kaltım ama gün içinde uyuyorum bebişimi çok merak ediyorum acaba nasıl kızlar bişey almadık diyor bizde herşey tamam odası falan eksik sadece bezleri kaldı onuda 5. aydan sonra almaya başlıycaz inşallah miniğim sağlıklı olurda odasında yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?