2009 Ekim Anneleri

herşey tamam derken kıyafet olarak mı daha erken değilmi yahuu ben de kendimi tutyom almamak için anammm bakk almaya başlayanlar var gibi

Günaydın kızlar. Herkes iyidir umarım. seydahancer canım takviminde daha 7 haftalık olduğunu görüyorum.doğrumu :) öyleyse biraz erken değilmi alışveriş için. benim 12 hafta olacak daha bir iğne almadım valla. kendimi tutuyorum ama acele de etmemek lazım. sonra evde oturduğum zamanlar alışverişe gitmek için bahanem olmaz diye bişey almıyorum şimdilik. kaydirigubbakcemile2

inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da alışveriş 1 günlük iş, bakıyorum bebek mağazaları o kadar donanımlı ki, bütün ihtiyaçlarını tek seferde toplayıp çıkabiliyorsun. Arkadaşlar bir de tecrübelilerden aldığım nacizane tavsiye, bebek kıyafetlerinden pek 1 aylık doldurmayın, çünkü onu sadece yeni doğduğu 1-2 hafta giyebiliyormuş, bir de üzerinde yazan ay genelde bebeğin boyuyla uygun olmuyormuş, özellikle chicco markasında bebek 3 aylıksa 6 aylık almak gerekiyor, kalıplar küçük, ben yeni doğum yapan arkadaşlarıma hediye alacakken onların söylediği bu.

daha erken biliyorum ama eşimi tutamıyorum kıyafetleri , biberonları herşey hazır ama benim korkularım var bende belirti yok bebeğim iyimi çok merak ediyorum sizdede hiç belirtisi olmayan varmı aranızda acaba? bide bebek karnında ölünce bir belirtisi varmı ?

hiç endişelenme bulantım yok diye, kadınların beşte biri hiç bulantısız geçirirmiş.hem daha güzel ya, tadını çıkar! Benim ilki karnımda ölmüştü 8. haftada, biz 11. hafta gittiğimiz kontrolde öğrendik, gelişmesi 8. haftada durmuş, kalbi de. tabii çok acı birşey, ama atlatılıyor. Benim bebeğim öldüğünde hiçbir belirti göstermemişti, ne kanama ne bulantı hiç birşey! O yüzden düzenli ultrason kontrolü çok faydalı,benimki çok küçük olduğundan 3 hafta geçmesine rağmen zehirlememişti, oysa daha büyük bebekler ölürse Allah korusun anneyi zehirlermiş, ciddi bir tehlike yani, tabii ki pozitif düşüneceğiz, ama körü körüne iyimserlik değil, tedbirli ve dikkatli bir iyimserlik.

canım guzel bir gun diliyorum sana :)

tatlı alısveris heyecanları sarmıs ne kadar guzel :)

günaydın arkadaşlar bebişe bizde birşey almadık daha çok erken ben eşim çorap firmasında çalışıyoruz ama bir çorap bile almadık bebişimize

günaydınnn hatunlarrrrr

valla ben daha bir iğne almadım bende erken olduğunu düşünüyorum
hele bi cinsiyeti öğrenelim başlarızz yavaş yavaş alışverişlere

Günaydınn kızlaaaarrrrr

Bugün arkadaşımın bebeği dünyaya geliyoooorrrr hoşgeldin aramıza Ela bebekk!! Hayırlısıyla sağlıkla gel inşallah :ecrin_bebek::sm_cool:

kızlar doğuma eşinizin girmesini istermisiniz?
Dün eşime sordum girmek isterim dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda daha çok erken ama istermiydiniz eşinizi yanınızda.

valla ben kimsenin girmesini istemem doğuma
eşim girse doktorla kavga eder kesin ben bağırdıkça acıtma karımın canını diye kaydirigubbakcemile3

ela bebek sağlıkla gel hihoyyyt:Saruboceq:

Ben de istemem heralde ben orada muhtemelen ciyaklarken onun şahit olmasını istemem heralde zaten kendisi de istemiyor zaten girse bayılır beni bırakıp onunla uğraşmaları gerekebilir:roflol: dışarıda uslu uslu bekler kocacığım :1rolleyes:

günaydın kuzulaar...ela bebekk sağlıkla gell...ben dayanamıyorum arada alıyorum minik minik bişiler..hatta mothercare de indirim war kızlar,normalde 40 tlye satılan 7li zıbınlar 29a inmiş haberiniz olsun..ben bi 0-3 aylık bi de 3-6 aylık aldım..çokşirinlerdi napiimm kaydirigubbakcemile2 doğuma eşiniz girsin istermisiniz demiş ya pembe..girsin tabi..ne zorlukla çıkırtılıyo o minnoş görsün..tutsun elimi sıkı sıkı destek olsun..zaten bi başında bi sonunda işe yarıyolar,9 ay biz çekiyoruz:)))

aa kızlaarr bi de rüyamda sizi gördümmm kaydirigubbakcemile3 rüya bu ya hepimis aynı doktora gidiomuşuz aynı güne randewu alıp buluşma düzenlemişiz..bisürü çıtır hatundunuz walla tütü maşallahh kaydirigubbakcemile2

aa ne guzel canım senınle günlerimiz yakın..insalalah benımkıd eoynuyordur...küçücük bırsey nasıl gözükuyor hareketli acaba cok merak edıyorum.benım doktorumda milim hesabı yaptıgımda aynı şeyi soylemıstı canım sıkma canını..

merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılıyorum..sat 14 ocak,9 haftalıgım:)) Allah hepimize sağlıklı hamilelik dönemi nasip etsin ve hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımızda görelim inşallah..
hoşgeldın canım..saglıkla al bebeişini kucagına

uyku düzensizliği benımd ecanım sıkıyor herkes uyuyrken ben ayaktayım hep.

[ ben eşimin girmesini hiç istemezdım ama bırkac belgesel seyrettım erkekler görmüyorki birsey..sezaryen olursa gelsın...ben göremezsem ılk o görsün bebeişini ama gırmez sanırım:dilcikar:

hamile olmadan önce kesinlikle girmesin ne işi var doğumda diyordum ama şimdi istiyorum korkuyorum şimdiden galiba

bulantısı cıkarması azalan varmı aranızda arkadaslar...midem bulanıyor yemek yıyemıyorum ama halsızlıgım azaldı..sürekli bulanmıyor midem... normalmı acaba? cok korkuyorum bebeişe bırsey olur dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…