2009 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3 kız normal doğum olurda eşlerimiz girerse bilinç altına işler o görüntü gece iş üstündeyken aklına gelirse bide :1shok: kal gelir adamlara

kaydirigubbakcemile3
ne güsel olur valla hepmiz yan yana yatakarda doğuralım bide cıyak cıyak

valla bizimde aramızda bu muhabbet geçmişti. eşim kesinlikle girmem diyoo...

en iyisi eşler dışarda 9 doğursun kaydirigubbakcemile3

nisasum 9 haftaya girdikten itibaren günden güne azalır miğde bulantısı diye okudum ben nette dur hemen korkma bebişlerimiz iyidir inş.

normal canım dert etme benim kusmam falan olmadı hiç
artık bulantımda yok ama herşey yolundaa illa olcak diye bişey yok

pembe inci insallah canım.. ne bıleyım tepkısızlık korkutuyor benım..ben zaten 20 gündür falan cekıyorum bu kadar azmı sürer dıyorum kendı kendıme

kız deli adam kafayı eğip aşşaya bakmıcakki..kaydirigubbakcemile3yanımda durup elimi tutcak..göremicek yane..cıyak cıyak mıı...ayhh gözüm korktu bi an..ben daha bi sakin hayal ediyodumkaydirigubbakcemile3

bence de sezaryen ya da epiduralli normal ve epiduralli sezaryende girebilir, ama epiduralsiz normalde kapıya bile yaklaştırmam. Neyse ki doktorlar da düşünceli, bebeğin çıkışını babaya göstermiyorlar, aksi halde benimki bana bir daha elini sürmez eminim!!! Adamların beyni yanlış kodlanıyormuş, artık sadece "anne" olarak görüyormuş, "kadını" olarak değil!! yaaaa korkunç olurdu öyle bir durum!! eşimin gözündeki cazibemi yitirmeyi hiç istemem doğrusu, neyse açıkça sordum geçen gün, ilerleyen aylarda daha seksi görüneceğime inanıyormuş, hatta o günlerin hayalini kuruyormuş! Bazı kocalar kadınlarla nasıl konuşulacağını biliyor mu ne? Canım benim sengözlerimebaksanab

kocim izinli bugünn..ben kaçıym kafaltı zamanı:)) yarın doya doya gelirimm..öpücük hepinize de meleklerinizede

günaydın kıslarrrr nasılsınızz bakim =))) a.s.
bugun sabah kan ve idrar verdik 2,30 da sonucları alcaz sonuclar temiz cıkar inş
ben aclıktan öldüm hala bişi yemedim cokacimcoook
buyrun birlikte :)) kahvaltı yapalım

korkma canım benım de hıc belırtım yoktu nazar degdırdım kendıme sımdı iç bulantısı ve halsizlikten dökülüyorum 1 haftadır( hep yatmak ıstıyorum...umarım 1-2 haftaya kadar gecer..

kahvaltımı ben gnelrdır peynır çay agzıma sürmüyorum kızlar...:1no2: ne güzel yiyebiliyorsanız tadını cıkarın

Yaaa ben de ondan çok korkuyorum sanki ben şiştikçe kocam benden uzaklaşacakmış gibi geliyor ya sonra eski halime dönemezsem??:1no2:

kız deli adam kafayı eğip aşşaya bakmıcakki..kaydirigubbakcemile3yanımda durup elimi tutcak..göremicek yane..cıyak cıyak mıı...ayhh gözüm korktu bi an..ben daha bi sakin hayal ediyodumkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ya merak edip bakarsaa o akdar doğuma girmiş boşunamı girdik görmüceksek derler valla :roflol:
cıyak cıyak ama biz onu daha sakin bir ses tonuyla düşünelim yinede :bbo:

evet kocalara daha seksi görünebiliriz ama ne faydaaa icraat olmıcak :CüvCüv:
kocim izinli bugünn..ben kaçıym kafaltı zamanı:)) yarın doya doya gelirimm..öpücük hepinize de meleklerinizede
hadi keyif yapın başbaşa

günaydın canım işallah güsel çıkar sonuçalrın
ben kahvatı yaptım ama madem bi sofra daha var ee katıırım dabii cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

herkese günaydinnnn güzel annelerrrr ! nasilsiniz bugün? keyifler nasil? migdeler nasil :))?

gunaydın...bugun bıraz daha ıyıyım ben ama yıne de halsızlık var hıc yataktan cıkasım yok, ama kucuk oglum yatmama musade etmıyor kı:)) canım senın de sat 14 ocaktı degıl mı? sıkıntın var mı?

Günaydın kızlarhihoyyyt nasılsınız bakalım
biz dün doktora gittik işten tam gün izin aldım, evdede nete girmeye hiç vaktim olmadı o yüzden yazamadımgamyoncuiremsu
dün gördüm bebeğimi 4,71cm olmuş ben dün 11+1 dim ama ultrasonda 11+4 çıktı yani 3 gün önde, doktor normal dedi...
özel hastanede doktorun yaptığı testleri yetersiz buldu ve benden 4 tüp daha kan alındı, kan ve idrar tahlili tekrar yapıldı. Eleviti kullanmaya devam edicem bide artı olarak demir hapına başlayabiliriz dedi ferrum fortta başladımyerimseniben
27 mart haftaya cuma 2li test için randevumuz var, rutin kontrolümüz ise 20 nisanda:lepi:
çok ama çokk mutluyuzhihoyyyt darısı bebeğini henüz görmeyenlere inşallah:Saruboceq:

Yaaa ben de ondan çok korkuyorum sanki ben şiştikçe kocam benden uzaklaşacakmış gibi geliyor ya sonra eski halime dönemezsem??:1no2:

korkma şekerim eski halimize dönücez hepimiz bi süre sonra
eskiye dönememek demek hemen ikinciye hamile kalmak demek kaydirigubbakcemile3
herkese günaydinnnn güzel annelerrrr ! nasilsiniz bugün? keyifler nasil? migdeler nasil :))?

günaydın canım
herkesde bi heyecan tatlı telaş
yolunda gözüküyor herşeyy yerimseniben

günaydııın şekerler nasılsnız bu sabah bakalım..??.ya ben normalde bugün izinliyim 12 ye kadar uyuyacaktım.ama doktora gidecez aksama dogru cok heyecanlıyım uyuyamadım bi türlü...insallah bebeğim iidir..3 hafta oldu gitmeyeli cok merak ediyorum ne durumda acba diye:1no2:

benim eşim benım aldıgım cdlerde görmüş zaten dogumu..bide bana nıye aldın seyretmek zorunda kaldım dedı..yani doguma gırmsı gırmemiş farketmıyor artık:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…