günaydın kuzulaar...ela bebekk sağlıkla gell...ben dayanamıyorum arada alıyorum minik minik bişiler..hatta mothercare de indirim war kızlar,normalde 40 tlye satılan 7li zıbınlar 29a inmiş haberiniz olsun..ben bi 0-3 aylık bi de 3-6 aylık aldım..çokşirinlerdi napiimm kaydirigubbakcemile2 doğuma eşiniz girsin istermisiniz demiş ya pembe..girsin tabi..ne zorlukla çıkırtılıyo o minnoş görsün..tutsun elimi sıkı sıkı destek olsun..zaten bi başında bi sonunda işe yarıyolar,9 ay biz çekiyoruz:)))
aa kızlaarr bi de rüyamda sizi gördümmm kaydirigubbakcemile3 rüya bu ya hepimis aynı doktora gidiomuşuz aynı güne randewu alıp buluşma düzenlemişiz..bisürü çıtır hatundunuz walla tütü maşallahh kaydirigubbakcemile2
valla bizimde aramızda bu muhabbet geçmişti. eşim kesinlikle girmem diyoo...
bulantısı cıkarması azalan varmı aranızda arkadaslar...midem bulanıyor yemek yıyemıyorum ama halsızlıgım azaldı..sürekli bulanmıyor midem... normalmı acaba? cok korkuyorum bebeişe bırsey olur dıye
kaydirigubbakcemile3 kız normal doğum olurda eşlerimiz girerse bilinç altına işler o görüntü gece iş üstündeyken aklına gelirse bide :1shok: kal gelir adamlara
kaydirigubbakcemile3
ne güsel olur valla hepmiz yan yana yatakarda doğuralım bide cıyak cıyak
en iyisi eşler dışarda 9 doğursun kaydirigubbakcemile3
daha erken biliyorum ama eşimi tutamıyorum kıyafetleri , biberonları herşey hazır ama benim korkularım var bende belirti yok bebeğim iyimi çok merak ediyorum sizdede hiç belirtisi olmayan varmı aranızda acaba? bide bebek karnında ölünce bir belirtisi varmı ?
bence de sezaryen ya da epiduralli normal ve epiduralli sezaryende girebilir, ama epiduralsiz normalde kapıya bile yaklaştırmam. Neyse ki doktorlar da düşünceli, bebeğin çıkışını babaya göstermiyorlar, aksi halde benimki bana bir daha elini sürmez eminim!!! Adamların beyni yanlış kodlanıyormuş, artık sadece "anne" olarak görüyormuş, "kadını" olarak değil!! yaaaa korkunç olurdu öyle bir durum!! eşimin gözündeki cazibemi yitirmeyi hiç istemem doğrusu, neyse açıkça sordum geçen gün, ilerleyen aylarda daha seksi görüneceğime inanıyormuş, hatta o günlerin hayalini kuruyormuş! Bazı kocalar kadınlarla nasıl konuşulacağını biliyor mu ne? Canım benim sengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3 ya merak edip bakarsaa o akdar doğuma girmiş boşunamı girdik görmüceksek derler valla :roflol:kız deli adam kafayı eğip aşşaya bakmıcakki..kaydirigubbakcemile3yanımda durup elimi tutcak..göremicek yane..cıyak cıyak mıı...ayhh gözüm korktu bi an..ben daha bi sakin hayal ediyodumkaydirigubbakcemile3
bence de sezaryen ya da epiduralli normal ve epiduralli sezaryende girebilir, ama epiduralsiz normalde kapıya bile yaklaştırmam. Neyse ki doktorlar da düşünceli, bebeğin çıkışını babaya göstermiyorlar, aksi halde benimki bana bir daha elini sürmez eminim!!! Adamların beyni yanlış kodlanıyormuş, artık sadece "anne" olarak görüyormuş, "kadını" olarak değil!! yaaaa korkunç olurdu öyle bir durum!! eşimin gözündeki cazibemi yitirmeyi hiç istemem doğrusu, neyse açıkça sordum geçen gün, ilerleyen aylarda daha seksi görüneceğime inanıyormuş, hatta o günlerin hayalini kuruyormuş! Bazı kocalar kadınlarla nasıl konuşulacağını biliyor mu ne? Canım benim sengözlerimebaksanab
hadi keyif yapın başbaşakocim izinli bugünn..ben kaçıym kafaltı zamanı:)) yarın doya doya gelirimm..öpücük hepinize de meleklerinizede
günaydın kıslarrrr nasılsınızz bakim =))) a.s.
bugun sabah kan ve idrar verdik 2,30 da sonucları alcaz sonuclar temiz cıkar inş
ben aclıktan öldüm hala bişi yemedim cokacimcoook
buyrun birlikte :)) kahvaltı yapalım
herkese günaydinnnn güzel annelerrrr ! nasilsiniz bugün? keyifler nasil? migdeler nasil :))?
Yaaa ben de ondan çok korkuyorum sanki ben şiştikçe kocam benden uzaklaşacakmış gibi geliyor ya sonra eski halime dönemezsem??:1no2:
herkese günaydinnnn güzel annelerrrr ! nasilsiniz bugün? keyifler nasil? migdeler nasil :))?
kaydirigubbakcemile3 ya merak edip bakarsaa o akdar doğuma girmiş boşunamı girdik görmüceksek derler valla :roflol:
cıyak cıyak ama biz onu daha sakin bir ses tonuyla düşünelim yinede :bbo:
:roflol: tabi canım o kadar girmişler görmeleri lazım :roflol:
cıyak cıyak canım sakin bir ses tonu düşünemiyorum dişmi çektiriyorsun canım doğum bu laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?