2009 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlarr
aranıza yeni katıldımm ben geçen sene ağustos annesiydim temmuz ayında oğluma kavuştumm ve şimdi yine hamişim ilk öğrendiğimde şok olmuştumm ama şimdi sizler kadar heyecanlıyımm yeniden anne olacağım için çok mutluyumm allahım isteyen bekleyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın arkadaşlarr bu dönemi sizlere geçirmek istiyorum hayırlısıyla inşş, çoğumuzun 2 ayı bitti ve bundan sonraki 7 ay için herkeze sağlıklı bir dönem diliyorum arkadaşlarrr a.s.

Hadi hayırlısı bomba gibidir canım merak etme :dance:

canım hoşgeldin aramıza insalllah saglıklı sıhhatlı alırsın bebeğini kucagına ama sen tecrübeli sayılırsın ikici bebeğin olacakmıs..baksana biz ilk olanlar hiç bişey bilmiyoruz..doguma kocamızı girdirelimmi sence nasıl gecior anlatsana :)))))

Merhaba hoşgeldin canmımm, maşallah seninki iyi cesaretmiş iki minik beraber büyüyecek desene allah ikisine de hayırlı ömür versin inşallaha.s.

aramıza hoşgeldin a.s.
Sağlıkla kucağına alırsın işallah yavrunu

hayırlı olsun canım,Allah sağlıkla kucagında gostersın ınsallah..benım de ıkıncı cocugum olacak kısmet olursa..ben de aynen sok oldum ogrendıgımde,gercı benımkı buyudu 5,5 yasında ama yıne de benım bebegım o ve ıkıncısıne hazır mıydım bılemıyorum ama ılk anda reddetme sendromu yasamısım oyle dedı doktorum ama sonra ıstedıgımı farkettım, ınsallah saglıkla kucagımıza alırız bebıslerımızı...

saolcanımm ben de ilk gördügüm de kopmuştum delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

Canım hayırlısı olsun oğluna kardeş geliyor yani ne güzel allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inş. :1hug:

tecrübeliyim ewet ama sanki ilkmiş gibi herşeyi yaşıyorum :)) ben sezeryan oldum ve doğuma eşim girmedi giren ark var tabii eşinizin cesaretine kalmış bence kandırın yanınızda olsun en büyük gücü ondan alacaksınız eminim

Biz de eşimle bir belgesel seyrettik ve normal doğumla sonuçlanıyor ve açık açık gösteriyor valla bilseydim öyle bir şey olduğunu izlettirmezdim bizimkine vallahi o sahneyi gördü ya kesinlikle normal doğurmak yooookkk diye başladı kızmaya kaydirigubbakcemile3 dedim doğuracak olan benim sana ne oluyor ama gerçekten eşler bu durumdan çok etkileniyor kızlaarrrr...delikafadulden

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar inşş hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız bebeişlerimizi çokk güzell bi duygu arkadaşlarr tekrardan yaşayacağım için kendimi şanslı hissediyorum
nilaycığım seninki yine büyümüş cnmm benimki daha çok ufak ve palanlanan bir durumda değildi ama hayırlısı dedim kıyamam bi cana kardeş istiyordum zaten hayırlısı böyleymişş allahım kolaylık verir inşş

Hoşgeldin aramıza canım Allah iki bebişinede uzun omur versin
kızlar yaa kalamıcam ben (( cok acaip bir uyku bastırdı erkendee kalktım
bebişimle biz uyumaya karar verdik :)))) artıkın tahlilleri almaya gidene kadar uyurum hehe

GÜnaydın kıslarrrrr

bende eŞımın gırmesını ıstıyorum ınŞallah gırecek bakalım:))

wrose bıze anlat canım tecrÜbelerını hamıleyken nasıl beslenmıŞtın oglun kaÇ kılo dogdu bızede anlat canım sen tecrÜbelısın:))

[ hoşgeldın arkadasım..gecen sende bu zamnlaar hamıleydın yani...şimdide hamılesın degısık bır duygu olmalı hem tecrubelerın taze daha.. bze yardımcı olursun..saglıkla al bbeişini kucagına

maasallah sabah sabah ne cok kişi olduk yaffff:)))) kızlar bi çok kişi burdayken sorayım aranızda karnının üzerine yatıp uyuyan var mı?ya ben öle yatmadan asla uyuyamam şimdi yatmak istemiyorum ama gece bi uyanıyorum üzerindeyim dönüyorum hemen ama ....bi zararı var mı acaba bebeğe bilen var mı?

selduşçum şimdilik bi zararı yok yatabilioken yatt sonra zaten kendin rahatsız olcaksın yatamıcaksın bende öyle yatmayı çok severim 5.aydan sonra yatamıcaz zaten istesekde

selduşçum şimdilik bi zararı yok yatabilioken yatt sonra zaten kendin rahatsız olcaksın yatamıcaksın bende öyle yatmayı çok severim 5.aydan sonra yatamıcaz zaten istesekde

hımm tamam ozaman :))))) dogrudur iyice büyüdükten sonra zaten istesem de yatamam demi???-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hımm tamam ozaman :))))) dogrudur iyice büyüdükten sonra zaten istesem de yatamam demi???-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ilerde yatmaya kalksak karnımızın üstüne havada kalırız kızzz kafamız yastığa değmez :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…