2009 Ekim Anneleri

Arkadaşlar lal dün kendini iyi hissetmiyordu bugün de rastlamadım haberi olan var mı? normalde bu saatlerde o da online olurdu ya merak ettimCADIARZU

selam canim hosgeldin! evet 14 ocak ayniyiz seninle :)
benim SIKINTILARIM 8. haftamin ortasinda basladi ya ( ama sadece sabah bulantilarim var.. biraz gec basladi.:)
benim arkadas yazik hamile oldugundan beri kiz kusa kusa ne hale geldi. 7 kilo verdi. ben aliyom habile:))))
sen nasilsin? senin SIKINTILARIN varmi? yasin kac? tekrar hosgeldin a.s.

kaydirigubbakcemile2günaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz iyimi bakalımkaydirigubbakcemile5

cnmm tabiki anlatırım ama şimdi anneliği öyle bi yaşıyorum ki çoğu şeyi unuttuyorsun desem yeridir herşey bebeğinin üzerine yoğunlaşınca biraz hafıza problemi oluyorr :)) bu yüzden sizinle paylaşımda bulunmam daha yararlı olacak unuttuğum şeyleri hatırlamam adına, oğlum 3.100kgr. doğdu ve ult en son 3.650kgr göründüğü halde yani 500gr gibi bi yanılma payı oldu bende en azından rahat bi hamilelik yaşamıştım inşş bundada aynı şekilde yaşarım yalnız yazın biraz zor oluyor sıcaklarda inşş çok zorlanmayız
4 aydan sonra beslenmeye ağırlık vermiştik dr ile birlikte
şimdilik hergün süt ve süt ürünleri tüketmeye başladım yine yeniden

Hoşgeldin canım aramıza,bende ilk bebişim doğsun hemen 2.yi de istiyorum ama hemen derken 2 yaş olsun istiyorum aralarında umarım öyle denk gelir bakalım artık kısmet.

Hoşgeldin canım aramıza,bende ilk bebişim doğsun hemen 2.yi de istiyorum ama hemen derken 2 yaş olsun istiyorum aralarında umarım öyle denk gelir bakalım artık kısmet.

saol teşekkürlerr, hayırlısı inşş cnmm bende öyle diyordum 3 yaş olsun aralarında diye ama oğlumm hemen kardeş istemişş

kızlar gezenti ben gidiyorum hepinizi öptüm 4 kere size ii günler ii sohbetler

kızlar doğuma eşinizin girmesini istermisiniz?
Dün eşime sordum girmek isterim dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda daha çok erken ama istermiydiniz eşinizi yanınızda.

merhaba kizlar gunaydinnn ....
arkdaslar benim dogumda ins. esim bulunacak cevremde 2 kisinin esleri doguma girmis ve 2 side cok tavsiye ediyorlar .esinde bulunsun yaninda sana destek olur hemde korkun olmaz diyorlar.bakalim 7ay sonra ins. gormus olacagiz faydasi mi var zararimi....

onun disinda dun hastane kontrolum vardi bir degerim yine yuksek cikti ama su ictigim icin hastanede yatmana gerek yok dediler doktor diyor ki istersen hic birsey yeme ama su ic mutlaka bende 2 gundur iyiym kizlar yaaa coook mutluyum valla dun birsuru sey yedim ve kusmadim kusmayi birak midem bile bulanmadi :)))ohhh yaa sanirim iyilestim artik.9.hafta bana cok yaradi.bu arada bebegimizi 1dakika gormus bulunduk boyu 12gunde 1cmden 2.5cme cikmis masallah gelismeler iiyi ve yolundaymis nisanin 27sinde ayrintili ultrasonum var ins. ozamana cinsiyeti ve saglikli olup olmadigi belli olacak umarim. hersey iiyi sonuclanir.

Wrose canım maŞallah bebıŞın ıyı dogmuŞ ınŞ bızımkılerde 3 kılo altında dogmazlar mıde bulantın felan varmıydı senın??

Nufersan rahatlamana sevındım canım ınŞ hep bÖle devam eder

selam kizlar nasilsiniz???

mehaycim hosgeldin canim a.s.
ben bugün herzamankinden daha bi heycanliyim nedenini bilmiyorum. kendimi acip hamile hissediyorum :))). sen nasislin?
bu arada kizlar esleriniz dogudma olacakmi konusuna girmissiniz. ya ben biraz seyim o konuda. hem cok istiyorum hemde girmesin diye düsünüyorum. benimkinin kesinlikle rengi atar sok gecirir, bana mi baksin cocuk heran cikacak bebegine mi baksin.
benim annem 42 yasinda dogurdu kardesim suan masallah 6 yasinda. babam doguma girdiginde ki sezeryandi, babamin rengi atmis solmus basi dönmüs hhemsireler cikarmis onu disari yatirmislar :))))))))))))))

sagol canim yaa ins. hep boyle devam eder ins. diger arkdaslarda toparlanir insanin morali yerine geliyor enerji geldi resmen ohh beee cok sukur yaaaa/:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…