gunaydın...bugun bıraz daha ıyıyım ben ama yıne de halsızlık var hıc yataktan cıkasım yok, ama kucuk oglum yatmama musade etmıyor kı:)) canım senın de sat 14 ocaktı degıl mı? sıkıntın var mı?
Arkadaşlar lal dün kendini iyi hissetmiyordu bugün de rastlamadım haberi olan var mı? normalde bu saatlerde o da online olurdu ya merak ettimCADIARZU
Ayy İnŞallah kızlar ya o gÜnler bİ gelse bebİŞler İÇİmİzde kımır kımır oynasalarr:))
GÜnaydın kıslarrrrr
bende eŞİmİn gİrmesİnİ İstİyorum İnŞallah gİrecek bakalım:))
wrose bİze anlat canım tecrÜbelerİnİ hamİleyken nasıl beslenmİŞtİn oglun kaÇ kİlo dogdu bİzede anlat canım sen tecrÜbelİsİn:))
merhaba arkadaşlarr
aranıza yeni katıldımm ben geçen sene ağustos annesiydim temmuz ayında oğluma kavuştumm ve şimdi yine hamişim ilk öğrendiğimde şok olmuştumm ama şimdi sizler kadar heyecanlıyımm yeniden anne olacağım için çok mutluyumm allahım isteyen bekleyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın arkadaşlarr bu dönemi sizlere geçirmek istiyorum hayırlısıyla inşş, çoğumuzun 2 ayı bitti ve bundan sonraki 7 ay için herkeze sağlıklı bir dönem diliyorum arkadaşlarrr a.s.
Hoşgeldin canım aramıza,bende ilk bebişim doğsun hemen 2.yi de istiyorum ama hemen derken 2 yaş olsun istiyorum aralarında umarım öyle denk gelir bakalım artık kısmet.
kızlar doğuma eşinizin girmesini istermisiniz?
Dün eşime sordum girmek isterim dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda daha çok erken ama istermiydiniz eşinizi yanınızda.
selam kizlar nasilsiniz???
merhaba kizlar gunaydinnn ....
günaydin canim hosgeldin, keyifler nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?