keyifler superseni sormali sen nasilsin?
selam kizlar nasilsiniz???
merhaba kizlar gunaydinnn ....
arkdaslar benim dogumda ins. esim bulunacak cevremde 2 kisinin esleri doguma girmis ve 2 side cok tavsiye ediyorlar .esinde bulunsun yaninda sana destek olur hemde korkun olmaz diyorlar.bakalim 7ay sonra ins. gormus olacagiz faydasi mi var zararimi....
onun disinda dun hastane kontrolum vardi bir degerim yine yuksek cikti ama su ictigim icin hastanede yatmana gerek yok dediler doktor diyor ki istersen hic birsey yeme ama su ic mutlaka bende 2 gundur iyiym kizlar yaaa coook mutluyum valla dun birsuru sey yedim ve kusmadim kusmayi birak midem bile bulanmadi :)))ohhh yaa sanirim iyilestim artik.9.hafta bana cok yaradi.bu arada bebegimizi 1dakika gormus bulunduk boyu 12gunde 1cmden 2.5cme cikmis masallah gelismeler iiyi ve yolundaymis nisanin 27sinde ayrintili ultrasonum var ins. ozamana cinsiyeti ve saglikli olup olmadigi belli olacak umarim. hersey iiyi sonuclanir.
ikili teste değilde onun yanında ayrıca kan testide yapıyorlar onun için aç olman gerek cnmm yinede dr sor daha önce akn testi yaptırdın mı bilmiyorumm benim 4 nisanda yapılacak tüm testlerr sabırsızlıkla bekliyorumm
merhaba kizlar gunaydinnn ....
mehaycim hosgeldin canim a.s.
ben bugün herzamankinden daha bi heycanliyim nedenini bilmiyorum. kendimi acip hamile hissediyorum :))). sen nasislin?
bu arada kizlar esleriniz dogudma olacakmi konusuna girmissiniz. ya ben biraz seyim o konuda. hem cok istiyorum hemde girmesin diye düsünüyorum. benimkinin kesinlikle rengi atar sok gecirir, bana mi baksin cocuk heran cikacak bebegine mi baksin.
benim annem 42 yasinda dogurdu kardesim suan masallah 6 yasinda. babam doguma girdiginde ki sezeryandi, babamin rengi atmis solmus basi dönmüs hhemsireler cikarmis onu disari yatirmislar :))))))))))))))
canim burda zaten doguma esinle girme zorunlulugun var yani eger bebegin babasi dogumda yaninda degilse nerde bu bebegin babasi diye soruyor doktorlar esin o anda yaninda yoksa yakinlarindan biriyle giriyorsun asla yalniz girmiyorsun....
kayaemel hosgeldin aramiza canim...
canim iyi olmana sevindim benim yine midem cok kotu hicbisey yemedigim halde istifar ettim demin yine(bu arada esler dogumda doktorun yaninda olmuyor bizim yanimizda elimizi tutuyorlar merak edip on tarafa bakarlarsa dusup bayilirlar :)) benim arkadasin eside doguma girmis kadin diyorki bir ara beni birakip arkaya kostular bir baktim benimki yerde :))))):roflol:
Kıslar haftaya bugun 2lİ teestİm var Çok heyecnlıyım acaba aÇ karnamı gİtmek lazım kan alınacak ya bİ bİlgİnİz varmı ?
ay aklima bsiey getirdin kiz. ahahahah burda bi kadinin sancilari artti. esine ulasamadi. esi isdeydi. komsulari bunu hastaneye götürdü. esi gececiydi. kadin dogum yapacak esi yok ahahahahhahaha herkes aradi ulasamadi fabrikada kimse acmadi teli. hastane polisi aradi polis gitti fabrikadan adami aldi doguma götürdü :)))))))))))))))))))))
canim burda zaten doguma esinle girnme zorunlulugun var yani eger bebegin babasi dogumda yaninda degilse nerde bu bebegin babasi diye soruyor doktorlar esin o anda yaninda yoksa yakinlarindan biriyle giriyorsun asla yalniz girmiyorsun....
günaydın canım gözün aydın bebişini görrmüşssün bulantılarda gitmiş maşallah rahatsın artık ne güsell
sağol mehaycım bende düzenli giremiyorum işler malum yoğun geçiyor evdede pek kablosuz adsl kullanmak istemiyorum eşimede mümkün oldukça açtırmıyorum bilgisayarı, telsiz telefonunda fişini çekiyorum , bebeğim radyasyonsuz bir kaç saat geçirsin diye işte tüm çabam.
ilgincmis mehay hollandada boyle bi zorunluluk yok senin tercihine birakiyorlar istersen annen de olabilir .bakalim benim esim girecek onsuz dogum yapmak istemiyorum hayirlisi artik
sen nasilisin bu arada dun doktor dedi ki vitamin haplari onemli onlari ic eger icemiyorsan ez suya karistir oyle ic bugun oyle bir deneyecegim bakalim.benim mide bulantilarim azaldi sende bir degisiklik varmi?
sagol bulcuk evet rahatim kendime keldim yaaa ins, hep boyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?