2009 Ekim Anneleri

oğlumdada pek bulantım olmadı bundada yaşamıyorum sadece ağzımın tadı yok sürekli şeker tüketiyorum

Kıslar haftaya bugun 2lı teestım var Çok heyecnlıyım acaba aÇ karnamı gıtmek lazım kan alınacak ya bı bılgınız varmı ?

keyifler super seni sormali sen nasilsin?

hem iyi hem kötü :)). bi yandan keyfim yerinde bi yandan migdemde bi baski. icimden bir ses kisik sesle "kuuuus kuuuuus" diyor ama direniyorum. :)))) cok gec basladi bende migde bulantilari yaaa :S. bazilarinin geciyor bile benim daha yeni basliyor. bugün tam 2 ayligizzz bebegimleeeeeeeeeeeeeeeeeeee :teytey::teytey::teytey:

selam kizlar nasilsiniz???

iyyiz canım sen nasılsın

günaydın canım gözün aydın bebişini görrmüşssün bulantılarda gitmiş maşallah rahatsın artık ne güsell

ikili teste değilde onun yanında ayrıca kan testide yapıyorlar onun için aç olman gerek cnmm yinede dr sor daha önce akn testi yaptırdın mı bilmiyorumm benim 4 nisanda yapılacak tüm testlerr sabırsızlıkla bekliyorumm

selam hosgeldin aramizaa! RABBIM bebeklerimizi korusun. Hepimiz insallah saglikli ve rahat bir hamilelik gecirir ve bebeklerimizi saglikli gene dünyaya getiririzz!
Cinsiyetini kacinci haftada ögrendin oglusunun? Allah bagislaasin

merhaba kizlar gunaydinnn ....

canim burda zaten doguma esinle girme zorunlulugun var yani eger bebegin babasi dogumda yaninda degilse nerde bu bebegin babasi diye soruyor doktorlar esin o anda yaninda yoksa yakinlarindan biriyle giriyorsun asla yalniz girmiyorsun....

Kan testı yaptırdım canım 5 tÜp kan verdım ıdrar felan detaylı sonuÇları yarın Çıkıcak onlara aÇ karınla gıtmıŞtım ben doktoruma bı sorum en ıısı

fatos mideni tutabiliyorsan o bile guzel agir seyler yememeye calis kizartma et falan kolay ogutulecek seyler yemeliyiz.meyve,yogurt,haslanmis sebze ideal olanlari zaman cabuk geciyor yaaa 2ay bitti bile kaldi 7 ay masaallah .....

canim iyi olmana sevindim benim yine midem cok kotu hicbisey yemedigim halde istifar ettim demin yine (bu arada esler dogumda doktorun yaninda olmuyor bizim yanimizda elimizi tutuyorlar merak edip on tarafa bakarlarsa dusup bayilirlar :)) benim arkadasin eside doguma girmis kadin diyorki bir ara beni birakip arkaya kostular bir baktim benimki yerde :))))):roflol:

canim burda zaten doguma esinle girme zorunlulugun var yani eger bebegin babasi dogumda yaninda degilse nerde bu bebegin babasi diye soruyor doktorlar esin o anda yaninda yoksa yakinlarindan biriyle giriyorsun asla yalniz girmiyorsun....

ay aklima bsiey getirdin kiz. ahahahah burda bi kadinin sancilari artti. esine ulasamadi. esi isdeydi. komsulari bunu hastaneye götürdü. esi gececiydi. kadin dogum yapacak esi yok ahahahahhahaha herkes aradi ulasamadi fabrikada kimse acmadi teli. hastane polisi aradi polis gitti fabrikadan adami aldi doguma götürdü :)))))))))))))))))))))

kayaemel hosgeldin aramiza canim...

sağol mehaycım bende düzenli giremiyorum işler malum yoğun geçiyor evdede pek kablosuz adsl kullanmak istemiyorum eşimede mümkün oldukça açtırmıyorum bilgisayarı, telsiz telefonunda fişini çekiyorum , bebeğim radyasyonsuz bir kaç saat geçirsin diye işte tüm çabam.

bende haftaya salı akşamı gidicem belki bendende ikili test ister her ihtimale karşı aç gildiem biz yinee

bulcuk iyi olmaya calisiyorum canim bulantilar olmasa cok iyiyim diyebilirim....seninki ne alemde bulanti falan varmi???

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kıslar haftaya bugun 2lİ teestİm var Çok heyecnlıyım acaba aÇ karnamı gİtmek lazım kan alınacak ya bİ bİlgİnİz varmı ?

aç olmana gerek yok canım hatta yanında çikolata bulundur diyorlar bebek hareket etmezse hareket etmesini sağlarmış ense kalınlığını ölçmek için hareket etmesi gerekiyor ya

aynen canim aynen:roflol:sırnaşık şey burdada ayni seyi yaparlardi:roflol:

ilgincmis mehay hollandada boyle bi zorunluluk yok senin tercihine birakiyorlar istersen annen de olabilir .bakalim benim esim girecek onsuz dogum yapmak istemiyorum hayirlisi artik
sen nasilisin bu arada dun doktor dedi ki vitamin haplari onemli onlari ic eger icemiyorsan ez suya karistir oyle ic bugun oyle bir deneyecegim bakalim.benim mide bulantilarim azaldi sende bir degisiklik varmi?

canim burda zaten doguma esinle girnme zorunlulugun var yani eger bebegin babasi dogumda yaninda degilse nerde bu bebegin babasi diye soruyor doktorlar esin o anda yaninda yoksa yakinlarindan biriyle giriyorsun asla yalniz girmiyorsun....

günaydın canım gözün aydın bebişini görrmüşssün bulantılarda gitmiş maşallah rahatsın artık ne güsell

sagol bulcuk evet rahatim kendime keldim yaaa ins, hep boyle devam eder.

cok iyi yapiyorsun canim cok dusunceli bir annesina.s.

yok canim yaa aynen devam demin yine istifar ettim bisey yemedigim halde sabahlari cok kotu oluyor midem gun arasida ama cok degil birde geceleri uyuyamiyorum bu yuzden ( insallah benimkide gecer yakinda...ilaci iciyorum canim dun ictim yine midem mahvoldu ama hersey bebegium icin katlanicam artik.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…