2009 Ekim Anneleri

kiz ELALI nerelerdesin sen oldum ben meraktan seni merak ettim dun ...hep aklimdaydin...nasilsin nasil gecti ultrason???

bulcuk iyi olmaya calisiyorum canim bulantilar olmasa cok iyiyim diyebilirim....seninki ne alemde bulanti falan varmi???
bende yok çok şükürr
hep yatasım var sadece

aç olmana gerek yok canım hatta yanında çikolata bulundur diyorlar bebek hareket etmezse hareket etmesini sağlarmış ense kalınlığını ölçmek için hareket etmesi gerekiyor ya

evet tatlı yemek lazımmış bebek daha çok hareket ediyomuş o zaman

mehaycım sağol bitanem zaten bi sen bide ilkaycım merak etmişiniz beni...
726ncı sayfada mutluluğumu yazdım ama pek gören olmadı (

herkese günaydın arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir.. bu arada ben dün ekleyemediğim resimleri ekledim bugün. isteyen bakabilir .

kizlar kasiklari agriyan yada hic agrimayan varmi???benim onceki gebeligimde agrim coktu doktor bebek buyudukce rahim genisler o yuzden agrir demisti cok sukur bu sefer yok ama bu seferde korkuyorum buyumuyormu diye yaaa???

kizlar kasiklari agriyan yada hic agrimayan varmi???benim onceki gebeligimde agrim coktu doktor bebek buyudukce rahim genisler o yuzden agrir demisti cok sukur bu sefer yok ama bu seferde korkuyorum buyumuyormu diye yaaa???

benim dün aksam sol tarafim cok ama cok agridi. resmen sanki almislar bisey batiriyorlar. düz yattikca acidiii. aman büyüsünde bebisim iyi olsunda cekerim ben her türlü aciyi. ama resmen sizladi sol tarafim

gecmis olsun mehay Allah sifa versin ins.
saolasin bitanem insallah....Şeniz
bende yok çok şükürr
hep yatasım var sadece

evet tatlı yemek lazımmış bebek daha çok hareket ediyomuş o zaman
aynen canim uyumak istiyorum hep...cikolata yiyin kizlar hastaneye giderken bebek kipir kipir oluyormus :)))))))

hemen okuyorum....ayyy heyecanlandim...sira bana geliyorya:1rolleyes:

benim dün aksam sol tarafim cok ama cok agridi. resmen sanki almislar bisey batiriyorlar. düz yattikca acidiii. aman büyüsünde bebisim iyi olsunda cekerim ben her türlü aciyi. ama resmen sizladi sol tarafim

canim sirtustu yatincami oldu benimde oluyor sirtustu yatinca geriliyor sanki aciyor saga yada sola donunce geciyor...yan yatmamiz lazim sanirim...

selam hosgeldin aramizaa! RABBIM bebeklerimizi korusun. Hepimiz insallah saglikli ve rahat bir hamilelik gecirir ve bebeklerimizi saglikli gene dünyaya getiririzz!
Cinsiyetini kacinci haftada ögrendin oglusunun? Allah bagislaasin

ikili teste hemen öğrenmiştim oğlum hiç saklamadı kendini ama bazen çokta geç öğrenen ark olmuştu inşş buda saklamazda hemen öğrenirim :) sağlıkla gelsin meleklerimiz allahım korusun hepsinii

Ay efet kıslar ya ben geÇen hafta aÇ karnına gıttım bebegım hıÇ hareket etmedı haftaya Çıkolata yıyım bol bol

kızlar bu haftalarda sÜtÜ ıhmal etmeyelım kemıkler oluŞuyor artık haftada bı kere balıgıda ıhmal etmeyelım ve bÜtÜn sebzelerden yemelıyız ben hergÜn baŞka bı sebze pıŞırıyorum ıŞten gel koŞtur koŞtur yemek yap ama bebıŞ ıÇın mecbur

canim cok sevindim... peki bebisin hareket ediyormuydu cok...

mehaycım bende bu ağrı kronikleşti zaten sürekli var valla anlamadım.:CüvCüv:

oyy kıyamam alınagnıkda yaparmışş :1hug:
kız o kadar çok ekim annesiyizki kim neydi karıştırıyor bazen insan sürekli bu ssitede omak lazım düzenli takip için

benim şu haftaya kadar çok fazla ağrım vardı kasıklarımda kıvranıyodum resmen hep korkuyodum acaba kötü bşeymi oluyo diye uykumdan uyanıyodum hep ağrıyla şimdi artık çok nadir giriyo ağrı hafif oluyor oda

ayyyyyyyy wrose 2li testemi ögrendin yaa çok heyecanlandım belki bende haftaya ögrenirim o zaman kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden

ikili teste hemen öğrenmiştim oğlum hiç saklamadı kendini ama bazen çokta geç öğrenen ark olmuştu inşş buda saklamazda hemen öğrenirim :) sağlıkla gelsin meleklerimiz allahım korusun hepsinii

canim 12 haftalikkenmi ogrendin cinsiyetini???

Elalı senın bebıŞ oynadımı kıs bende senle aynı gıtmıŞtım oynamamıŞtı:) benımde bebıŞ 2 gÜn ılerı ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…