bende yok çok şükürrbulcuk iyi olmaya calisiyorum canim bulantilar olmasa cok iyiyim diyebilirim....seninki ne alemde bulanti falan varmi???
aç olmana gerek yok canım hatta yanında çikolata bulundur diyorlar bebek hareket etmezse hareket etmesini sağlarmış ense kalınlığını ölçmek için hareket etmesi gerekiyor ya
kizlar kasiklari agriyan yada hic agrimayan varmi???benim onceki gebeligimde agrim coktu doktor bebek buyudukce rahim genisler o yuzden agrir demisti cok sukur bu sefer yok ama bu seferde korkuyorum buyumuyormu diye yaaa???
saolasin bitanem insallah....Şenizgecmis olsun mehay Allah sifa versin ins.
aynen canim uyumak istiyorum hep...cikolata yiyin kizlar hastaneye giderken bebek kipir kipir oluyormus :)))))))bende yok çok şükürr
hep yatasım var sadece
evet tatlı yemek lazımmış bebek daha çok hareket ediyomuş o zaman
mehaycım sağol bitanem zaten bi sen bide ilkaycım merak etmişiniz beni...
726ncı sayfada mutluluğumu yazdım ama pek gören olmadı(
benim dün aksam sol tarafim cok ama cok agridi. resmen sanki almislar bisey batiriyorlar. düz yattikca acidiii. aman büyüsünde bebisim iyi olsunda cekerim ben her türlü aciyi. ama resmen sizladi sol tarafim
selam hosgeldin aramizaa! RABBIM bebeklerimizi korusun. Hepimiz insallah saglikli ve rahat bir hamilelik gecirir ve bebeklerimizi saglikli gene dünyaya getiririzz!
Cinsiyetini kacinci haftada ögrendin oglusunun? Allah bagislaasin
Günaydın kızlarhihoyyyt nasılsınız bakalım
biz dün doktora gittik işten tam gün izin aldım, evdede nete girmeye hiç vaktim olmadı o yüzden yazamadımgamyoncuiremsu
dün gördüm bebeğimi 4,71cm olmuşben dün 11+1 dim ama ultrasonda 11+4 çıktı yani 3 gün önde, doktor normal dedi...
özel hastanede doktorun yaptığı testleri yetersiz buldu ve benden 4 tüp daha kan alındı, kan ve idrar tahlili tekrar yapıldı. Eleviti kullanmaya devam edicem bide artı olarak demir hapına başlayabiliriz dedi ferrum fortta başladımyerimseniben
27 mart haftaya cuma 2li test için randevumuz var, rutin kontrolümüz ise 20 nisanda:lepi:
çok ama çokk mutluyuzhihoyyyt darısı bebeğini henüz görmeyenlere inşallah:Saruboceq:
kizlar kasiklari agriyan yada hic agrimayan varmi???benim onceki gebeligimde agrim coktu doktor bebek buyudukce rahim genisler o yuzden agrir demisti cok sukur bu sefer yok ama bu seferde korkuyorum buyumuyormu diye yaaa???
mehaycım sağol bitanem zaten bi sen bide ilkaycım merak etmişiniz beni...
726ncı sayfada mutluluğumu yazdım ama pek gören olmadı(
ikili teste hemen öğrenmiştim oğlum hiç saklamadı kendini ama bazen çokta geç öğrenen ark olmuştu inşş buda saklamazda hemen öğrenirim :) sağlıkla gelsin meleklerimiz allahım korusun hepsinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?