2009 Ekim Anneleri

kizlar kasiklari agriyan yada hic agrimayan varmi???benim onceki gebeligimde agrim coktu doktor bebek buyudukce rahim genisler o yuzden agrir demisti cok sukur bu sefer yok ama bu seferde korkuyorum buyumuyormu diye yaaa???

cnm büyüyordur sen merak etme...
benim kasıklarım önceden ağrırdı ama şu ara bişey yok...
ama maşallah bebişim büyümüşte

canim cok sevindim... peki bebisin hareket ediyormuydu cok...

yaa sorma mehaycım yaa:çok üzgünüm:
dr. ultrason aletini karnımda gezdirirken ben görmedim ekranda:çok üzgünüm: ekran çok yukardaydı kafamı çevirsemde görmem o an imkansızdı:çok üzgünüm:
aleti karnımdan çektikten sonra ekranda kalan görüntüsüne baktım ben, kocaman olmuştu maşallah dr a sordum ama hareketlimiydi diye şimdi çok hareket etmesini bekleyemeyiz daha küçük dedi, öle diyince panik oldum peki kalp atışlarını gördünüzmü dedimkaydirigubbakcemile3 evet gördüm dedi...
haftaya 2li testte daha detaylı görebilirsin dediklava:

elaliiimm canim gözün aydin a.s.
cok sevindim senin adina! bendede o heycan var simdi nisanin 7 sinde testler yapuilacak. testler hemen sonuc veriyormu? yada 1 hafta sonrami? offf insallah bebeklerimiz sagliklidir. ya benim randevü 7 sinde ( idi) hahaha demin aradim dedim 6 si olmazmi izinliyim daha iyi olur benim icin diyee. cok sabirsizim biliyorum ama napim merak ediyorum cok

kızlar listeniz var mıı benide eklersiniz listeye 15 ekim görünüyor doğumum hayırlısıyla
şimdi biraz çalışmama lazım herkeze rahat bi gün diliyorumm uğrarım yine görüşürüzz

CANIM HıÇ TAKMA KAFANA BEN NE BULANTI NE KUSMA HıÇBıŞE BıLMEDıM SEN NASI HAMıLESıN DıO HERKES ARADA Bı SAG KASIGIMDA Bı KIPIRDANMALAR OLUYOR SADECE ıÇıNı FERAH TUT BEBıŞLERıMıZ ÇOK ıYıLER MAŞALLAHHH

ayyyy canim sende benim gibi hemen panik ediyorsun...keske doktora biraz cevirmesini soyleseydin ekrani doya doya baksaydin bebisine....neyseki ultrason kagitlarini veriyorlar vermistir onlari bol bol bakarsin....

kizlar kilo almasada karni biraz buyuyen varmi????ben 3 kilo verdigim halde pantolonumun kasik kisminda kalan yer sikiyor biraz bacak kisimlari bollasmis o kisim dar sizdede oylemi???

kizlar kilo almasada karni biraz buyuyen varmi????ben 3 kilo verdigim halde pantolonumun kasik kisminda kalan yer sikiyor biraz bacak kisimlari bollasmis o kisim dar sizdede oylemi???

kilo almadım kanrım büyüdü kotlarım zor oluo hrkez gaz iner o diyo ama pek ncek gibide gözükmüyorr

masallah canim masallah
demek kipirdanmalar hissediyorsun heekaydirigubbakcemile3

canim bendede öyle :) resmen karnim cikti yani 2 ayligiz ama 3 aylik gibi duruyorum. gerci bi cok yiyorum bi hic yiyemiyorum. hamile kalmadan önce ben 56 kiloydum 60 olmusum hangi ara oldum anlamadim. gaz gaz diyip kandiriyorum kendimi :lepi:

canim bendede öyle :) resmen karnim cikti yani 2 ayligiz ama 3 aylik gibi duruyorum. gerci bi cok yiyorum bi hic yiyemiyorum. hamile kalmadan önce ben 56 kiloydum 60 olmusum hangi ara oldum anlamadim. gaz gaz diyip kandiriyorum kendimi :lepi:

gazdir gazzzz:roflol:
yada

herkese merhaba bende ekim anneleleri içerisindeyim geçtiğimiz cuma doktora kontrole gittim 6 haftalık olduğunu söyledi bebeğimin ama sadece keseyi görebildik 2 hafta önce gittiğime göre çok büyümüştü ama bebeğimi göremedik ve çok korkuyorum martın 30 unda yine gidicem inş o zaman hayırlısıyla görebilirim benim gibi geç görenler var mı normal mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…