ayyyyyyyy wrose 2li testemi ögrendin yaa çok heyecanlandım belki bende haftaya ögrenirim o zaman kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden
kizlar kasiklari agriyan yada hic agrimayan varmi???benim onceki gebeligimde agrim coktu doktor bebek buyudukce rahim genisler o yuzden agrir demisti cok sukur bu sefer yok ama bu seferde korkuyorum buyumuyormu diye yaaa???
canim cok sevindim... peki bebisin hareket ediyormuydu cok...
Mehaycım benİmde agrım yok tatlım
cnm büyüyordur sen merak etme...
benim kasıklarım önceden ağrırdı ama şu ara bişey yok...
ama maşallah bebişim büyümüşte
yaa sorma mehaycım yaa:çok üzgünüm:
dr. ultrason aletini karnımda gezdirirken ben görmedim ekranda:çok üzgünüm: ekran çok yukardaydı kafamı çevirsemde görmem o an imkansızdı:çok üzgünüm:
aleti karnımdan çektikten sonra ekranda kalan görüntüsüne baktım ben, kocaman olmuştu maşallahdr a sordum ama hareketlimiydi diye şimdi çok hareket etmesini bekleyemeyiz daha küçük dedi, öle diyince panik oldum peki kalp atışlarını gördünüzmü dedimkaydirigubbakcemile3 evet gördüm dedi...
haftaya 2li testte daha detaylı görebilirsin dediklava:
kizlar kilo almasada karni biraz buyuyen varmi????ben 3 kilo verdigim halde pantolonumun kasik kisminda kalan yer sikiyor biraz bacak kisimlari bollasmis o kisim dar sizdede oylemi???
CANIM HİÇ TAKMA KAFANA BEN NE BULANTI NE KUSMA HİÇBİŞE BİLMEDİM SEN NASI HAMİLESİN DİO HERKES ARADA Bİ SAG KASIGIMDA Bİ KIPIRDANMALAR OLUYOR SADECE İÇİNİ FERAH TUT BEBİŞLERİMİZ ÇOK İYİLER MAŞALLAHHH
kizlar kilo almasada karni biraz buyuyen varmi????ben 3 kilo verdigim halde pantolonumun kasik kisminda kalan yer sikiyor biraz bacak kisimlari bollasmis o kisim dar sizdede oylemi???
afiyet olsun canim....kızlar ben yemeğe gidiyorum bebişi doyurayım geleyimm
kilo almadım kanrım büyüdü kotlarım zor oluo hrkez gaz iner o diyo ama pek ncek gibide gözükmüyorr
canim bendede öyle :) resmen karnim cikti yani 2 ayligiz ama 3 aylik gibi duruyorum. gerci bi cok yiyorum bi hic yiyemiyorum. hamile kalmadan önce ben 56 kiloydum 60 olmusum hangi ara oldum anlamadim. gaz gaz diyip kandiriyorum kendimi :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?