oyy kıyamam alınagnıkda yaparmışş :1hug:
kız o kadar çok ekim annesiyizki kim neydi karıştırıyor bazen insan sürekli bu ssitede omak lazım düzenli takip için
benim şu haftaya kadar çok fazla ağrım vardı kasıklarımda kıvranıyodum resmen hep korkuyodum acaba kötü bşeymi oluyo diye uykumdan uyanıyodum hep ağrıyla şimdi artık çok nadir giriyo ağrı hafif oluyor oda
elaliiimm canim gözün aydin a.s.
cok sevindim senin adina! bendede o heycan var simdi nisanin 7 sinde testler yapuilacak. testler hemen sonuc veriyormu? yada 1 hafta sonrami? offf insallah bebeklerimiz sagliklidir. ya benim randevü 7 sinde ( idi) hahaha demin aradim dedim 6 si olmazmi izinliyim daha iyi olur benim icin diyee. cok sabirsizim biliyorum ama napim merak ediyorum cok
ayyyy canim sende benim gibi hemen panik ediyorsun...keske doktora biraz cevirmesini soyleseydin ekrani doya doya baksaydin bebisine....neyseki ultrason kagitlarini veriyorlar vermistir onlari bol bol bakarsin....
herkese merhaba bende ekim anneleleri içerisindeyim geçtiğimiz cuma doktora kontrole gittim 6 haftalık olduğunu söyledi bebeğimin ama sadece keseyi görebildik 2 hafta önce gittiğime göre çok büyümüştü ama bebeğimi göremedik ve çok korkuyorum martın 30 unda yine gidicem inş o zaman hayırlısıyla görebilirim benim gibi geç görenler var mı normal mi bu
alınırım tabii şurda mutlulumuza ortak olacak bi sizler varsınız:çok üzgünüm:
sağol fatoşcum, darısı sana inşallah:Saruboceq:
kan sonuçları 1 gün sonra çıkıyormuş ama idar kültürü 3 gün sonra...
evet cnm hemde ne panik sorma-tatlicadiarzu-
ama malesef bu gittiğimde ultrason kağıdınıda vermediler istedim ama veremiyoruz dedi:mymeka:
devlet hastanesiya zarar etmekten korktular heraldekafamçokkarıştı
ama ilgiden memnun kaldım açıkcası korktuğum gibi değildi:lepi:
mehaycım bende 3 kilo verdim ama göbeğim bariz ortada :))
2 hafta sonra verirler canim merak etme...sende tedaviyle hamile kalmistin dimi???
herkese merhaba bende ekim anneleleri içerisindeyim geçtiğimiz cuma doktora kontrole gittim 6 haftalık olduğunu söyledi bebeğimin ama sadece keseyi görebildik 2 hafta önce gittiğime göre çok büyümüştü ama bebeğimi göremedik ve çok korkuyorum martın 30 unda yine gidicem inş o zaman hayırlısıyla görebilirim benim gibi geç görenler var mı normal mi bu
kuşum ben 3 aşılama yaptırdım ama tutmadı, nisanda tüp bebeğe başlıcaktık ama 2-3 aylık arada bebeğim kendiliğinden gelerek sürpriz yaptı bize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kac kilosun simdi????
dün hastanede tarttılar botla ve üstümdekilerle birlikte 63 çıktım, ama evde 62 çıkıyorum...
ilk hamile kaldığımda 65dim.
kızlar yemeğe çıkıyorum öpüldünüzŞeniz
asilamalarini okumustum biraz ama tup yapildimi yapilmadimi bilmiyordum demek kendiliginden oldu....cok sukur canim....insallah ikincide kendiliginden kolayca olur....
ben yumurtlama tedavisine başlamak için gittiğim gün öğrendim hamile olduğumu çok şükür gerek kalmadımeleğim süpriz yaptı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?