2009 Ekim Anneleri

alınırım tabii şurda mutlulumuza ortak olacak bi sizler varsınız:çok üzgünüm:

sağol fatoşcum, darısı sana inşallah:Saruboceq:
kan sonuçları 1 gün sonra çıkıyormuş ama idar kültürü 3 gün sonra...

ayyyy canim sende benim gibi hemen panik ediyorsun...keske doktora biraz cevirmesini soyleseydin ekrani doya doya baksaydin bebisine....neyseki ultrason kagitlarini veriyorlar vermistir onlari bol bol bakarsin....

evet cnm hemde ne panik sorma-tatlicadiarzu-
ama malesef bu gittiğimde ultrason kağıdınıda vermediler istedim ama veremiyoruz dedi:mymeka:
devlet hastanesiya zarar etmekten korktular heraldekafamçokkarıştı
ama ilgiden memnun kaldım açıkcası korktuğum gibi değildi:lepi:

canim kac haftalikken goremediniz bebegi ve karindanmi bakti ultrasonla vajinalmi????karindan bakilanda erken haftalarda gorunmuyor vajinal baktirsaydin....
ben 6 haftalikken vajinal baktirip bebegide kalp atisinida gordum...karindan bakilsa belki kese gorunurdu sadece bendede....cok kucuk oluyorlar cunku...

Çok ıyı yapmıŞsın elalıcım testlerı devletten yaparız artık benımde sonuÇlar yarın Çıkıo , benımde bebıŞım hareket etmedı korkma tatlım

benım karnım Çıktı kızlar kÜÇÜk bı top gıbı:)

mehaycım bende 3 kilo verdim ama göbeğim bariz ortada :))

2 hafta sonra verirler canim merak etme...sende tedaviyle hamile kalmistin dimi???

Ocean bende 5+5 ken sadece keeseyı gÖrdÜm 7+1 de bebegı ve kalp atıŞalarını gÖrdÜm karından ultrasonla rahat ol bence canım

handancım bu arada dr. bana şu hanımdan 2li test için randevu al dedi.
gittim 27 mart dedi, sordum belki saçma ama o gün açmı gelim tok mu dedim
gülerek farketmez dedi :)))

2 hafta sonra verirler canim merak etme...sende tedaviyle hamile kalmistin dimi???

kuşum ben 3 aşılama yaptırdım ama tutmadı, nisanda tüp bebeğe başlıcaktık ama 2-3 aylık arada bebeğim kendiliğinden gelerek sürpriz yaptı bize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ccanim aramiza hosgeldinn :CüvCüv:a.s.
RABBIM bebegini sana bagislasin saglikli bir hamilelik dilerim canim. ama hic korkma bende 6 haftalikken görmedim hatta 6+5 ken göremedim. panikledim cok . bir hafta sonra bebisim ordaydi. daha cok kücük oldugu icin göstermemis kendini annesi. merak etme :teytey:

kuşum ben 3 aşılama yaptırdım ama tutmadı, nisanda tüp bebeğe başlıcaktık ama 2-3 aylık arada bebeğim kendiliğinden gelerek sürpriz yaptı bize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

asilamalarini okumustum biraz ama tup yapildimi yapilmadimi bilmiyordum demek kendiliginden oldu....cok sukur canim....insallah ikincide kendiliginden kolayca olur....

kac kilosun simdi????

dün hastanede tarttılar botla ve üstümdekilerle birlikte 63 çıktım, ama evde 62 çıkıyorum...
ilk hamile kaldığımda 65dim.

kızlar yemeğe çıkıyorum öpüldünüzŞeniz

Ayy ıyıkı sormuŞsun elalıcım bende onu soruodum kızlara ıÇın rahatladı saol benım ıkılı test 25 martta aramızda 2 gÜn var:))

dün hastanede tarttılar botla ve üstümdekilerle birlikte 63 çıktım, ama evde 62 çıkıyorum...
ilk hamile kaldığımda 65dim.

kızlar yemeğe çıkıyorum öpüldünüzŞeniz

aslinda hastanede ic camasirlarinla tartmalari lazim...ben 3 gun once 60 geldim muayenede ama kiyafetlerle 61.4 gelmistim....
afiyet olsun canim..

asilamalarini okumustum biraz ama tup yapildimi yapilmadimi bilmiyordum demek kendiliginden oldu....cok sukur canim....insallah ikincide kendiliginden kolayca olur....

çok şükür cnm:Saruboceq:
amin inşllah ikincide kendiliğinden gelir:lepi:
Allahım isteyen herkese arattırmadan versin inşallah:Saruboceq:

ocean korkma canim sorun yoktur ama eger cok gormek istiyorsan git bugun vajinal baktir gorursun hatta kalp atisini bile duyarsin belki....

Zaten doktor aÇ karnına sabah Çıplak tartıldıgın kılo gerÇek kılondur dedı bende sabah tartılıyorum 54 kılo Çıkıyorum doktorda 56 Çıkıyorum gıysı bot bıde akŞam gıdıyorum , 53 kıloyla hamıle kaldım

ben yumurtlama tedavisine başlamak için gittiğim gün öğrendim hamile olduğumu çok şükür gerek kalmadı meleğim süpriz yaptı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…