2009 Ekim Anneleri

adetlerim çok düzensizdi mehay 45 - 55 gün arası oluyordum üstelik kan testi yaptırmıştım neğgatif çıkmıştı meğersem ertesi günü gelmiş bebişim bende bebiş yok sanıyordum tabi.

kizlar bayilacam simdi valla.. cok halsizim migdem durmadan bastiriyor.. offfffffffffff eve gitsemde istifra edip yatsam uyusam.. allahtan yarin bunlarin bayrami var.. 11 den önce kesin kalkmam sabahlari cok zorlaniyorum.

Bu listede neden ben yokumm :1shok: :dilcikar: :dilcikar:

liste güncellenmiyor sanirim. anjelic ortada yok :).

ama aslinda söylede yapabiliriz kizlar? ismi olmaynlar listeyi kopyalasin ismini eklesin? ne dersiniz ?

ilkaycimmmmmmmmmmmm tam aklimdan geciyordun uykucu uyuyordur diyee asagiya baktim ismini gördümmmmm :))) hosgeldin tatlisimmmmmmmm nasilsin bugün?

herkese teşekkür ederim güzel temennileriniz için karından baktı doktor vajinal ultrosonla bakalım filan demedi 2 hafta sonraya yani 30 marta gün verdi inşallah dediğiniz gibi olur ve herşey yolundadır yaramazı görebilirim ve randevu günü gelmek bilmiyor hemen 30 mart olsun istiyorum

kizlar bi topicte gördüm geznirken.. karinlarinin resimlerini cekip koymuslar ama cokkk tatliii böyle üc aylikken felan sonra 5 aylikken felan ay cok güzel biseyy. bizim göbislerde büyüsünde koyalim resimlerimizi cok tatli olur

Merhaba,

benimde yarin kontrolüm var.Insallah hersey yollundadir. Gecen sefer myom olabilir demisti doktor.

Mide yanmam var bide cok fazla tükürük var agzimda cok rahatsiz oluyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar , nasilsiniz ? fatoscum actimda kendim pc basinda degildim telefon geldi bende simdi oturdum ama tekrar kalkacagim :)))))) haklisin uykucu hep uyuyor

masallah ne kadar yazmissiniz geriye bakamiyorum yoksa kayip oluyorum :))))))))))))))) umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir , ela geldimi bugun haberiniz varmi ondan ?

ben yine geldim kıssslaaar:))))) karnımızı doyurduk cok şükürcokacimcoooksizden nbr?

bende geldim çok fazla yemişim tıhandııımm haaa kaydirigubbakcemile3

seldus bulcuk afiyet olsun yarasın bebişlere inş. ben pek yemek yedim sayılmaz bugün yemekler kötüydü beğenmedim çorba içtim ama yanımda nevalelerim var aç kalmam birazdan yerim..

bende geldim kızlarr.:CüvCüv:

Kızlar bebişleriniz kime benzesin istersiniz, ben eşime benzesin istiyorum bebişimin sarı kafa olsun yeşil gözleri olsun inş.ama hepsinden önemlisi sağlıklı sıhhatli olsun tabi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…