2009 Ekim Anneleri

bende eşime benzesin istiyorummm kocamı çok beğeniyorumda
göz rengi bana benzeyebilir elamı yeşilmi belli olmayan bi renk kaydirigubbakcemile3

Bugün rüyamda doktorum bebeğimin kız olacağını söylüyordu. Bakalım kısmet cinsiyeti ne olacak gerçi sağlıklı olsun kız erkek farketmez sizde böyle rüyalar görüyormusunuz

Yok ben henüz böyle bir rüya göremedim bilemiyorum içimden genelde oğlum olacakmış gibi geliyor ama hayırlısı olsun kız-erkek hiç farketmez sağlıklı olsunda.

ben çok eskiden daha bekarken rüyamda görmüştüm kızım vardı ama 6 yaşında falan kucağımda oturuyodu adıda gökçeydi o rüya hep aklıma geliyor şimdi acaba cinsiyeti ne çok merak ediyorum

Bende eŞıme benzesın ıstıyorum ınŞallah:))

en son rÜyamda oglum olmuŞtu dogum yapmıŞtım bebegımı yıkadım gıydırdım Çok gÜzeldı hayırlısı:)

ben de eşime benzesin istyorum özellikle de karakteri zekası ona ceksin istiyorum ama herkes aynaya cok bak sana benzesin kara kaslı kara gözlü olsun diyorlar :)))) bakalım hayırlısı ben de rüyamda hep cocuk seviyorum genelde erkek oluyor ama kız olursa da olur :)))sağlıklı sıhhatli olsun da baska bişey istemiyorum..

Son düzenleme:
slm kızlar. bende geldim.bulantılar rahat vermediği için fazla yiyemedim doğrusu.
bende bebişimin sadece gözleri ve boyu babasına benzesin isterim. eşim uzun boylu çünki gözleride bazen ela bazen yeşil gibi. öncelikle bebişlerimiz sağlıklı olsun. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.

ya kılar bi de bişey soracam benim arkdasım suan 7 bucuk aylıkhamle kısmetse nisan sonunda dogumu var insallah kızı olacak..o 2 bucuk aylıkken öğremnişti kız olacagını ..erken deilmi ki ben suanda 3 aya girecem ve bugün doktora gidecem acaba suan belli oluyormu ki cinsiyeti? o na sordugumda benim doktorum 11.hafta da sölemişti kız diye dedi..bakarsınız bugün ben de öğrenirim insallah yani:))))

selduscum bazen erken gorebiliyor doktorlar tv de bir sunucununki 7 haftalikken gorunmus erkek demisler oglu oldu :))

belli olabilir aslında ama çok emin oumaz benim arkdaşımıda 3,ayın sonunda kız dediler sonraki kontrolunde erkek olduğu ortaya çıktı 4.ayın sonunda emin olabiliyor insan

hihoyyyt
selduscum bazen erken gorebiliyor doktorlar tv de bir sunucununki 7 haftalikken gorunmus erkek demisler oglu oldu :))

teknolojiylede alaklı 7.hfatda oluşmuş oluyo zaten
işallah 1 ay içinde hepimiz öğrenecezz sağlıkla cinsiyetlerini

inş. seldus öğrenirsin. bazı dr. çok güzel tahminde bulunuyor. bebeğin kemik yapısına bakıp tahmin ediyorlar. bende duymuştum 2li tarama için gidip cinsiyetini öğrenenler var. Allah gönlüne göre versin inş.

hihoyyyt

teknolojiylede alaklı 7.hfatda oluşmuş oluyo zaten
işallah 1 ay içinde hepimiz öğrenecezz sağlıkla cinsiyetlerini

evet ayyy insallah ogreniriz 1 ay icinde ama inanki cok merak etmiyorum su an en cok merak ettigim saglik durumu onu dusunmekten cinsiyetini dusunmuyorum bile....:ecrin_bebek:

mrb hamişler

bizde geldik böceğimle ama benim midemi mahvediyo sabahları bulantıyla uyanınca bütün günümde mahvoluyo....kafamçokkarıştı

birde biz eşimle birbirimize çok benziyoruz o yüzden kime benzerse benzesin ortak bişi olacak :ecrin_bebek:

Bende 11.haftamda gıttıgımde sÖylemedı uyus doktor 4 hafta daha bekle dedı ama ınŞallah haftaya gÖrÜr Çok heyecanlıyım:))

ne güsel çok sevmişsiniz demek birbinizi öyle derler yaa benzeyincee karı koca

Bende 11.haftamda gİttİgİmde sÖylemedİ uyus doktor 4 hafta daha bekle dedİ ama İnŞallah haftaya gÖrÜr Çok heyecanlıyım:))

kesin benim doktorda söylemez ihtimalleri hiç demiyo kendisi emin olcak öyle bana yorum yapıyo beklicez artık sağlıkı haberlerini alalımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…