Benİmkİde sÖylemİcek bence bulcuk 16.haftaya kadar beklİcek bence ya
selduscum gerÇekten ya ana yÜregİ derler ya sÜreklİ beebgİmİ dÜŞÜnÜyorum İyİmİ ne yapıyor nasıl dİye hİssetmeye baŞlasaydık rahatlarız bİraz
masallah ne kadar yazmissiniz geriye bakamiyorum yoksa kayip oluyorum :))))))))))))))) umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir , ela geldimi bugun haberiniz varmi ondan ?
Bana aslında doktor gecen hafta İÇİn randevu vermİŞtİ ama ben gİdemedİm.bu haftaya kaldı..o yÜzden cok telaslıyım .umarım İİdİr bebİŞİm..yaa aksam 6 olur mu bugÜn:)))))
selam kizlar bende esime benzemesini isterim boyunu ve gözlerinin rengini. böyle acik yesil cok güzel rengi var gözlerinin. arkadasim rüyasinda benim kizimin onunda oglu oldugunu görmüs. bende gecende rüyamda tanidiginin torununu aldim elime cok sevdim bagirima bastim birakmadim daha oda erkekti. allahtan hayirlisi tabiiki hepimizin istedigi saglikli olmasi bu her ananin dilegi tek istegi ama tabiiki cinsiyetde merak edilen bir konu :). hic merak etmiyorum diyenin bile aklindan geciyordur :)). bazilari süpriz olsun diye ögrenmiyorlar dogumda ögreniyorlar yaw nasil dayanabiliyorlar. bende daha kontrolleri randevüleri bekliyemiyorum sabirsizlaniyorum bunlardada masallah ne sabir varmis
kiz seldus sende benim gibi sabirsizsin. eheheheh benim randevü ayin teee 7 sindeydi bir gün önceye aldirdim :)))))))))) 24 saat 24 saatdir demiii
kızlar merhaba ben geldim nasılsın güzel hamişler
valla aynen bende randevulari bekleyemiyorum gormek istiyorum bebegimi sagliklimi ne yapiyor hareket ediyormu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?