2009 Ekim Anneleri

ayyy canlarım benim saolun yaaa..insallah en kısa zamanda hepimiz hem saglıklı olduklarını hem de cinsiyetlerini öğreniriz..ben bu aksam gidecem ya doktora sabhdan beridir ayaktayım heyecandan uyuyamadım nedense galiba özledim 3 haftadır gitmedim.meraktan catlıyom..annem kızıyor tlf.da yat uyu dinlen dogunca zaten uyutmayacak hiç şimdi tadını cıkar diye haklı ama engel olmıyorum işte annelik böle bişey demek ki annem beni düsünüyor üzme kendini diye ben de kuzumu düsünüyorum acaba nasıl iimi diye :))))))

evet selduşcum bende sabırzlanmaya başladım iyiceee bir hafta var daha gitmeme ama o gün herhalde yerimde duramıcam bende senin gibi

Benımkıde sÖylemıcek bence bulcuk 16.haftaya kadar beklıcek bence ya

selduscum gerÇekten ya ana yÜregı derler ya sÜreklı beebgımı dÜŞÜnÜyorum ıyımı ne yapıyor nasıl dıye hıssetmeye baŞlasaydık rahatlarız bıraz

bende çok merak ediyorum ya nerdeyse bir buçuk ay olacak doktora gittiğimde görmeyeli
ama ben dayanamaz o kadar arada giderim gibi geliyo ama bilmiyorum

bu arada istanbulda olan hamişler için medical park hastanelerinde seminer var yarın ben 5martta gitmiştim doğum koçuyla beslenme uzmanı bilgi vermişti yarında psikolog ve doğum sonrası eğitimi varmış aklınızda bulunsuna.s

aynen handancim surekli onu dusunuyorum bende :))

saat kaçta canım ya seminer çok iyi olurdu ama maalesef çalışıom sanırım saatler uymaz sen bizede anlatırsın

Bana aslında doktor gecen hafta ıÇın randevu vermıŞtı ama ben gıdemedım.bu haftaya kaldı..o yÜzden cok telaslıyım .umarım ııdır bebıŞım..yaa aksam 6 olur mu bugÜn:)))))

masallah ne kadar yazmissiniz geriye bakamiyorum yoksa kayip oluyorum :))))))))))))))) umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir , ela geldimi bugun haberiniz varmi ondan ?

ilkayım merak etmişin beni, 726ncı sayfada yazdım bitanemŞeniz

selam kizlar bende esime benzemesini isterim boyunu ve gözlerinin rengini. böyle acik yesil cok güzel rengi var gözlerinin. arkadasim rüyasinda benim kizimin onunda oglu oldugunu görmüs. bende gecende rüyamda tanidiginin torununu aldim elime cok sevdim bagirima bastim birakmadim daha oda erkekti. allahtan hayirlisi tabiiki hepimizin istedigi saglikli olmasi bu her ananin dilegi tek istegi ama tabiiki cinsiyetde merak edilen bir konu :). hic merak etmiyorum diyenin bile aklindan geciyordur :)). bazilari süpriz olsun diye ögrenmiyorlar dogumda ögreniyorlar yaw nasil dayanabiliyorlar. bende daha kontrolleri randevüleri bekliyemiyorum sabirsizlaniyorum bunlardada masallah ne sabir varmis

kiz seldus sende benim gibi sabirsizsin. eheheheh benim randevü ayin teee 7 sindeydi bir gün önceye aldirdim :)))))))))) 24 saat 24 saatdir demiii

valla aynen bende randevulari bekleyemiyorum gormek istiyorum bebegimi sagliklimi ne yapiyor hareket ediyormu???

sanırım bebeğin cinsiyetini öğrenme konusunu tartışıyorsunuz ben hemen öğrenmek isterim dayanam herhalde

valla aynen bende randevulari bekleyemiyorum gormek istiyorum bebegimi sagliklimi ne yapiyor hareket ediyormu???

dimii ne var iki haftada bir verseler su randevüleriii. ben simdi nisana kadar 2 kere sancim var diyipte acile giderim :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…