kizlar benim cikmam lazim ise gidicem size iyi sohbetler canlarim...yarin gorusuruz insallah.....
elali geldinmi canim sen geldin ben gidicem simdi....
dimii ne var iki haftada bir verseler su randevüleriii. ben simdi nisana kadar 2 kere sancim var diyipte acile giderim :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
seninle ayni gun randevumuz var o zaman seninki saat kacta???
our olur az kaldı :1hug:
hosgeldin funda iyiyiz sen nasilsin???
kiz seldus sende benim gibi sabirsizsin. eheheheh benim randevü ayin teee 7 sindeydi bir gün önceye aldirdim :)))))))))) 24 saat 24 saatdir demiii
kızlar delirmeyin sancım var diye gidilirmi sonra birdaha hastaneye almazlar sizi
saat kaçta canım ya seminer çok iyi olurdu ama maalesef çalışıom sanırım saatler uymazsen bizede anlatırsın
hosgeldin fundaa nasislin iyimisin? yok bende dayanamam. hayret ediyorum ögrenmiyenlere nasil bekliiyorlar. is arkadasimin kizi ve damadi ögrenmemisler dogudma görmüsler. sende beklesene diyorlar süpriz olur heyecan olur diyolar :)))
bırak 24 saati 1 saat 1 saattir suan bizimgibiler için bence :))))ya normalde ben cok sabırsız biri deilimdir ama kuzum huyumu deiştirdi benim..su 3 hafta gecti de su 4 saat gecmiyor sanki..nesse az kalmıs insallah aksama size güzel haberler varirim..kocam zaten dalga geciyor.anneme doktordan gelince hbr veirim dedim o da önce karılar hamamına hbr verir sonra size söler merak etmeyin diye:)))))
:)))) itiraf ediyorum ben yaptim bikere napim cok panikledim :)))))
bırak 24 saati 1 saat 1 saattir suan bizimgibiler için bence :))))ya normalde ben cok sabırsız biri deilimdir ama kuzum huyumu deiştirdi benim..su 3 hafta gecti de su 4 saat gecmiyor sanki..nesse az kalmıs insallah aksama size güzel haberler varirim..kocam zaten dalga geciyor.anneme doktordan gelince hbr veirim dedim o da önce karılar hamamına hbr verir sonra size söler merak etmeyin diye:)))))
kızlar delirmeyin sancım var diye gidilirmi sonra birdaha hastaneye almazlar sizi
süpersin canım ya yutturdun yani helal kız sana bu sıpalar insana neler yaptırıyor değilmi :roflol:
:))))))))))))) bende cok sabirsiz oldum. ya zaten sabirsiz birisiydim simdi daha fena oldum valla. arkadas beni acile götürdü gecende cok merak etmistim bebisimi sancim varl felan deriz dedim. arkadas söylenee söyleneee götürdü beni bide diyo bebegin allah izin verirse bi dogsun biraz büyüsün anlatacam ona seni diyo :))
büyük ihtimal iki üç gün sonra aynı bahaneyle bende gidicem kaydirigubbakcemile3
benim aklıma iş yaparken hafif bi şekilde düştüm demek gelmişti çünkü sancı diyince tahlil falan yaparlar belki :teytey::teytey:
kafa şimdiden gitti son aylara nolucaz bakalım :teytey::teytey:
büyük ihtimal iki üç gün sonra aynı bahaneyle bende gidicem kaydirigubbakcemile3
benim aklıma iş yaparken hafif bi şekilde düştüm demek gelmişti çünkü sancı diyince tahlil falan yaparlar belki :teytey::teytey:
kafa şimdiden gitti son aylara nolucaz bakalım :teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?