2009 Ekim Anneleri

elali geldinmi canim sen geldin ben gidicem simdi....

geldim cnm, işlerim epey yoğun ama buraya girmeden kendimi kötü hissediyorumkafamçokkarıştı
ikisini bir idare ediyorum :))
sonra konuşuruz ozaman cnm, kendine iyi bak tabi bebişede:CüvCüv:

dimii ne var iki haftada bir verseler su randevüleriii. ben simdi nisana kadar 2 kere sancim var diyipte acile giderim :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hatta her hafta verseler dimi:roflol::roflol:
bende bende sancim var deyip kosucam hastaneyesırnaşık şey

hosgeldin fundaa nasislin iyimisin? yok bende dayanamam. hayret ediyorum ögrenmiyenlere nasil bekliiyorlar. is arkadasimin kizi ve damadi ögrenmemisler dogudma görmüsler. sende beklesene diyorlar süpriz olur heyecan olur diyolar :)))

kızlar delirmeyin sancım var diye gidilirmi sonra birdaha hastaneye almazlar sizi

kiz seldus sende benim gibi sabirsizsin. eheheheh benim randevü ayin teee 7 sindeydi bir gün önceye aldirdim :)))))))))) 24 saat 24 saatdir demiii

bırak 24 saati 1 saat 1 saattir suan bizimgibiler için bence :))))ya normalde ben cok sabırsız biri deilimdir ama kuzum huyumu deiştirdi benim..su 3 hafta gecti de su 4 saat gecmiyor sanki..nesse az kalmıs insallah aksama size güzel haberler varirim..kocam zaten dalga geciyor.anneme doktordan gelince hbr veirim dedim o da önce karılar hamamına hbr verir sonra size söler merak etmeyin diye:)))))

saat kaçta canım ya seminer çok iyi olurdu ama maalesef çalışıom sanırım saatler uymaz sen bizede anlatırsın

canım biraz geç oldu cvp ama kusura bakma

maalesef 1 de seminer çalışanlar için zor evet ben evdeyim ve evime çok yakın değişiklik oluyor ve bir sürü şey öğrendim bi önceki gittiğimde inşallah yarında gidebilirsem anlatırım tabiki kaydirigubbakcemile5

hosgeldin fundaa nasislin iyimisin? yok bende dayanamam. hayret ediyorum ögrenmiyenlere nasil bekliiyorlar. is arkadasimin kizi ve damadi ögrenmemisler dogudma görmüsler. sende beklesene diyorlar süpriz olur heyecan olur diyolar :)))

allaha şükür iyiyiz canım cinsiyetini öğrenmemişlermi nasıl dayanmışlar valla ben dayanamam hemen öğrenirim ona göre ciciler alırım ne yani doğuma kadar bekle süpriz olsun ondan çık alışveriş yap yok valla kusura bakmasınlar ben öğrenirim çatlarım yahu:dance:

:))))))))))))) bende cok sabirsiz oldum. ya zaten sabirsiz birisiydim simdi daha fena oldum valla. arkadas beni acile götürdü gecende cok merak etmistim bebisimi sancim varl felan deriz dedim. arkadas söylenee söyleneee götürdü beni bide diyo bebegin allah izin verirse bi dogsun biraz büyüsün anlatacam ona seni diyo :))

insallah canim beniim. ee sen simdi 10 haftaliksin bebek haraketlenmeye baslamistir? dimi? en son ne zaman gittin. ay gitmeden cikolota felan ye öyle diyolarya.

kızlar delirmeyin sancım var diye gidilirmi sonra birdaha hastaneye almazlar sizi

büyük ihtimal iki üç gün sonra aynı bahaneyle bende gidicem kaydirigubbakcemile3

benim aklıma iş yaparken hafif bi şekilde düştüm demek gelmişti çünkü sancı diyince tahlil falan yaparlar belki :teytey::teytey:
kafa şimdiden gitti son aylara nolucaz bakalım :teytey::teytey:

ay cok hoşsun yaaaa.)))) benim hiç aklıma gelmemişti inan bu ya..hem de hastane benim evimin dibinde ben de mi yapsam acaba:)))):dance::dance::dance:

hahahahaahha :roflol::roflol::roflol: yavas yavas itiraflar geliyorrr ahahaha

ne olacak hastane kapısından ayrılmazsın kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…