2009 Ekim Anneleri

insallah canim beniim. ee sen simdi 10 haftaliksin bebek haraketlenmeye baslamistir? dimi? en son ne zaman gittin. ay gitmeden cikolota felan ye öyle diyolarya.

niye ne alaka cikolata kuzum yaf? ii bişey içinse yerim hem de bayıla bayıla..evet hareketlenmiş internetten okuduguma göre ama bugün görecez insallah..ya bazen hissediyorum sanki bişeyler kıpırdıyor gibi oluyor ama nette anlayamazsınız henüz yazıyor ne bileyim.bugün insallah canlı canlı görürüm hareketlerini:===hihoyyythihoyyythihoyyyt

ay cok hossunuz kıslar yaaaa...günlük tutuyorsanız yazın bunları da ALLAH askına okuduklarında gülsünler bolbol:))))):asigim:

yutturdum yutturmasinada kadin biraz anladi sanki sona dogru cok soguk davrandi bana sinir olmus gibi :)))) cok güldüm :)))

hadi hastanedekileri kandırdıkta benim birde eşimi kandırmam gerek valla çok kızar doğmamış çocuğa ettiklerine bak der acile götürmektense parasını verir doktora götürür hakkımda demediğini bırakmaz bendemi yapsam gerçi benim pazartesi randevum var randevuyu geç atarsa bende denerim belki

yakında bir numaralı tiyatrocu olacağız anlaşılan sositososito:roflol:

ay bugün ne güzel bir gün senin icin.. iki haftam var daha.. tabi ben bugünü yarini (izinliyim) cumayi ve haftasonunu saymiyorum :))))))))))))))))))))

basıp parayı alıcan eve bi ultrason en temizi o aslındada ahh ahh

angelina jolie yapmışya bizim neyimiz eksik sengözlerimebaksanab
-tatlicadiarzu-:sm_cool:

üstüne birde diploma alda muaynehane işletirsin bizede haber ver doktorlara boşa para vermeyelim bizde yararlanırız ayol komşuda pişer bizede düşer:içelim:

ay cok hossunuz kıslar yaaaa...günlük tutuyorsanız yazın bunları da ALLAH askına okuduklarında gülsünler bolbol:))))):asigim:

benim günlügüm yolda insallah yakinda gelir. ablam gönderdi tr den burda hic dogru dürüst bisey yok. türkce yok. sabirsizlikla bekliyorum günlügü

üstüne birde diploma alda muaynehane işletirsin bizede haber ver doktorlara boşa para vermeyelim bizde yararlanırız ayol komşuda pişer bizede düşer:içelim:

akşama kadar ultrasonun etrafında dönüp duran hatunlar dimi

çok güldüm ya birden gözümde canlandıdelikafadulden

basıp parayı alıcan eve bi ultrason en temizi o aslındada ahh ahh

angelina jolie yapmışya bizim neyimiz eksik sengözlerimebaksanab
-tatlicadiarzu-:sm_cool:

brad bitt bibi kocamız diyecem ama brad bit kurban olsun kocama:)))) paramız yok kuzuuuum paramız yok:)))

kız fatos cıkolata niye ye dedin acıkla bi merak ettim::)))))

canım çikolata bebeğe enerji veriyo ve hareketleniyo ufaklık

hatta özellikle ikili teste giderken çikolata yiyin diyolar çünkü ense kalınlığının ölçülmesi için hareketli olması gerekiyomuş:ecrin_bebek:

akşama kadar ultrasonun etrafında dönüp duran hatunlar dimi

çok güldüm ya birden gözümde canlandıdelikafadulden

yatarız ultrason cihazı elimizde bir elimzde çay karşımızda meleklerimiz izler dururuz ne hoş olur kaldıramazlarda her anını görürüz :CüvCüv:

hımm süpermiş bu yaaa...yani çikolata olması bayılırım:)))) ya sevmediğim bişey olsaydı :))))ben yerim bolbol hatta şimdiden yiyeyim bi tane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…