insallah canim beniim. ee sen simdi 10 haftaliksin bebek haraketlenmeye baslamistir? dimi? en son ne zaman gittin. ay gitmeden cikolota felan ye öyle diyolarya.
ne olacak hastane kapısından ayrılmazsın kaydirigubbakcemile
büyük ihtimal iki üç gün sonra aynı bahaneyle bende gidicem kaydirigubbakcemile3
benim aklıma iş yaparken hafif bi şekilde düştüm demek gelmişti çünkü sancı diyince tahlil falan yaparlar belki :teytey::teytey:
kafa şimdiden gitti son aylara nolucaz bakalım :teytey::teytey:
yutturdum yutturmasinada kadin biraz anladi sanki sona dogru cok soguk davrandi bana sinir olmus gibi :)))) cok güldüm :)))
niye ne alaka cikolata kuzum yaf? ii bişey içinse yerim hem de bayıla bayıla..evet hareketlenmiş internetten okuduguma göre ama bugün görecez insallah..ya bazen hissediyorum sanki bişeyler kıpırdıyor gibi oluyor ama nette anlayamazsınız henüz yazıyor ne bileyim.bugün insallah canlı canlı görürüm hareketlerini:===hihoyyythihoyyythihoyyyt
basıp parayı alıcan eve bi ultrason en temizi o aslındada ahh ahh
angelina jolie yapmışya bizim neyimiz eksik sengözlerimebaksanab
-tatlicadiarzu-:sm_cool:
kiz sevolm o aklima gelmedi bak haklisin benden kan felan aldilar düstüm heee aklimda bulunsun[/QUOTE
evet en az zahmetlisi o bebeğe bakıp gönderirler tahlil falan uğraşılmaz durduk yere
akşama hastanelerde düşme vakaları artıyomuş çok gülerim haaadelikafadulden
ay cok hossunuz kıslar yaaaa...günlük tutuyorsanız yazın bunları da ALLAH askına okuduklarında gülsünler bolbol:))))):asigim:
üstüne birde diploma alda muaynehane işletirsin bizede haber ver doktorlara boşa para vermeyelim bizde yararlanırız ayol komşuda pişer bizede düşer:içelim:
kız fatos cıkolata niye ye dedin acıkla bi merak ettim::)))))
çikolata bebişleri hareketlendiriomuş selduscum bende yicem bidahakine:)
kız fatos cıkolata niye ye dedin acıkla bi merak ettim::)))))
akşama kadar ultrasonun etrafında dönüp duran hatunlar dimi
çok güldüm ya birden gözümde canlandıdelikafadulden
canım çikolata bebeğe enerji veriyo ve hareketleniyo ufaklık
hatta özellikle ikili teste giderken çikolata yiyin diyolar çünkü ense kalınlığının ölçülmesi için hareketli olması gerekiyomuş:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?