yatarız ultrason cihazı elimizde bir elimzde çay karşımızda meleklerimiz izler dururuz ne hoş olur kaldıramazlarda her anını görürüz :CüvCüv:
canım çikolata bebeğe enerji veriyo ve hareketleniyo ufaklık
hatta özellikle ikili teste giderken çikolata yiyin diyolar çünkü ense kalınlığının ölçülmesi için hareketli olması gerekiyomuş:ecrin_bebek:
hımm süpermiş bu yaaa...yani çikolata olması bayılırım:)))) ya sevmediğim bişey olsaydı :))))ben yerim bolbol hatta şimdiden yiyeyim bi tane?
ne güzel olur yaaa çok göresim geldi böceğimi :a015:
afiyet olsun inşallah el sallasın size annesi:ecrin_bebek:
vallahi benimde göresim geldi ne yapsak bugün hastaneyi alt üstmü etsekde görsek bebeklerimizi biz bu ultrason cihazını alamayız çok para off off gel p.tesi gelfisfisfis
kızlar bişey soracam ya çok afedersiniz ama benim idrarın rengi çok koyu. neden olabilir acaba? bugünlerde çok fazla sıvı tüketemiyorum bundan olabilir mi acaba
ya kıslar bi de canınız istemesin ama benim canım acaip cips istiyor..zararlı biliyom ama yemek istiyorum..dün küçük bi paket yedim bugün gene yemek itiyorum tuzlu tuzlu hosuma gidiyor..eşim kızıyor ama napayım ben de ona YAAA NOLCAAAAAK YAAA diyom ama gülmüyor yine de..avrupa yakasını izliyorsanız anlamıssınızdır :)))))
vallahi benimde göresim geldi ne yapsak bugün hastaneyi alt üstmü etsekde görsek bebeklerimizi biz bu ultrason cihazını alamayız çok para off off gel p.tesi gelfisfisfis
yanma oluyormu peki idrarini birakirken yada koku?
kızlar bişey soracam ya çok afedersiniz ama benim idrarın rengi çok koyu. neden olabilir acaba? bugünlerde çok fazla sıvı tüketemiyorum bundan olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?