2009 Ekim Anneleri

bebekler tatlı şeyler yiyince mutlu oluyorlarmış çikolata mutluluk hormonu salgılıyormuş bu yüzden bebeklerde hareketli oluyormuş :sm_cool:

bence en iyi çözüm kızlarrr evimize birer ultrason cihazı almak :)))))))))))

bebek hareket etcek diee kaptırmayalım sonra kendimizzii cokacimcoook-tatlicadiarzu-

ya kıslar bi de canınız istemesin ama benim canım acaip cips istiyor..zararlı biliyom ama yemek istiyorum..dün küçük bi paket yedim bugün gene yemek itiyorum tuzlu tuzlu hosuma gidiyor..eşim kızıyor ama napayım ben de ona YAAA NOLCAAAAAK YAAA diyom ama gülmüyor yine de..avrupa yakasını izliyorsanız anlamıssınızdır :)))))

ne güzel olur yaaa çok göresim geldi böceğimi :a015:

vallahi benimde göresim geldi ne yapsak bugün hastaneyi alt üstmü etsekde görsek bebeklerimizi biz bu ultrason cihazını alamayız çok para off off gel p.tesi gelfisfisfis

vallahi benimde göresim geldi ne yapsak bugün hastaneyi alt üstmü etsekde görsek bebeklerimizi biz bu ultrason cihazını alamayız çok para off off gel p.tesi gelfisfisfis

senin bişi kalmamış canım ya benim daha 3 hafta var görelide iki hafta oldu zaten

sanmıyorum dayanim o kadar Çok üzgünüm çoook

ultrason nerdee onu alırsak bi şekilde doğumu evde yapıp bebişide çarşafa sararız artık :1shok:

kızlar bişey soracam ya çok afedersiniz ama benim idrarın rengi çok koyu. neden olabilir acaba? bugünlerde çok fazla sıvı tüketemiyorum bundan olabilir mi acaba

bugun bahsettim bende cipsden hatta sipariş verdim arkdaşa benim buamadığım çok eski bi cips onların orda varmış kaydirigubbakcemile3 bu tür şeyleri abartmadımız sürece yyebiliriz :))

bak benimde çok göresim geldi :CüvCüv:

efet hazancım odandır bol bol su içmelisin yoksa enfeksiyon kaparsın allah korusun günde en az 10 bardak su içmelisin dedi benim doktor iç gülüm sık kendini

bende görebilsem bebeğimi daha benim randevuma çok var hemen gelse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…