2009 Ekim Anneleri

Kızlar o koku ve renk deıŞımını ıÇtıĞımız vıtamın hapları da yapıyor ıÇını okuyun yazıyor..ben de de aynısı var bugÜn doktora onu da soracam tabıı unutmazsam.

Kızlar o koku ve renk deİŞİmİnİ İÇtİĞİmİz vİtamİn hapları da yapıyor İÇİnİ okuyun yazıyor..ben de de aynısı var bugÜn doktora onu da soracam tabİİ unutmazsam.

evet canım haklısın vitamin ilaçlarıda yapıyor ben sürekli içtiğim için sürekli ilaç kokuyor
eğer sıva tüketemiyorsanız mutlaka sorun doktora tahlil yaptırın önlemini alın çünkü enfeksiyon sancı yapıyor sakın ihmal etmeyin ileri dönemlerde doğum sancılarını tetikleyebiliyormuş :1hug:

valla Allahın izniyle şu bulantı devresini bi atlatırsam bol bol sıvı tüketecem ama. bakalım artık inş. uzun sürmez.

aynen benım de gec basladı sıkıntılar, içim bulanıyor ve cok halsızım..yaşım 33...bır de bıraz streslı gunler gecırıyorum bıseye uzulunce hemen atesım cıkıyor( gecen hafta bıraz kahverengı lekelenmem oldu ama doktor gayet normal dedı sorun yokmus,ınsallah sorunsuz hamılelık gecırırız canım,benım ılk hamılelıgım cok problemlıydı o yuzden korkuyorum bıraz...bakalım 1 nısanda yıne doktor,bebısımı gorurum ınsallah:)))

valla Allahın izniyle şu bulantı devresini bi atlatırsam bol bol sıvı tüketecem ama. bakalım artık inş. uzun sürmez.

inşallah canım uzun sürmezde sende rahatlarsın zor gerçekten ben bir bardak su içiyorum üstünden bisküvi yiyorum yoksa miğdem bulanıyor kusamıyorumda daha kötü oluyorum kafamçokkarıştı

bide üstüne hamilelik psikoljisi gelince :teselli:
insallah canim benim hepimiz saglikli bir hamilelik geciririz bebislerimizde saglikli olur insallah. ne gibi problemler vardiki ilk hamileliginde? 1 nisanda bebegin baya büyük olacak 12 haftalik bende aynen 6 nisanda var. doktorum dediki bida^haki gelisinde görürsün bak dedi bambaska göreceksin bebegini dedi :). arkadasiminki 12. haftada kipir kipirdi cok oynuyordu oynak sey :)). bizde öyle görecez insalllahhhhhhhhhhhh böyleee :))

valla ben 11 martta gıttım tam 1 hafta once bebegım bayagı bellıydı,gorunuyordu..ya dogrusu cok hareketlı bır bebek olmasını ıstemıyoum sakin olsun bıraz:))) ılk hamılelıgımde 13.haftada hareketlerını hıssetmıstım ve yıne 13 hafta 1gunlukken cınsıyetını ogrenmıstım,ardından da hastalandım,plasenta prevıa, sıddetlı kanama ve sonrasında doguma kadar yatak ıstırahatı(( o yuzden cok hareketlı bebekten korkuyorum valla

kizlar sizdede cok tüylenme oluyormu? bugday tenliyim ben tülerim hic belli olmaz normalde. ama göbek deligimin etrafi fena halde tülendi. bacaklarimdada aynen 1 hafta gecmiyor hemen büyüyorlar :S

ay canim benim cok gecmis olsun. insallah bu sefer sorun cekmezsin ama bebegin cok haraketli olmasiyla ne ilgisi var kanamanin ? bi ilgisi varmi?

inşallah canım uzun sürmezde sende rahatlarsın zor gerçekten ben bir bardak su içiyorum üstünden bisküvi yiyorum yoksa miğdem bulanıyor kusamıyorumda daha kötü oluyorum kafamçokkarıştı

aynen bende öyleyim bulantım var ama çıkaramıyorum da. bişey yemeye korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsun. ilk hamileliğim kötü bi şekilde sonuçlandı. bundan çok korkuyorum

Slm kızlarr birazcık geç giriyorum sayfaya oku oku bitiremiyorum son 2gündür bende bir baş ağrısı başladıı ama normaalmiş galibaaa hamilelik dönemindee......

3 nisanda kontrolüm varr ama sanki günler geçmiyoo sanırım hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruzz allah bebişlerimize sağlık versinnn:Saruboceq:

ay canim benim cok gecmis olsun. insallah bu sefer sorun cekmezsin ama bebegin cok haraketli olmasiyla ne ilgisi var kanamanin ? bi ilgisi varmi?

yok canım onunla bır ılgısı yok da, ben ıste psıkolojık olarak sakin uslu bir bebek diliyorum..içerde hareketlı olan çıkınca da öyle oluyor çünküsositososito

Kızlar aranızda ferrum fort demir hapı kullanan var mı?
Bana eczacı sabah aç karna al dedi, ama ben hap içerken zorlanıyorum midem ağzıma geldi bu sabah uyuyan yılanı uyandırdım boş boş öğürdüm içtiğim su çıktı (
bişeyler yedikten sonra alsam olmazmı acaba? prospektüsünde yemekten sonra yazıyo kafam karıştı...

kizlar sizdede cok tüylenme oluyormu? bugday tenliyim ben tülerim hic belli olmaz normalde. ama göbek deligimin etrafi fena halde tülendi. bacaklarimdada aynen 1 hafta gecmiyor hemen büyüyorlar :S

Evet ya bende sinir oluyorum normalde biay giderdi ağdam 15 gün içinde tüy oluyor bacaklarımda normalmi acaba ?

Bir yerde okumuştum canım annede normalden daha çabuk tüylenme oluyorsa oğlu olacak diyorduu hurafedir tabi ama paylaşayım yine de dedimm

aynen bende öyleyim bulantım var ama çıkaramıyorum da. bişey yemeye korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsun. ilk hamileliğim kötü bi şekilde sonuçlandı. bundan çok korkuyorum

canım benimkide aynı ilk gebeliğim bebeklerim karnımda kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım çok korkuyorum birşey olacak diye bilmiyorum allaha emanet bebeklerimiz inşallah hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…