Bir yerde okumuştum canım annede normalden daha çabuk tüylenme oluyorsa oğlu olacak diyorduu hurafedir tabi ama paylaşayım yine de dedimm
canım benimkide aynı ilk gebeliğim bebeklerim karnımda kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım çok korkuyorum birşey olacak diye bilmiyorum allaha emanet bebeklerimiz inşallah hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız inşallah :Saruboceq:
canım bebeklerim demişsin. yoksa senindemi benimki gibi ikizdi. 4,5 aylıkken kalp atışları durduğu için doğum yaptırlar banada. Rabbim bu defa bize bağışlasın yavrularımızı
bebısının cınsıyetı hakkında bır tahmını olan var mı kızlar
evet canım benimkide ikizdi ama benimkininde kalp atışları durduğu için kürtaj oldum şimdi heparin iğnesi vuruluyorum her gün inşallah bu sefer hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza hayırlısıyla inşallah allaha emanet bebeklerimiz biz koruyamayız o korusun bebeklerimizi :Saruboceq:
kaderlerimiz aynıymış canım. bende bu defa koraspin kullanıyorum. kan pıhtılaşmasını engellemek için. dediğin gibi veren de Allah bağışlayanda. Allaha emanet yavrularımız
canım ben hem coraspin hemde düşük doz heparin iğnesi vuruluyorum kan pıhtılaşması için ben taşıyıcı çıktım inşallah allah bu sefer yüzümüzü güldür :Saruboceq:
inşallah canım. ama ilkinde olduğu kadar heyecan duymuyorum. hep içimde bi korku var. ben de geçen hafta kan verdim. sonuçları bu akşam alacam. inş. sonuçlarımın temiz çıkar. inş. hepimiz sağlıklı bi şekilde yavrularımıza kavuşuruz
valla dr.um bütün tahlilleri istedi. sarılık hepadit şeker aklına ne gelirse, eski dr.um olduğu için ilk gebeliğimi biliyor. bu defa baya bi ilgileniyo. neyse eve gidince tekrar uğrarım buraya kendinize iyi bakın
bebısının cınsıyetı hakkında bır tahmını olan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?