2009 Ekim Anneleri

canım bebeklerim demişsin. yoksa senindemi benimki gibi ikizdi. 4,5 aylıkken kalp atışları durduğu için doğum yaptırlar banada. Rabbim bu defa bize bağışlasın yavrularımızı

canım bebeklerim demişsin. yoksa senindemi benimki gibi ikizdi. 4,5 aylıkken kalp atışları durduğu için doğum yaptırlar banada. Rabbim bu defa bize bağışlasın yavrularımızı

evet canım benimkide ikizdi ama benimkininde kalp atışları durduğu için kürtaj oldum şimdi heparin iğnesi vuruluyorum her gün inşallah bu sefer hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza hayırlısıyla inşallah allaha emanet bebeklerimiz biz koruyamayız o korusun bebeklerimizi :Saruboceq:

kaderlerimiz aynıymış canım. bende bu defa koraspin kullanıyorum. kan pıhtılaşmasını engellemek için. dediğin gibi veren de Allah bağışlayanda. Allaha emanet yavrularımız

valla ben ikisinide hissediyorum :)))). arada severken oglusum cikiyo agzimdan aradada kizim diye cikiyor agzimdan. rüyamda erkek gördüm cocuk gördüm. arkadasim rüyasinda benim kizim oldugunu görmüs. ciddi ciddi hissedemiyorum. ikiside doguyor icime

benimde aklımdan ikisi geçiyo ama ilk gebeliğimde erkekti diye bu kızdır diyorum. eşimede söyledim. bilinç altında kalmış ya rüyasında kız çocukları görüyo şimdi

kaderlerimiz aynıymış canım. bende bu defa koraspin kullanıyorum. kan pıhtılaşmasını engellemek için. dediğin gibi veren de Allah bağışlayanda. Allaha emanet yavrularımız

canım ben hem coraspin hemde düşük doz heparin iğnesi vuruluyorum kan pıhtılaşması için ben taşıyıcı çıktım inşallah allah bu sefer yüzümüzü güldür :Saruboceq:

canım ben hem coraspin hemde düşük doz heparin iğnesi vuruluyorum kan pıhtılaşması için ben taşıyıcı çıktım inşallah allah bu sefer yüzümüzü güldür :Saruboceq:

inşallah canım. ama ilkinde olduğu kadar heyecan duymuyorum. hep içimde bi korku var. ben de geçen hafta kan verdim. sonuçları bu akşam alacam. inş. sonuçlarımın temiz çıkar. inş. hepimiz sağlıklı bi şekilde yavrularımıza kavuşuruz

inşallah canım sen ne tahlili verdin bu gün çıkacak seninle günümüzde aynı ne güzel tam kader arkadaşı olduk vallahi

valla dr.um bütün tahlilleri istedi. sarılık hepadit şeker aklına ne gelirse, eski dr.um olduğu için ilk gebeliğimi biliyor. bu defa baya bi ilgileniyo. neyse eve gidince tekrar uğrarım buraya kendinize iyi bakın

kızlar ben hamile kaldığım ay bir rüya gördüm rüyamda kızım olmuştu tam net olarak değil ama görünüşü kıza benziyordu ilk önce sütüm gelmiyor bir yere gezmeye gidiyorum o arada sütüm geliyorben sürekli emzirmeye çalışıyorum bebeğimi ama o emmek istemiyor bende diyorumki sütüm gelmeyince mama verdik şimdi sütü beğenmiyor diye kendi kendime söyleniyorum ama çok güzel bir bebekdi allah herkese nasip eder inşallah ben bu sefer kız hissediyorum bir çirkinleştim kızlar her yerimden sivilce çıktı halsizlik bitkinlik kız annenin güzelliğini alırmış derler buda bizde ne güzellik ne enerji bıraktı hepsini sildi süpürdü vallahi

herkese iyi akşamlar mesai bitti bugün eve gidip dinlenmek istiyorum

valla dr.um bütün tahlilleri istedi. sarılık hepadit şeker aklına ne gelirse, eski dr.um olduğu için ilk gebeliğimi biliyor. bu defa baya bi ilgileniyo. neyse eve gidince tekrar uğrarım buraya kendinize iyi bakın

bende kendine iyi bak görüşürüz ben akşam nete giremiyorum evde bilgisayar yok eşim izin vermiyor kendisiyle ilgilenmiyormuşum

bebısının cınsıyetı hakkında bır tahmını olan var mı kızlar

benim çevremdekiler nedense erkek olduğu kanısında, hep mavi hediyeler geliyor :)). önce sağlıklı olsun tabii ama sanırım benim gönlüm kızdan yana . şanslı annelerin kızları olurmuş ;D.. yine de biz hem erkek hem kız isimlerini aklımıza geldikçe not ediyoruz kocamla

kizlar kendinize iyi bakin ve tabiiki bebislerinizedee! benim cikmama daha 1 bucuk saat var. yarin izinliyiz simdiden seviniyorum kendimide bütün gün bunla teselli ediyorum. ben ne güzellestim ne cirkinlestim valla halen ayniyim. migde bulantilarim gec basladi. tatli yiyebiliyorum ama eksi aklima geldikce yüzüm eksiyor canim istemiyor. hele limonu nasil yiyolar öyle uyyyy suratimi bi görseniz limon diyince :))))))) bu hamilelik ne heycanli biseymis yaa :))

selam kızlar bence benim kızım olacak içimde öyle bir his var bugün uzun zamandan sonra dışarı çıktım ama çok yoruldum bide sanki karnım büyüdü gibi kasıklarıma doğru biraz daha büyüdü acaba benmi kuruntu yapıyorum ama yok yok büyüdü

kızlar baya bi yazamadım mesai bitiş saatide gelmiş yavaş yavaş kaçmışınız
kendinize iyi bakın yarın enerji dou bi güne uyanalım işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…